Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

albatros199

co mam robic???

Polecane posty

Witam, chodzi o to, ze niedawno poznalem bardzo ladna dziewczyne. Rozprowadza ona komsetyki, wiec zagadalaem do niej i wybralem kilka kosmetykow dla siebie (bardziej interesowala mnie ona niz te kosmetyki ehhe:P) Wziela moj nr tel i za pare dni mamy sie spotkac aby dac mi te kosmetyki. Chodzi mi o to jak sie dowiedziec wiecej czegos o niej, mam taki plan aby zaprosic ja do jakiegos baru na sok itp jesli sie zgodzi. czy wypada zapytac czy ma chlopaka? Jak z nia rozmawiac aby czegos nie spalic, o co wypada pytac a co nie? Chcialbym sie wiecej o niej dowiedziec i zalezy mi na niej bo jest bdb ladna i sympatyczna z tego co zdazylem sie zorientowac. Noi co zrobic jak nie bedzie dala sie zaprosic na ten sok?? Pomozcie jak macie jakies dobre rady to piszcie z gory dzieki thx

poleć standardem i zapros na kawę, to międzynarodowe zaproszenie na randkę, jak się zgodzi to na 70 % jest wolna a potem to reszta wyjdzie w rozmowie, gorzej jak wyskoczy z tekstem, że z klientami się nie umawia, wtedy lipa

no wlasnie a jak wyskoczy z tekstem, ze sie umowila z klientem albo, ze sie spieszy to co wtedy? Jak wtedy sie zachowac? zaproponowac jej kawe jak bedzie miala czas?

Gość hcwd
co wtedy? jak sie zachowac? dzizas, czlowieku, ile ty masz lat, ze o takie banaly sie pytasz...

Gość hcwd
zachowuj sie po prostu naturalnie, na luzie, jak zdrowy umyslowo/psychicznie czlowiek, nie musisz do takich banalnych sytuacji ukladac sobie przeciez zadnego planu, no bez przesady!