Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

absurdy yyyyyyy

dziewczyny czy Wasi mężowie SPRZĄTAJĄ w domu??

Polecane posty

Gość Mama Kacperka.....
Tak. Odkurza, myje podłogi, myje naczynia, czasem okna też pomyje, gotuje

Gość Mama Kacperka.....
a zapomniałam o wieku :) Ma 28 lat

Gość a moze byc wieloletni
konkubent i wieczny narzeczony? Meza nie chce. Ma 37 lat - tak

Gość sam z siebie rzadko
ale zazwyczaj jak go poproszę to sprząta. Ma 29 lat, i już po 5 latach zaczyna ogarniać położenie kosza na brudy. Zazwyczaj nie zwraca uwagi na to, co się dzieje wokół (artysta :o), ale jak już go zagonię do sprzątania, to idzie mu to lepiej niż mi :p

Gość aaa jasne
Jasne ze tak , mamy podzielone pomieszczenia . Ja sprzatam kuchnie, hol,sypialnie i gabinet,Moj maz - salon, lazienke , wc, i dwa mniejsze pokoje. Okna tylko myje on , ja prasuje za to . Chlopa trza sobie wychowac ;)

Gość aaa jasne
lat 32 :) ale sprzata od kiedy zamieszkalismy ze soba czyli jakies 10 lat bedzie :)

Gość vvfg
Tak, ale gdy mu powiem. Tak sam z siebie to raczej nie. Zazwyczaj w sobotę mówię mu "Sprzątamy, ty robisz to i to i to", bez gadania to robi.

Gość najbrzydsze sa golfy
mój lat 29 sprzata, odkurza, wyciera kurze (akurat po tym muszę poprawiać) myje naczynia, wynosi śmieci, robi i rozwiesza pranie, gotuje często obiady.Obydwoje pracujemy na pełen etat więc nie widzę powodu dlaczego nie miałabym to robić sama.

Gość vvfg
aha, a ma równiutkie 30 lat co ciekawe - w domu rodzinnym wiem że nie sprzątał. A mnie się chyba boi. :P 2 lata mieszkamy razem i nadal bez piśnięcia robi co mu każę.

Gość mila2727
mój sam z siebie nie sprząta tylko jak się wkurzy albo jak mamy mieć gości a ja nie posprzątam. Ja tez nie lubię sprzątać i jak mi się nie chce to nie sprzątam albo czasem po prostu czekam aż się wkurzy

Gość kirek12345
ja nic nie robie daje kase i hooj nawet za loda płace jak dobrze zrobi :) dlatego stac ja na drogie perfumy i fryzjerke :) niebawem wyjebie ja z chaty znudziła mi sie :)

Gość **Kasia**
Mój nie sprząta:-o i jest z roku na rok coraz to większym bałaganiarzem:-o

Mój mąż sprząta, nawet częściej niż ja. On właściwie wszystko robi w domu: zmywa, robi pranie, kosi trawnik, przycina krzewy, myje podłoge, sprząta łazienke, odkurza...

Gość mój ma 30 lat
i nie robi nic bo od marca do grudnia pracuje po 12 h, więc dziwne, żebym jeszcze czegokolwiek od niego wymagała, ja piorę, sprzątam gotuję, prasuję, myje okna, robię zakupy itp. + piszę pracę magisterską. Oprócz tego mamy gospodarstwo, w którym pracujemy razem, gdy ne ma meża, to ja mniej wiecej ogarnę temat, po pracy (po 12h) mąż też coś tam jeszcze zrobi, także na brak zajęć nie narzekamy, ale kochamy się na zabój już 6 latek;-)

zapomniałam o prasowaniu. Wstyd sie przyznac, ale mój mąż prasuje lepiej ode mnie, czasem prasuje tez moje rzeczy, bo ja nie umiem tak dokładnie wyprasowac, a on jest wprawiony, bo co dzien do pracy koszule prasuje.

Gość przecież każdy wie,
że Polacy szanują kobiety i dom, a te wszystkie plucia o tym, że biją, nie myją się to bzdury niepolskich gryzipiórków, żeby przdstawiać w zły świetle to co nasze polskie

Gość ona-natentemat
Oczywiście, że tak. 1/3 domu mąż, 1/3 domu ja, a 1/3 dzieci. Poza tym piecze doskonałe ciasta (ja nigdy), gotuje (ja czasem), opiekuje się dziećmi. Ma 35 lat.