Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminkaaaaa

co swiadczy o tym ze kobieta jest dobra w lozku?

Polecane posty

Gość witaminkaaaaa

?

tak na pierwszy rzut oko to niewiele :P dopiero w łóżku wychodzi cała prawda :classic_cool:

To że jak facet normalnie potrafi ciągnąć to przez pół godziny to przy niej robi to w 5 minut :D A tak na serio - przynajmniej dla mnie - to jak nie jest osobą która robi to jedynie w pozycji klasycznej... Lubi się tym pobawić... rozumie to że facet co jakiś czas potrzebuje przerwy jeśli oboje chcą to przedłużyć i wtedy pozwala mu na zaspokajanie jej :D No ale każdy ma swój gust - dla kogoś cud malina będzie delikatna, powolna, dla drugiego hardcorowa podległa/dominantka... zależy od gustu a o gustach się ponoć nie mówi :D

Gość witaminkaaaaa
ja lubie sie bawic i probowac. bawicie sie ze swoimi partnerkami w lozku w jakies gry? wolicie ostry seks czy spokojny?

Ja tam lubie zabawy ;D Przecież wtedy możemy być sobą co nie ? :D A każdy facet to dziecko więc jest to sfera w której czuję się swobodnie i lubię w niej próbować różnych dziwnych rzeczy :D Często nie wypalają ale to nas nie zraża ;-)

Gość witaminkaaaaa
a jakkie lubicie zabawy?

Np zawiązywanie oczu nam obojgu... fajna sprawa... na początku jej pomagało się rozluźnić i nie stresować że ją widzę nagą przy normalnym świetle dziennym... po czasie przerodziło się to w takie "poznawanie siebie na pamięć" :P Wiadomo... czasem śmiesznie jest bo chcę ją pocałować z zaskoczenia i przez przypadek biorę jej nos do ust ale to jest w sumie sympatyczne, śmiejemy się i kontynuujemy... Chciałbym jeszcze spróbować z wiązaniem, ale takim delikatnym... w sensie ręce tylko... żebyśmy mieli jakieś bezpieczne słowo po którym tylko ją uwolnię :D Fajna sprawa bo jakoś podświadomie czuję że podziała to na mnie w sensie "ona zajebiście mi ufa bo teraz mógłbym zrobić z nią co chcę..."

A! No i próbowanie różnych ciekawych i czasem skomplikowanych pozycji gdy jest okazja i jesteśmy pewni że nikt nam nie przeszkodzi ]:->

Gość witaminkaaaaa
a oczy czym wiazecie? macie zawiazane podczas calego seksu?

Gość witaminkaaaaa
a zlizywanie smietany cos w tym stylu robicie? co jeszcze jest fanie zlizywac?

jak i sie na dysko czy weselu czy gdzies z kims dobrze tanczy a nawet idealnie to tak samo powinno byc w...

Czymkolwiek ;-) Np jakąś arafatką, szalikiem... czymś podłużnym co ma w szafie ^^ Tak się składa aby nic nie było widać - nawet szalik może być tylko w szaliku ciepło :D Ale nie... to coś w rodzaju gry wstępnej... Gdy już w nią wejdę to po minucie mniej więcej ściągamy i wtedy patrzymy się sobie w oczy :D Taki seks jest best! A! I strasznie chcę spróbować ten seks (nie pamiętam nazwy) co na początku się siedzi godzinę plecami do siebie, nago i można się tylko trzymać za ręce, nie rozpraszać... nie smyrać... tylko trzymać... a później czerpać przyjemność z każdego lekkiego dotyku na ciele... każda czynność wykonywana podczas tego seksu powinna być w akompaniamencie "kontaktu wzrokowego" xD także np pozycja na pieska odpada...

girls nie masz racji :D Też tak myślałem... Chodziłem na tańce towarzyskie przez ponad 3 lata z dziewczyną i po prostu nasze ciała siebie znały na pamięć, wiedziałem jaki ruch zrobi itd... Ale jeśli się z nią pocałowałem to było takie ... =S Nie chodzi o to, że źle całowała... tylko ... aaa... daj spokój ;D Chciałem więcej ale po tym pocałunku ogólnie się zjebało wsjo :D

O! Właśnie !! TO jest to :D Tylko jak się spotykamy to nie ma czasu, albo jesteśmy w domu i boimy się że ktoś nas przyłapie... a chodzi o to by się totalnie zrelaksować ;D

Gość reactiveee
sputnik, masz coś ze łbem nie tak :O

Gość witaminkaaaaa
a co z tym seksem ze siedzicie nadzy i nic nie robicie??

Taaa ;-) Ale to tylko początek... później jest normalnie , choć też są pewne wymogi :-) Wpisz sobie seks tantryczny na GG Nie wiem co w tym nienormalnego co napisałem O.o ?

Gość witaminkaaaaa
hmmm ja jednak wole ostro. jak jeszcze mozna urozmaicic?

Seks tantryczny nieco się różni od wyrafinowanych zabaw jak na przykład zlizywanie śmietany. :classic_cool:

Hmmm na ostro ? ... Jest coś takiego jak 'trampling' ... Dla mnie za ostre ale może ktoś lubi :D Może jakieś zabawki czas wprowadzić do akcji ? Wibrator ? Strap-on ? ...

Gość OneTwo
Oznacza to, że tylko leząc na łóżku, jest dobrą osobą. W innych sytuacjach, które nie są przebywaniem na łóżku, jest osobą złą.

Gość witaminkaaaaa
ja mam 24. nie lubie rutyny. ten weekend spedze z moim menem i szukam inspiracji. doradzcie co mozna jeszcze dodac?

Gość witaminkaaaaa
znamy sie dlugo spimy ze soba od 2 msc

Gość witaminkaaaaa
to luzny zwiazek, nie planuje nim zycia :)