Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest mia

czy to ciąza

Polecane posty

Gość co jest mia

Mam pytania. Otóż kochałam się z mężczyzną, w moje dni płodne, nie skończył we mnie ale pewności nie mam na 100%. Po tym stosunku dostałam normalnie okres, robiłam też test i wyszedł negatywny, teraz okres spóźnia mi się dwa dni i nie wiem czy to możliwe żebym była w ciąży? Objawy mam takie że myślałam ze dostanę miesiączkę na dniach. Bo przybrałam na wadze mega apetyt na słodycze bóle brzucha, wykwity na skórze czyli standard, ale wciąż nic i się martwię.

być moze to ciąża... zrob test domowy albo najlepiej bete. Wtedy bedziesz wiedziec na 100%

mi też sie okres spoznial bolał mnie brzuch i piersi miałam ogromny apetyt itp czyli moje klasyczne objawy miesiączki:) teraz jestem w 25 tygodniu ciąży:) proponuje zrobić test lub udać sie do lekarza

pytanie nam zadajesz, a podobny skutek miałoby wrozenie z fusów..idź do lekarza i sie nie martw, nie zastanawiaj tylko sprawdz! a najpierw pomysl, ze w ciązy okresu sie nie ma...co najwyzej krawawienie, ktore swiadczy o jakims problemie, wiec jak najszybciej do ginekologa, albo chociaz rodzinnego. pozdrawiam

Gość co jest mia
no właśnie to mnie zastawiania, że okres miałam prawidłowo a teraz nic. acha od dwóch tygodni jestem podziębiona i brałam tabletki na przeziębieni więc może ta choroba mi opóźnia No nic pójdę jutro test kupić.