Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow sa nowe

Cos szybkiego na rozstepy!

Polecane posty

Gość znow sa nowe

Potrzebuje srodka, ktory w miare szybko troszke zmniejszy rozstepy. Wiem, ze ich nie mozna zlikwidowac. Stare troszke przybladly, a tu nowe wyszly nie wiem od czego. Nie przytylam, ani nie schudlam w ostatnim czasie. Rozstepy sa czerwone, swieze, a wyjazd tuz tuz.

Gość znow sa nowe
??

Gość Beti3
Najlepiej jak zapiszesz sie jak najszybciej na zabieg mezoterapii!! Zajżyj na stronkę bhclub.pl tam znajdziesz adresy salonów i do tego z kartą B&H otrzymasz super zniżki, niestety na rozstępy nie pomogą żadne kremy bez odpowiedniego masażu.

Gość znow sa nowe
niestety nie stac mnie.

Gość znow sa nowe
up

Gość oczekujesz ze ktos ci
poleci szybki i praktycznie darmowy sposob na rozstepy ? no chyba sobie jaja robisz :D

Gość znow sa nowe
jakto darmowy? nie darmowy! przeciez sa rozne kremy zmniejszajace rozstepy. Nigdzie nie napisalam, ze ten sposob ma byc darmowy, czytaj uwaznie.

Gość oczekujesz ze ktos ci
czytam uwaznie, ale tylko kretyn mysli ze da sie w tani i szybki sposob zniwelowac rozstepy ;/ owszem tanio sie da zmniejszyc te okropienstwa, ale to wymaga czasu.

Gość znow sa nowe
kretynko nie udzielaj sie jak nie masz nic do powiedzenia. Wypieprzaj z tematu jak sie nie znasz.

Gość byłam pod innym nickiem
jest już taka maść herbapolu na rozstępy z wyciągiem cebuli cebula najlepiej działa na rozstępy i blizny jedyny środek który zmiejsza blizny, wszelkei inne kremy, maści, balsamy to sciema tylko cebula naprawdę działa i od lat jest stosowana w maściach na blizny np Cepan, Contractubex ten balsam Herbapolu to emulsja na rozstępy ALCEPAL

Gość znow sa nowe
dzieki za odp!