Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrychgra

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość patrychgra

czy traktowalbys serio dziewczyne, ktora pozwolila sie dotknąć tu i tam na pierwszej randce:)?

Gość Evilucifer
na pewno bardziej, niż cnotkę niewydymkę która chce czekac do ślubu

Gość prawiczek 43 lata
zależyyy

Gość kwartnik
wszystko zależy od kobiety, jakiś czas temu umówiłem się z kobietą na pierwszą randkę i przyszła na spotkanie, weszliśmy do kawiarni i za zgodą kobiety zamówiłem gorącą czekoladę , kelnerka przyniosła gorącą czekoladę i delektowaliśmy się czekoladą rozmawiając o wyjazdach zagranicznych i odruchowo moja ręka znalazła się na kolanie kobiety, popatrzyła na mnie ze złością i wstała , zanim wyszła z kawiarni to powiedziała abym już nigdy nie dzwonił i nie pisał, wyszła obrażona , skoro tak chciała to z mojej strony Cicho-Sza

Gość kwartnik
na jednej randce, gdy chciałem kobietę w policzek pocałować to mnie powiedziała wprost, że umawia się z facetem na randkę tylko jeden raz i w tym roku już zaliczyła 108 spotkań z facetami, czyli kobieta ma wolny wieczór i chce pójść do kawiarni albo potańczyć , zależy od kaprysu kobiety ale za wszystko płaci facet , instynkt mnie podpowiedział aby szybko za kawę zapłacić i się zwinąć :)

Gość kajterk
tak powaznie bym traktował do momentu az ją bzykne