Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarkaczaaa

Miłością idealną jest tylko miłość listowna.

Polecane posty

Gość sceptyczka(: :)
wiesz co "winston", myśle, że niejedna praca magisterska a może doktorska powstała na temat samotności w sieci, a tak, uważam, że najbardziej samotny człowiek jest przed komputerem. Szczególnie wtedy, kiedy widzi w nim jedyną deskę ratunku dla przerwania tego stanu

Gość hghghhdfh
////uważam, że najbardziej samotny człowiek jest przed komputerem. Szczególnie wtedy, kiedy widzi w nim jedyną deskę ratunku dla przerwania tego stanu//// Prawda. Tu na kafe jest to szczegolnie widocznie. Masa samotnych ludzi ktorzy przegrywaja zycie i widac ze nie maja sily przerwac tego

"offermo" jakże mi Cię żal. Pojedź na wycieczkę, wczasy, ba, pójdź na pielgrzymkę. Nawet jesli jesteś wątpiący. Nie mów tylko, że to nie dla Ciebie. Zrób to jeden jedyny raz w życiu i wtedy sam ocenisz.

najgorzej jak się nie ma celu nwet najmniejszego. Wtedy jest mogiła. Cel musisz wyznaczyć sobie sam. Zacznij od małych rzeczy, a większe same przyjdą

Gość do oferma
Bo malo wierzysz albo jest klatwa :]

Gość ciekaweee
gdyby nagle wszystkie komputery wysiadły...powiedzmy, ze niektórych tylko tak by sie od klawiatury oderwało, ilu by znormalniało, a ilu zwariowało? Chyba raczej więcej by znormalniało, ale to by był długi proces...

Gość klątwa jest możliwa
:[

Sceptyczko, jest samotny przed komputerem, bo... jest samotny. Jakby nie był samotny, to nie siedziałby przed kompem. Ja przez kilka lat nie byłem na żadnym forum, a teraz jestem. :(

Gość tarkaczaaa
u