Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

Matka jest niezrównoważona psychicznie, przebywam w domu od tygodnia i nie wyrabiam. Chuj to mój "współpracownik" który ma mnie szkolić, gdy on pójdzie na urlop ja będę pracować za niego tutaj, a potem prawdopodobnie wracam już przeszkolona i przygotowana do szna by pracować w tym samym gdzie indziej (sprzedaż). Żeby zdobyć pracę niestety muszę się z tym imbecylem pomęczyć

Gość skwarkA
dużo mu zostało do tego urlopu?

Cholera wie, jak dłużej niż mi nauka zajmie to spadam stąd po prostu. Nie to, że ja się do ludzi uprzedzam, 2 dni było ok, ale jak z kimś za dużo czasu spędzasz to prymitywizm i totalna głupota aż po oczach biją. Ale sprzedawcą jest zajebistym, chyba tylko dlatego, ze klient spędza z nim maks 10 minut:/

Carrie, to rzeczywiście słodkie und urocze :D Dbaj o ten dar bo dzięki niemu możesz zobaczyć świat z perspektywy dziecka :classic_cool:

Gość Olucha67864
S jak SUPER ;-) Wyszłam z Niemca została mi matma !

Gość gik
faceci to kulfony bez rozumu :)

Gość parampampam-pampam!
a ja dzis dostalam prace i ciesze sie.... wreszcie relaks bez poczucia, ze powinnam robic cos innego, tzn rozsylac cvki i obdzwaniac firmy. Juhu! cztery dni laby (tutaj jutro jest wolne i w pt wiekszosc ffirm nie pracuje) i od poniedzialku start!

Gość p.ancur
spoko. jutro też będzie przeje___ny dzień, także głowa do góry !