Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aborygen

Dziewczyny czy dbacie o chłopaków?

Polecane posty

Gość Aborygen

Hej ostatnio mam wrażenie, uczucie że poprostu jestem jakby olewany... I zastanawiam się czy tak naprawde jest, czy też sobie cos wymyślam. Moja dziewczyna jest na studiach odwiedzam ją tylko co miesiąc... (dzieli nas spora odległość) Zawsze było dobrze nigdy wczesniej nie miałem takiego wrażenia, nie czułem sie smutny. Ostatnio jednak mam wrażenia jakby coś było nie tak. Jestesmy ze sobą rok. Jest troche zapracowana i bardzo trudna sytuacja rodzinna, rozumiałem to, nigdy nie miałem pretensji. Ale czy to normalne zeby przez cały dzień nic nie napisać (tak jest dziś:( ) Wczesniej 2-3 sms...

Gość Aborygen
Moje pytanie do was jak wy dbacie o swoich chłopaków? może to ja cos wymyślam...

Gość OneTwo
Może jakiś arab ją posuwa popołudniami ?

Gość Kobietka111
hmmm ciezko powiedziec-to troszke dziwne szczegolnie ze kobiety lubia utrzymywac bliskosc ze swoim chlopakiem-ale zas z kolej ona moze naprawde mie duzo na glowie-albo jest zakrecona;) a czy poklociliscie sie?

Gość Kobietka111
a dbanie o chlopaka zalezy od relacji ale takze od naszego harakteru- ja tez sie przyznam ze u mnie zazwyczaj pierwszy dzwoni do nie moj chlopak;)

Gość kmjhnybdv e
tak, myjemy ich, ubieramy, obcinamy paznokcie, nosimy na lektyce do pracy i wydlubujemy brud spod pazurkow wiec ona chyba cie nie kocha :D

Gość delicatisssssss
Oj cos tu jest chyba z wami nie tak...Ja tez uwazam, ze kobiety lubia czuc bliskosc swojego faceta, a nie wierze ze ciagle jest tak zabiegana zeby nawet smsa nie napisac. Ja mieszkam ze swoim facetem, a gdy on tylko wyjezdza sluzbowo nawet na kilka dni, to przynajmniej raz dziennie rozmawiamy plus smsy. Swoja droga nie myslales zeby zakonczyc taki zwiazek? Widziec sie raz na miesiac to jednak troche malo zeby sie dobrze poznac, przyzwyczaic do siebie itp

Gość Aborygen
Odkąd jesteśmy ze sobą to jeszcze nigdy nie było kłótni. Zawsze rozwiązujemy kłopoty na bieżąco bywało czasem trudno ( chyba zawsze z mojej winy) ale nie kłócilismy się rozmawialiśmy sporo o naszych problemach i nie chcemy ciągnąć ze soba bagażu zmartwień... A teraz ja.. sam nie wiem.

Gość Kobietka111
a jesli dzisiaj sie jeszcze nie odezwala to moze byc jeszcze zajeta-ale fajnie przeczytac ze jest chlopak ktoremu zalezy na swojej dziewczynie i sie po prostu martwi:) a to rzadkosc

Gość Tychybajesteś
Jakimś gatunkiem troskliwego faceta na wyginięciu. Bo takich to ze świecą szukać

Gość Aborygen
Rozmawialismy nawet po 4 godziny czasami mnóstwo smsów zainteresowania z jej stony oraz mojej. Owszem jest teraz trudniejszy czas ale naprawde mało sie do mnie odzywa ostatnio... Zakończyć? i uciec od problemu? Nie! bardzo ją kocham jest dla mnie wszystkim całym moim szczęściem. Uratowała mi życie jakby. Tak ją kocham. Nie jestem ideałem, nawet dośc dobry nie jestem, nie chce jej stracić... Znamy się bardzo dobrze choć nie jestesmy ze soba na codzień.

Gość Aborygen
Dalej... kończe teraz zawodówke i idę tak szybko jak się da do pracy. Chciałbym żeby skończyła drugi kierunek studiów ale może być ciężko... Chciałbym z nia jak najszybciej zamieszkać. Niestety wiem że minie troche czasu bo nie jestem zbyt bogaty i pewnie nigdy nie będę.

