Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede ta zła??????

Czy opierdolą mnie za to siąsiedzi??

Polecane posty

Gość bede ta zła??????

Jutro z rana Szwagier o 6 przynosi mi odkurzac bo juz naprawił, wiec zamierzam maksymalnie o 6:30 poodkurzc szybko mieszkanie i wyjezdzam, niestety musze odkurzyć bo po południu moi rodzice przyjeżadzaja do mojego mieszkania , dawno sie nie widzialam z nimi,a przeciez w syf nie mogą wejść ( a jest bo od 3 dni bez odkurzacza jestem)Mają klucze, bede sie z nimi widziec dopiero na wieczór, wiec sie pytam czy wredna sąsiadka z dołu może z opierdolem przyjsc i czy ma prawo?? bo wiem ze chyba napewno przyjdzie, ona taka zaczepna, ale ma prawo straz Wiesjką wezwac???

znaczy wezwać to sobie może ale nic Ci nie zrobią bo będzie po ciszy nocnej.

Gość Januszek..........
Nie mają prawa od 6.00-do 22.00 wolność Tomku.......................

Gość 5565665
Od 22 do 6 rano jest cisza nocna, reszta dnia juz jest dniem :)

Gość ale jak zajebiście
hehe żeby wszyscy sąsiedzi tak sie przejmowali innymi :D kobieto ty tylko odkurzacz, a cisza nocna kończy się o 6.00. ;)

Gość ja czasami ponad tydzien nie
odkurzam i wcale nie uwazam, ze mam syf. Bez przesady. Jak posprzatasz to juz odkurzac o 6 nie musisz... Prawo moze masz do tego ale wkurzyc to sie moga... nie patrzcie tylko na suche przepisy, pomyslcie czy Wy byscie na ich miejscu byli zadowoleni... Ja na pewno nie...

Gość ja się raz zerwałam na
baczność z najgłębszego snu, bo ktoś włączył wiertarkę. Patrzę na zegarek, a tam.... dwie minuty po 6! :-D i guzik mogłam zrobić. A odkurzacza tak bardzo nie słychać. U mnie dużo osób ma jakieś nocne taryfy - i piorą nocami, trochę słychać w łazience, ale nie za głośno. Raz też musiałam o 3 w nocy włączyć odkurzacz- żeby złapać pająka :-D

Gość bede ta zła??????
ja mam bardzo nakruszone ciastkami, kot cukier rozsypał, ile moglam to zebrałam, ale zmiotki nie mam wiec MUSZE odkurzyc i tak zrobie, tylko pytalam sie czy jak sasiadka bedzie drzec ryyja to z pokorą przeprosic czy nie otwierac nawet drzwi???

Gość ja czasami ponad tydzien nie
ogolnie to moga Ci skoczyc. Zgodne z prawem jest halasowanie po 6. Ja po prostu zyje z zasada "nie rob nikomu co Tobie nie mile", nie patrze na przepisy...

Gość sasaawe
ja bym cie opierdoliła choc juz miejskiej nie wezwala bo nic by nie zrobili, ale zjebe bys dostala o demnie :o

Gość sipsi
wydaje mi sie że cisza nocna jest tak jak pizsecie od 6-22 ale hałas uciążliwy ma ograniczenia coś w innych godzinach

Gość najbrzydsze sa golfy
a nie możesz iśc i ich uprzedzić?

Gość bmkkiuj
watpie że odkurzacz zalicza sie do hałasów uciązliwych ( zwlaszcza od wielu lat są porodukowane bardzo ciche odkurzacze), lecz jak dzieciak paroletni (pomijam niemowlaki) drze gębe z powodu histeri, i nie dlategio ze mu sie krzywda dzieje tylko ma histerie to niestety juz na to porzepisu nie ma cholera jasna

Gość o manillo
W jakich Wy blokach mieszkacie? Z kartonu? Przeciez jesli slychac odkurzacz to cicho,a nia jak jakąś wiertare. Ja czesto odkurzam po 22 i od lat nikt nigdy mi nic nie powiedzial.

zapytaj najpierw sąsiadów czy ciebie jutro rano nie opierdolą, przecież mieszkają obok ciebie, nie rozumiem po co się pytasz ludzi, których na oczy nie widziałaś i którzy mieszkają np. 750 km od ciebie??? Jesteś po prostu idiotką.

Gość jakis czarny mam
ja odkurzam zawsze zaraz po 6tej albo 21.50;) nawet klatke schodowa odkurzam i balkon cisza jest pomiedzy 6-22ga

Gość jakis czarny mam
a piore czasami w nocy i nikt mi nic jeszcze nie powiedzial:P

Gość bmkkiuj
po 22 tez mozna odkurzyc, spkoo