Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GARNIER ultralift

Moje zachowanie bylo OK?

Polecane posty

Gość GARNIER ultralift

weszlam dzis na nk mojego chlopaka bo poprosil mnie zebym odczytala mu wiadomosc od kolegi aby podac mu wazne informacje, gdyz sam nie mial dostepu do internetu. A tu nagle pisze do niego kolezanka... czesc, co u ciebie? kiedy wracasz do PL? czy pamietasz ze jestesmy umowieni na kawe? ja posatnowilam odpisac: czesc. pamietam. bardzo chetnie umowie sie z Toba na kawe. zabierz swojego meza a ja zabiore swoja dziewczyne i pojdziemy razem. a ona: boisz sie sam? czy dziewczyna cie nie pusci samego? ja na to: to ja bez dziewczynys ei nigdzie nie rusze. cos tam jeszcze popisalysmy... poniewaz moj chlopak jest zagranica , przed chwilka rozmawialismy na skypie i zaczelam wrzeszczec na niego ze jesli chce sie umawac to niech ze mna najpierw zerwie. ze nie zycze sobie takich rozmów. I ogolnie zaczelam krzyczec na niego ile wlezie. a na koniec powiedzialam ze nie chce mi sie z nim gadac i uciekam ze skypa. teraz tak sobie siedze... i zastanawiam sie czy powinnam byla na niego o to krzyczec. czy tylko mu o tym powiedziec na spokojnie i udac ze mnie to nie interesuje? co byscie zrobily na moim miejscu? i co zrobic teraz po tej calej akcji? odezwac sie jutro na skypie? czy olac go na kilka dni i z nim nie rozmawiac? poniewaz moj chlopak jest teraz

zachowalas sie jak totalna idiotka :O przepros go potulnie za swoje zachowanie - od tego zacznij jesli on jeszcze chce w ogole z Toba gadac....

powiem tyle, zachowałaś się jak smarkula, skoro podał Ci hasło do NK, to już chyba świadczy o tym, że nie ma nic do ukrycia i o zaufaniu jakim Cię obdarzył i które cholernie zawiodłaś, "dałaś dupy" i to ostro, przeproś go a potem dopiero spytaj o co chodzi z tą panną

ty tez nie postapiłaś fair wobec niego... i nie zdziwie się, jesli z tobą zerwie... moze nie powinnas przejść nad tym do porządku dziennego.. ale awantura nie była dobrym pomysłem, gdyz on także powinien zrobic ci awanture..

Gość GARNIER ultralift
dziewczyne i jej siostre poznal zagranica. ona teraz jest w pl i jak on bedzie wracal do pl jej siostra ma przez niego podac dla niej przesylke. A ona przy okazji chce z nim pojsc na kawe. i Gdy zapytalam sie go czy dowiedzialabyms ie o tym ze poszedl by z nia na kawe to odpowiedzial ze by mi o tym nie mowil. sadzac po tym w jaki sposob ona do niego pisala twierdze ze pozwolil sobie na flirtowanie z nia. A ja nie moge sobie pozwolic zeby robil ze mnie losia... jesli sie jest z kims nie idzie sie na kawe z inna i sie nie flirtuje. I myslicie naprawde ze powinnam go o to przeprosic?

to, że ona z nim flirtowala nie znaczy, że on z nią też a Ty mówisz mu o każdej rozmowie z innym facetem? zrozum kobieto, że skoro dał Ci hasło to nie ma nic do ukrycie i pewnie, że go przeproś póki jeszcze masz kogo PINDUlka wpadniesz na bajerę do księciunia? :D

nadal uwazam, ze darcie paszczy, to byl blad. lepiej by bylo normalnie zapytac o co kaman z tym spotkaniem? jesli chodzi o flirt to... taki dla zartu, niewinny, to nie jest nic zlego. zalezy tez co do siebie pisali ale Ty pewnie tego nie wiesz....(?)

Gość GARNIER ultralift
w takim razie jak wy byscie postapily gdybyscie przypadkiem dowiedzialy sie ze wasz facet umawia sie na kawe z inna dziewczyna?

Gość zachowalas sie jak
rozhisteryzowana kretynka wg mnie :)

Gość mmgmm
wkurzyć też bym się wkurzyła ale w życiu bym nie pisała nic w jego imieniu. To było bardzo nie fair.

hehe ja kiedys mialam poczte sprawdzic, weszlam a tam randki.pl i jakas flora czy fruzia. kto to jest???? czy to znaczy ze ja ci juz nie moge ufac? jestes ze mna nieszczesliwy? smutna sie zrobilam i mopwilam, to wszystko popsuje nie musialam krzyczec gdy kasowal te konto i te poczte, a potem cicho dawal mi komorke zebym popsztrykala na sms c a tak racjonalnie mowie mu dzisiaj-nie chce wiedziec, po co? zeby sie rozsypalo?kiedys bede go miala cala dobe na oku:D wtedy nie ucieknie tak poza tym gdy jest kryzys w zwiazku mozna zdradzic i on to wie, ze jak by sie napil to jest jedyne wytlumaczenie,tylko ze ten czlowiek nie klamie...

