Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszowwwwo 24

UWAZAJCIE NA TE TAROCISTKE Z ALLEGRO! OSZUSTKA!KLAMIE!KRADNIE KASE!

Polecane posty

Gość Tomaszowwwwo 24

ZLODZIEJKA!!!!

Gość Ludzie jacy Wy jestescie
naiwni sadzac, ze laska, ktora spamuje kafe jest dobra tarocistka...

Znam sie troche na Tarocie, sa dni kiedy nie nalezy wrozyc (np niedziela). Aby wrozba byla porzadna, nalezy miec odpowiedni nastroj. Nalezy zapalic kadzidlo. Wczuc sie w karty. Myslicie ze ktos kto robi to tak hurtowo, wrozy o wszystkich godzinach we wszystkie dni, czyni to? Ja wiem ze nie. Poza tym Tarocista powinien byc osoba godna zaufania, troche psychologiem. Powinien tez miec dobre intencje. Ta laska ze swoimi wrozbami wcina sie w tematy gdzie ludzie maja problemy, zerujac na Waszej naiwnosci. I zapewniam Was ze nawet z wrozb za 1zl, odpieprzanych hurtowo, mozna zgarnac kilkaset zlotych miesiecznie, jesli jest sie bezrobotnym.

Ja wiem tylko jedno i jestem na 100% pewna, bo sledze ja od dawna: jest niewiarygodna, nie potrafi wrozyc (tak, tak widzialam komentarze na Allegro - ale od dawna juz wiem, ze komentarze o niczym nie swiadcza, wystarczy dobry bajer i ludzie wierza...), nie jest fajna osoba. A czy oszukuje na kase, nie mam pojecia. Pewnie sie okaze po najblizszych komentarzach. Moze nie ustawila sobie PZA? Po opisach aukcji widac, ze jest to osoba malo inteligentna.