Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zocha21

dwa testy wykazały bląd czy to możliwe?

Polecane posty

Gość zocha21

nie dawno w przeciągu kilku dni zrobiłam test aby dowiedzieć się czy jestem w ciąży. obydwa wyszły pozytywnie lecz te drugie kreski nie były widoczne aż tak bardzo jak kreska kontrolna. Pare dni temu dostałam okres. byłam u ginekologa, powiedział że nie wygląda mu to na ciążę ale kazał powtórzyć test, czy jest to możliwe że dwa testy się pomyliły? dziewczyny poradźcie :*

Gość ciąża biochemiczna
tyle w temacie

skoro byłaś u lekarza i nie stwierdził ciazy to po co ci kazał robić kolejny test? może powinnaś poisc do innego lekarza

Gość zocha21
jestem umówiona z nim na kolejną środę, mam przynieś te trzy testy i dopiero ma mnie porządnie zbadać

Gość mozliwe jest wszystko...
Ja kiedys zrobilam test - dwie kreski, jedna slaba jedna mocno widoczna, na drugi dzien okres. Tyle. To sie zdarza tak czesto ze nawet czlowiek sobie nie zdaje sprawy. Tak jak i w Twoim jak i w moim przypadku albo test sie pomylil ( ale tu jest jakies 0.1% szans na pomylke w ta strone ) albo ciaza biochemiczna. Zdarza sie. Tak mialo byc.

dziwny ten twój lekarz mi się wydaje ze od razu powinien cię porządnie zbadać a nie kazał ci testy robic

Gość ciąża biochemiczna
takiej ciąży nie można potwierdzić po fakcie to się zdarza bardzo często i wiele kobiet nie zdaje sobie z tego sprawy ja niestety przechodziłam to już 3 razy dlatego wiem co to znaczy:(