Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka111

dlaczego faceci tak szaleli (i chyba nadal) za Marilyn Monroe?

Polecane posty

Gość Kobietka111

na czym polegal jej fenomen? i czy ne ma faceta ktory by sie jej nie oparl:)? prosze o odpowiedzi

Gość OneTwo
Miała wąziutką talię i zmysłowo zaokrąglone biodra. Tera talia w zaniku, po biodrach ani śladu. Same chłopczyce z wymiarami 80 80 80

Gość Kobietka111
hmmm a charakter i sposob bycia-bo powiemszczerze ze troszke czasami glupiutka mi sie wydawala- ale moze takie role tylko widzialam;)

Myślę że dlatego, że przy niej każdy facet czuł sie mądry i podziwiany...i w ogóle no wiecie ;) przynajmniej takie role dostawała :) A poza tym była ładna :)

Gość Kobietka111
teraz jest inna moda to fakt:) ale tez mi sie wydaje ze jest nawet sexy ta moda;)

Tak w sekrecie między nami to jej nigdy nie spotkałem więc ciężko mi się wypowiedzieć...

Gość Kobietka111
ale ladna dzaga byla to fakt:)

Gość wg mnie to nie tylko o
wygląd chodzi. Ona emanowała seksapilem. A takich kobiet naprawdę było i jest mało.

Gość Kobietka111
ale strasznie jestem ciekawa jak faceci ja postrzegaja- jako ideal:)?

Gość Kobietka111
naczym polegal jej sexapil? chodzi o sposob uberania?

ubranie jest najmniej ważne - jak i pewne cechy wyglądu. To jest właśnie to - o czym się mówi "to coś". :-) Ta kobiecość - która wypływa z wewnątrz. Ale z tym trzeba się urodzić.

Gość Aborygen
A dlaczego Brad Pitt dla wielu kobiet jest stereotypem Boskiego mężczyzny. Bo media coś nakręcają i wielu się nie zastanowi zobaczy że jest ładny i przyzna racje i kręci się to dalej. To media kreuja kogos na Symbol seksu.

Gość Kobietka111
chmmm jest cos w tym ze jak media beda nas nakrecac na jedna osobe to ona nam sie w koncu spodoba- tak np jest z piosenkami w radiu -jak puszczaja nam w kolko to samo to wkoncu powiemy-ej nawet fajna ta piosenka;)

i tak i nie. Mnie się brad Pitt nie podoba w ogóle. A Marilyn Monroe tak. Pamiętajcie, że za jej czasów ta cała otoczka medialna nie była aż tak rozbudowana (reklama itp.). Pamiętacie film "Malena"? Choć ona sama też mi się nie podobała - ale to już kwestia gustu - musze przyznać, że miała właśnie "to coś". Oczywiście to tylko film, ale dość dobrze ukazuje, na czym to polega

Gość Kobietka111
zobacze ten film:)az mnie zaciekawilas:)

Gość Aborygen
Aktorką mogła być dobrą. Ale czy większość mężczyzn szaleje za nia z powodu wybitnej gry aktorskiej? czy przeciętni znaja choć 3 jej filmy? Bynajmniej. To kwestia medialna :) Nazwisko znane, filmy z nią ? raczej nie az tak dobrze jak przykucnięta merlin i powiewajaca biała sukienka i mocno czerwone usta.

Bliższy przykład z naszego podwórka - taka Jagna z "Chłopów" - ale nie sugeruj się filmem, bo to tylko aktorka i gra. Dla ludzi o tamtejszej mentalności - po prostu "puszczalska", psy na niej wieszali - a oprzeć się nie potrafili. Gdyby żyła w innym czasie i miejscu - może właśnie ona byłaby Marylin Monroe :-)

Tego w pewnym stopniu też można się nauczyć - bo kobieta powinna mieć świadomość swojej kobiecości. Poćwiczyć przed lustrem - te spojrzenia z ukosa, półuśmiechy, wystudiowany gest dłoni - taki od niechcenia.... Oczywiście gdy ma się wszystkie "walory" :-) na swoim miejscu, to tym lepiej, ale i bez tego można!

Gość Kobietka111
achh przyznam sie wam szczerze ze chcialabym ze by ktos tak za mna szalal:) (rozmarzona) milej by sie zylo gdybym sama mogla miec taki sexapil -mialabym wiekszy wybor;) no coz ja bardziej skromna i niesmiala jestem ;) i to prawda ze najszczesiej malo kto powie chociaz trzy tytuly jej filmow, ale nawet nie moge sobie wyobrazic w mojej skromnej glowie jakm ona musiala byc fenomenem ze rozpetala taka burze:)

Gość Kobietka111
achh przyznam sie wam szczerze ze chcialabym ze by ktos tak za mna szalal:) (rozmarzona) milej by sie zylo gdybym sama mogla miec taki sexapil -mialabym wiekszy wybor;) no coz ja bardziej skromna i niesmiala jestem ;) i to prawda ze najszczesiej malo kto powie chociaz trzy tytuly jej filmow, ale nawet nie moge sobie wyobrazic w mojej skromnej glowie jakm ona musiala byc fenomenem ze rozpetala taka burze:)

Gość fdddffd
ona jest przereklamowana, poza tym to byla zwykla szmata. z iloma facetami spala, dramat. a najlepsze ze zaden jej nie kochal i dlatego miala depresje i brala tyle lekow

Gość Aborygen
Ale pytanie brzmi dlaczego akuran w Monroe? a nie w kimś innym ? Moim zdaniem Media szczególnie teraz to jest poprostu medialny, filmowy symbol seksu.

Gość Kobietka111

Gość Partia Kretynek
Bo MM był prawdziwą Kobietą, a nie dzisiejszą skretyniałą feministką

Gość Kobietka111
chyba w kazdym pokolenu media szukaja symbol sexu i dlatego tak sie dzieje;) Aborygen czyli Tobie takze podoba sie Marylin?

Gość fdddffd
ale co z tego jak nikt jej nie kochal?????

Gość Kobietka111
ooo a co sądzicie o brigitte bardot -ona byla sexy:))