Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY KOCHANI

LIST MOTYWACYJNY-DO KOGO MAM SIĘ ZWRACAĆ W NIM?

Polecane posty

Gość POMOCY KOCHANI

Jesli ubiegam sie o stanowisko referenta w policji,do kogo mam się zwracać w nagłówku listu motywacyjnego? do komendanta głównego? do dyrektora kadr?do komendanta glownego policji w warszawie(bo tam jest ich glowna siedziba),czy do komendanta w moim miescie?

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale znajdz sobie ich siedzibe, wejdz w kontakt i spisz adres, ja pier...

Gość POMOCY KOCHANI
no adres znajde,ale nie wiem czy wiesz w liscie motywacyjnym podajemy imie i nazwisko osoby do ktorej sie zwracamy. nie tylko adres firmy, siedziby.nie wiem do kogo personalnie mam się zwrocic? do glownego komendanta w moim miescie?

pierwsze słysze...wpisz tłumoku ten adres i bedzie dobrze. Wiem, ze krazy wiele dowcipow o policjantach, ale pewnie dadza sobie rade;)

Gość POMOCY KOCHANI
tłumoka to szukaj u siebie w domu badź lustrze Nie pisalam wczesniej listu do tego typu siedziby,więc wolę zapytać,bo jest duzo prawników badz osób ktore na codzien zajmują sie pracą w kadrach. A co do policji- jesli otrzymam tę posadę.. bedą mi wdzieczni. pozdrawiam

"A co do policji- jesli otrzymam tę posadę.. bedą mi wdzieczni." Lepiej dla społeczenstwa, zebys nie dostala, ja sobie nie życze takich tempych szczał w Policji;D

Gość POMOCY KOCHANI
tempych szczał??? ????? i po tym stwierdzeniu mam ochotę uciekać najdalej od Ciebie,choc glupota podobno nie zaraża:D szok!

Gość ale jak zajebiście
do Komendanta, tak samo jak do np. dyrektora zakładu karnego tak tu do komenanta wojewódzki/powiatowy/miejski policji w ....

??? nowy grzbiet na forum? w takim razie moglas nie zajarzyc tempej szczały;) wybaczam ci, ale nie pisz wiecej do mnie

Gość ale jak zajebiście
gabrysia sama gówno wiesz a sie udzielasz :o

Gość apu up
to wazne

Gość agatawww

to wazne co napisala  i ma rację bo list motywacyjny nie pisze się do komendy tylko do konkretnejn osoby. to jak ma się zwracac ze np mam nadzieję że moja oferta skloni komende do zaproszenia mnie na rozm. kwalifukacyjna czy skłoni pana komendanta do zaproszenia na rozmowe. oj gabrysia ty ciemniaro hehe chcesz się udzielac a nic nie wiesz