Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frenchowa

french manicure

Polecane posty

Gość frenchowa

Mam pytanko... czy ktoras z Was ma wyprobowane lakiery do frencha... ja mam pecha i ciagle nie moge kupic dobrych lakierow... albo bialy jest za rzadki i nie jest tak intensywnie bialy albo jest bardzo nietrwaly bo po dniu albo nawet w tym samym odpryskuje... jakos nie moge trafic na jakas dobra firme :(

Tyle, że ta oferta to uj nie wyprzedaż :D:D JAK JA KUPOWAŁAM LAKIER TEJ MARKI, A BYŁO TO LAT TEMU 3, TO CENA BYŁA MAX W OKOLICY 13 ZŁ. sorry za caps

Gość iskierkaaa2
Dobry jest z miss sporty i z inglota też są dobre

Gość frenchowa
no wlasnie myslalam o inglot ale nie znam tych lakierow... szkoda by mi bylo wydac ok 40 zl na dwa lakiery ktore by nie byly warte tej kasy...

Inglota jest dużo, biały jest dobry i wystarczy raz pomalować (na french), a co do tego drugiego koloru to nie pamiętam nr.

Gość frenchowa
skoro polecasz to moze skusze sie jednak na tego inglota...kupilam juz pare bialych lakierow i w sumie jak je wszystkie podlicze to razem wyjdzie wiecej niz 40 zl ;) mysle ze ten mleczny to mi doradza w inglocie :) dzieki za doradzenie

Gość frenchowa
no tak :) sa takie zestawy w sklepach ale tez jakos nie trafilam na dobre... po jednym dniu szybko sie niszczyly i codzien by wypadalo na nowo maalowac ;)

Gość frenchowa
ines na diora to mnie chyba nie stac :D

Gość ale jak zajebiście
no ja używam tanie z Eveline, takie małe. co prawda szybko się ścierają ale za to dobrze i fajnie sie nimi maluje. a ja lubie to robić no i nie ma to jak naturalny french ;)

ja kupuje tylko z inglota ten mleczny kolor jest najlepszy i najladniejszy odcien jak dla mnie :) a bialy to zazwyczaj byle jaki jaki wpadnie mi w rece :)