Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaa

nieopatrznie przyznałam się szefowej że głosowałam na PO i mnie zwolnili z pracy

Polecane posty

Gość wkurzonaaaaa

To mała hurtownia spożywcza w niedużej miejscowości, pracowałam pięć miesięcy, ostatnio zeszło na tematy polityki, ja głupia wiedziałam, że szefowa - właścicielka jest bardzo religijna, chodzi na jakieś oazy czy coś do kościoła, ciągle chwali Kaczyńskiego, wyklina Tuska, że zdrajca i Niemiec a nie Polak to ja sie podkurzyłam i specjalnie powiedziałam, że ja w ostatnich wyborach głosowałam na Komorowskiego i że na jesieni zamierzam głosować na PO (zgodnie z prawdą zresztą) i ona mi wczoraj wręczyła wypowiedzenie jak się zapytałam dlaczego to powiedziała że nie pasuję do zespołu i niech poszukam pracy w której są tacy jak ja. Pytałam ojca, czy mogę za takie coś ją podać do sądu pracy ale on powiedział, że to bez sensu bo ona i tak zawsze może udowodnić, że np., źle wykonywałam obowiązki albo że zlikwidowała etat czy coś podobnego, echhh, odechciało mi się wszystkiego :(

Gość typowe dla pisiorów
:O

Gość aż wstyd...
prowokacja

Gość Nedzne prowo
A mnie zwolnili bo powiedzialem ze glosowalem na PIS heheee

Gość w małych miejscowościach
można wylecieć za byle co moja kumpela wyleciała, bo raz w mini przyszła a firme prowadziło małżeństwo a ona strasznie zazdrosna była o męża trzeba sie bardzo pilnowac

Gość wkurzonaaaaa
Dobrze Ci mówić prowokacja a ja teraz muszę pracy szukać:O

Gość Nedzne prowo
Pewnie ze roznie moze byc ale takie glupie tematy tylko zakladaja jacys ludzie co maja placone od posta. Im bogatsza partia tym wiecej placi aby osmieszyc przeciwnikow politycznych, niestety to smutny proceder ktory doprowadzil do nienawisci pomiedzy ludzmi.

Gość Nedzne prowo
To idz do Tuska, poskarz sie. Zostaniesz meczennikiem za przekonania polityczne :]

Gość Nedzne prowo
Zawsze głosuję na PiS bo to jedyna prawdziwa narodowokatolicka partia prawdziwych Polaków, reszta to bydło

Gość to i owo balonowo
też bym takiego debila zwolniła ;] po co mi nierozgarnięty tłuk w zespole.

Gość Zawsze coś.
Nie wstydz się swoich przekonań . Masz prawo myśleć jak chcesz i głosować na kogo chcesz przecież ?!?! Twoja szefowa to jakaś pomylka

Gość w małym miasteczku
nie można postawić się pracodawcy i proboszczowi bo ma się przesrane

Gość ja słuszałem u nas
w mieście o 3 osobach co zostały zwolnione bo głosowały na pis i dlatego walczę z po bo to hipokryci katolik nie może głosować na PO Premier Donald Tusk odnosząc się do projektu SLD o związkach partnerskich stwierdził, że byłyby one do zaakceptowania przez większość w przyszłym Sejmie. - Zbliżamy się do momentu, kiedy związki partnerskie byłyby do zaakceptowania przez większoć w przyszłym Sejmie, jak i przez Polaków (...) Sam w sobie nie mam za grosz tolerancji wobec homofobów, również we własnej partii - powiedział premier Tusk. Donald Tusk wykluczył jednak możliwoć adopcji dzieci przez pary homoseksualne. Premier owiadczył, że do rozmowy o zalegalizowaniu homomałżeństw będzie można wrócić po wyborach parlamentarnych. - Wydaje się, że po wyborach będzie znakomity moment, żeby do tego tematu wrócić. (...) Wraz z przepisami trzeba budować kulturę tolerancji dla odmienności, także jeśli chodzi o preferencje seksualne. - tłumaczył Tusk.

Gość Lovelygirl20
pierdol się suko jak głosujesz na PO! dobrze, że cię wyrzucili z roboty!

Gość już za samo słowo
"nieopatrznie" w temacie wątku żaden szef na poziomie nie przyjmie cię do pracy. NIEOPACZNIE, NIEOPACZNIE droga kolezanko