twoje zachowanie nie bylo OK.ale nie jestes idiotka ani nikim innym, raczej zakochana i samotna dziewczyna emigranta. glowa do gory. nie rzuci cie:)

twoje zachowanie nie bylo OK.ale nie jestes idiotka ani nikim innym, raczej zakochana i samotna dziewczyna emigranta. glowa do gory. nie rzuci cie:)

Gość GARNIER ultralift
ja juz tyle razy przylapalam go na klamstwie ze juz zaczynam mu nie ufac. i szczerze nie wkurzylam sie o ta dziewczyne ze pisze do niego tylko o to ze mnie tak oszukuje. Bo ja mu nigdy nie zabronilam pisac z kolezankami i co tydzien go prosze zeby szedls ie zabawic gdzies w dyskotece lub ze znajomymi. I wszystko jest ok dopuki nie czytam takich wiadomosci... bo dla mnie jest to oszustwo. bo albo sie kogos kocha i chce sie z nim byc wtedy nie flirtuje sie i nie umawia sie z innymi.. od czegos takiego sie zaczyna a pozniej konczy sie na zdradzie. wiec jesli chce sie umawiac to niech najpierw zakonczy zwiazek ze mna. trzeba byc fair wobec drugiej osoby

Gość GARNIER ultralift
nie martwie sie o to ze ze mna zerwie. z reszta chocby nawet to jakos bardzo zrospatzrona nie bede bo czasem mam juz dosc tego zwiazku. chodzi mi tylkoo szczerosc. Jesli mam kogos pokochac na cale zycie musze mu ufac a nie wciaz sie rozczarowywac.

nie mówienie o czymś to nie to samo co klamstwo , jst sam w obcym kraju to i sobie flirtuje, może Ty nie poświęcasz mu zbyt wiele uwagi?

to co teraz piszesz troche zmienia sytuacje... jesli on Ciebie oklamywal, to po co z nim nadal jestes? sama mowisz, ze przeciez chodzi o szczerosc...

ps. na marginesie tak ogolnie... to ze facet chce sie spotkac z kolezanka, to nic zlego. nie trzeba od razu doszukiwac sie podtxtow. ......ale jesli Ty jemu nie ufasz, to... po co z nim jestes? (gdybys mu ufala inaczej bys sie zachowala...)

Gość GARNIER ultralift
tak jestesmy juz ze soba 6 lat i wszystko byloby ok gdyby nie to ze wciaz klamie. I gdy dawniej nie reagowalam na takie rzeczy lub probowalam mu to jakos tlumaczyc na spokojnie wszytskie jego obietnice i slowa byly rzucane na wiatr. Jesli wykrzycze mu wszystko co mam do powiedzenia na jakis temat predzej to zrozumie. zamierzam sie do niego nie odezwac przez kilka kolejnych dni bo wiem ze wtedy bedzie mu przykro z tego powodu. a jesli odezwe sie zaraz jitro lub gdybym przeprosila go jeszcze dzis wszystko wrociloby do normy a jego flirty nadal by trwaly bo wiedzialby ze i tak nie mam nic do powiedzenia. dlatego prosilam was o zdanie w tej kwesti bo zastanawiams ie czy to jest ok i normalne ze musze tak postepowac i jak wy zalatwiacie takie sprawy

ja bym na Twoim miejscu po prostu z nim nie byla. i tyle. :) nie marnuj swojego czasu na faceta, ktoremu na Tobie jak widac nie zalezy.

Gość gggggggggwerwe
"Gdy zapytalam sie go czy dowiedzialabyms ie o tym ze poszedl by z nia na kawe to odpowiedzial ze by mi o tym nie mowil. " To by mnie zaniepokoiło mocno. Też byłabym wściekła. Nie wiem czy nie zastanawiałabym się nad rozstaniem.

Gość gggggggggwerwe
"to ze facet chce sie spotkac z kolezanka, to nic zlego" Jeśli nic o tym swojej dziewczynie nie mówi? Jeśli ta koleżanka nalega na spotkanie sam na sam? Daj spokój. Oczywiście że to coś złego.

Gość GARNIER ultralift
wczoraj wszystko przemyslalam i stwierdzilam ze wcale nie powinnam sie przejmowac tym ze na niego nakrzyczalam. Uwazam ze mu sie nalezało a dzis zamierzam wylaczyc skypa i nie wchodzic na fb ani gg. zapewne sam zadzwoni na komorke, a gdy ni eodbiore zadzwoni na domowy ktory zapewnie odbierzez moj tato i bede musiala z nim chwile pogadac a wtedy zachowam sie obojetnie i szbyko go splawie niech poczuje sie glupio z powodu wczorajszego wieczoru. a jak mu cos nie pasuje to niech splywa bo ja za bardzo sie cenie zeby byc taka traktowana.