Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ripmen

ile zarabiacie? ja 1400 :(

Polecane posty

Gość Dziewczyna..
3000 netto. Praca biurowa Warszawa.

Gość Jemczipsyserowe
Pewnie , ze nie hanbi, dwa razy w tyg. wieczorem pracowalam w prywatnych domach po 3 godz. Tygodniowo 60 e , akurat na zarcie:)

Gość papappappa
tez tyle mam nauczyciel zolnierka a jak nią zostac?

Gość mła lolita :)
miasto 50 tys, pracownik biurowy 1032,34 zł na rękę :( na zastępstwo, osoba którą zastępuje na tym stanowisku 2200 na rękę :(

Jemczipsyserowe zobacz jakie to dziwne. zagranica pracujesz- stac cie na utrzymanie domu, wyzywienie,samochod, powiekszenie rodziny. wakacje, kino itd zyjesz sobie spokojnie. a w polsce przy zarobkach 1400 zl.szkoda gadac. niech ten rzad sie opamięta !!!

siostra mężapo gimnazjum praca fizyczna 8godz dziennie, 3 zmiany ok 1700/1800 na ręke zarabia szkoda tylko kasy wydanej na studia

Gość 78789809
ja nie pracuję bo mam dziecko niepełnosprawne, dostaję od państwa taki "substytut" co ma mi starczyc na jego i moje utrzymanie, z uwagi ze musze zrezygnowac z pracy- 520 zł świadczenie pielęgnacyjne...

Gość 78789809
niech ten rzad sie opamięta !!! tylko rząd nie ma nic do rynku pracy, tak było w komunie :p

no ale wątpie czy nasi politycy chcialiby zarabiać i żyć za 1386 brutto, minimalna krajowa przy obecnych cenach powinna być chociaż te 2000 brutto co i tak jest mało. Niestety zarobki mamy wschodnie a ceny zachodnie.

Gość wersalka
1600 na rękę + motywacyjny 250 zł + 200 zł za zastępstwo + 80 za wychowawstwo... = ok 2100 netto Nauczyciel - warszawa Po urodzeniu dziecka mam zamiar rozkręcic jakiś biznes, nie można wyżyc za takie pieniądze, tym bardziej jak ma się dziecko, kredyt, i dużo, dużo marzeń...

Gość papappappa
a wy macie wiecej? :(

Gość 78789809
minimalnej krajowej w ogóle nie powinno byc, te rzeczy powinien ustalac rynek. ale to tak na marginesie.

Gość aż wstyd...
Kraków, praca biurowa 1032 na reke+ premie zalezne od widzimisie szefostwa (od 200 do 400 zł)

Gość sziszkeban
http://makanai.pl perspektywy są wszędzie - wystarczy spróbować, ale łatwiej jest narzekać

Gość znacie mnie stad
sprzatam w kraju mam ok.4000-4500 miesiecznie

Gość pracuję jako cywil w policji
mam mgr, podyplomówkę i zarabiam 1350 złotych i dziwię się, że niektórzy się dziwią, że z mgrem można tyle zarabiać

1400 nauczycielka przedszkola/ mgr / srednie miasto / plakac sie chce.. dorabiam korepetycjami bo nigdy nieczego sie nie dorobie... boje sie zajsc w ciaze bo nie wiem jak sobie poradzimy.. co mi po takiej wyplacie...

Gość lekarka alicja
Jestem drugi rok na rezydenturze. Z dyżurami zarabiam około 5 000 zł na rękę. W tamtym miesiącu przepracowałam 348 h.

Gość znacie mnie stad
to mam prwie tyle co lekarka a mniej pracowalam:O chory ten kraj

Gość ja mam_
2800-2900 netto, mgr ekonomii a pracuje w krakowskiej spedycji

Umowę mam podpisaną na pół roku, na 8,65 euro za godzinę, min. 40 tygodniowo..ale jeszcze nie zaczęłam pracy i nie wiem jak to w praktyce będzie wyglądało:P Z moich wyliczeń wynika, że jakieś 500euro odłożę sobie:P

Gość xydsdwwqqwa
Miasto 40 tys. Tylko licencjat 2600 + 350 dodatek funkcyjny + 35% premii. Do tego prywatne ubezpieczenie zdrowotne, siłownia, basen. Dodatkowe premie na Wielkanoc i Boże Narodzenie ok. 1100 brutto, nagroda roczna między 4% - 8% zależnie od wyników. Czasem wpadną jeszcze jakieś premie za dodatkowe zadania. Do tego dodatkowe zajęcie na umowę zlecenie 850 zł brutto około 15h w miesiącu. Nie jest źle ale zawsze patrzy się żeby było lepiej. Wkurza mnie tylko, że ludzie na tym samym stanowisku w mojej firmie mają między 1000 - 2000 brutto więcej. A pracują tylko 3-4 lata dłużej na tym stanowisku niż ja. Cóż ja zacząłem prace już na nowych zasadach.

Gość lektroka - ang
ucze w podstawówce i popołudniami na zasadzie własnej działaności w innych szkołach językowych i w firmach - ok 4000 na ręke, w okresie wakacyjnym ok 2000 na reke niedługo wyjeżdzam za granicę, wolę sprzątac za te same pieniadze niz sie użerać z obycmi dzieciakami

Gość kirek12345
pracuje z nudów około 3-4 tys netto w zaleznosci czy mi sie chce :) moja praca to czytanie kafaterii :)

Gość mam 21lat
zarabiam od 1700-2200zl, jestem niania, dorabiam jako agent ubezp. Mieszkam na wsi, wiec kasa na prawde niezla.

Gość ona12345666
ja 16tys brutto i do tego premie. o nic sie nie martwie.

Gość Stich
ona12345666 A w jakim zawodzie pracujesz, że tyle zarabiasz?

Gość pimper
3100 na rękę + 500 nadgodziny mgr farmacji...

Gość dość wyźna
jak ona podaje zarobki zagraniczne...w przeliczeniu to nie dziwota ze innym gały wychodzą z orbit...