Gość Aborygen
Częściej widywać się nie możemy nie mam tyle kasy zwyczajnie... Jeżdżę tak często jak tylko moge.. Jak będę chodzic do pracy za rok. To będę częśćiej przyjeżdżać.

Gość Aborygen
Zdarta płyta to znaczy jak ? możesz uściślić?

Gość ona do kwadratu
a czy z Wami -menami:) nie jest tak ze jak my sie staramy to wy przestajecie-bo czasami mam takie male wrazenie..

Gość olka4321
jeśli o dbanie masz na myśli pisanie sms to ja ze swoim chłopakiem pisze tak przecietnie 80 sms dziennie :)

jestem osoba bardzo nerwową, wtedy chłopak zaczyna się mnie babać. są momenty gdy jestem miła, kochana... innym razem się mnie boi :((

Gość Aborygen
No ale interesujesz sie nim jestes wściekła zła boi sie Ciebie okazujesz zainteresowanie. A nie obojetność... Zdarto płyto jest lepiej niz Ci się wydaje. Samemu trudno się oceniac, czy przestałem się starac dla niej. Raczej nie.. Nic sie nie zmieniło od początku. Staram się zawsze czasem bardziej czasem mniej ale nigdy jej nie olewam. Nie potrafiłbym

Gość fdddffd
a mnie moj chlopak zaniedbuje i tez tego nie lubie :(

Gość Aborygen
Chciałem do niej napisać dlaczego się nie odzywasz kochanie ? martwie się przepraszam jesli coś zrobiłem złego. Bardzo mi Ciebie brakuje, wiem że nie jest Ci łatwo. Ale ja potrzebuje Twojego zinteresowania. Bo czuje jakbyś mnie opuszczał bardzo powoli. Prosze odezwij się choc jeden raz. Ale powstrzymuje się. Nie chce by napisała tylko dlatego że tego chce. Powinna to zrobić naturalnie. przecież wie że tęsknie... Nie będe ją o to prosił. Nie chce sztucznych uczuć. :(

Gość Kobietka111
to super ze sie starasz-a tak sobie mysle ze chyba najlepszym wyjsciem z tej sytuacji jest szczera rozmowa - wydaje mi se ze dziwczyna doceni to ze tak otwarcie mowiszo tym co czujesz i lepiej Ce po tym zrozuie- mozna sprobpwac:)po tym powinno byc tyl;ko lepiej:)

Gość Aborygen
opuszczała oczywiście.

wiesz... ja mimo iż bardzo kocham swojego chłopaka czasami potrzebuje chwile spokoju... on tez się denerwuje gdy nie pisze... różnież dzieli nas bardzo dużo... on na studiach w Niemczech... a ja tutaj... były dni gdy rozmawialiśmy raz w tyg. bo miałam mature... ale mysle że to dobrze Wam zrobi

Gość Aborygen
Kobietko może masz racje. Tylko czy to mędzie mądre? Dlaczego mam jej mówić by bardziej się mną interesowała. Wolałbym by robiła to naturalnie. Nie oczekuje sms co godzine. Chce tylko przeczytac że mnie kocha to dla mnie ważne. Czasami kiedy nie pisała, gdy była w domu a ja bardzo się bałem że coś się jej stanie... To siedziałem do rana czekając na odpowiedź. Ma małe siostrzyczki i lulała i usypiała często. Rano dopiero odpisywała. Starałem się wspierać ją w trudnych chwilach a kiedy ja tego potrzebuje, to niestety nawet kocham Cię nie ma... Gdyby to była jakaś tam dziewczyna miałbym to gdzies ale mi tak bardzo zalezy na niej...

Gość Aborygen
Noo taak! Faktycznie to może o to chodzić często się słyszy że ktos chce od kogoś odpocząć. Może właśnie tego potrzebuje ciszy i spokoju. Zdara płyto dziekuje. Ja co prawda tego nie potrzebuje ale jesli dla niej to wanze to nie ma problemu. Mam nadzieje że o to właśnie chodzi. Że chce ode mnie odpocząć.