Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohlalala i love you babe

TAK WYGLADA NAPRAWDE DODA!!!!!!!

Polecane posty

Gość lola po prostu
jak mozna byc tak pojebanym??? zygac mi sie chce jak patrze na to zdjecie Jak mozna byc tak żałosnym?

to jest jedna z okładek jej płyty. sama to wymysliła wiec nikt zlosliwie fotomontazu nie zrobił.

daj spokój kobieto.Kompleksy masz czy co? Co ona ci zrobila, zebys ja tak tutaj obrabiała na forum. Troche wzajemnego szacunku.

Gość no tak tylko
trzeba było najpierw dokładnie się dowiedzieć, to jest jedno z 7 zdjęć z okładki nowej płyty, to jest ciało mężczyzny , tylko twarz jest Dody, reszta zdjęć też jest mocna, zdjęcia tylko dla twardzieli

Gość reszta zdjęć jest
mocna? Chyba dla dziadków z domu starców. Smroda próbuje porowokować i nie wychodzi jej to. Zresztą powinna zająć się muzyką, a nie okładkami. Potem opowiada w wywiadach, że ludzie nie mają do niej szacunku.

napisałam wczesniej ze to jedna z okładek. nic od niej nie chce. tylko ze dajac takie cos na okładke płyty to chyba sie liczyła z krytyka? do reszty zdjec nie mam pytan, no ale penisa doklejac? bez przesady! a przeciez jej płyty kupuja rodzice dla swoich dzieci albo same dzieci. nie wie o tych okładakch kupi jakas a tam w srodku doda z chujem!

okładka dla twardzieli;d szkoda ze flaka ma;p

;d