Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa Polski

DLACZEO POLACY NIE SĄ TAK PRZYSTOJNI JAK ARABOWIE I TAK SPRAWNI W ŁÓŻKU

Polecane posty

Gość Królowa Polski

Jak patrzę na polaka to mi się na wymioty zbiera paskudni, zaniedbani, albo przypakowani z wielkim ego i małym ptaszkiem.

Gość załamana kafeterią
kurwa takie brudasy ?? nie dotknelabym kijem przez szmate takiego brudasa, ja lubie Skandynawów

Gość katastrofaMałżenska
mhhhm ciacho

Gość kreddddddka
sa boscy i myją się 5 x dziennie. jak sie trafi na pożadnego (loteria jak w Polsce) to jest bajka

Gość atrabowie są bardzo fajni
podobno teraz już nie tak często biją - także zdecydowanie świetny materiał na męża

Gość no nie wiem....
a ja znam wielu bardzo przystojnych i dbajacych o siebie mezczyzn! ja nie wiem co to za łatka ze facet polak jest brudasem? :D w jakich kregach sie obracacie? :D bo ja szczerze takiego nie widzialam chyba ze tacy zdrowo po 40 to i owszem, ale tacy 20 - 30? co do arabow...fakt jest wielu przystojnych ale i anglik i niemiec i szwed czy nawet chinczyk moze byc przystojny to nie jest zadna regula ze arab ladny a inni same brzydale przeciez :O nie popadajmy w niedorzeczne skrajnosci ;)

Gość no nie wiem....
mialam oczywiscie na mysli ze przystojnych i zadbanych mezczyzn - polakow ;)

Gość Królowa Polski
hahahahah proszek aleś ty głupia. w du.pie byłaś i gó.wno widziałaś

Gość ten co wie
Trudno sie dziwic autorce. Mieszka od kilku lat za granica w UK, jak wiadomo do pracy z PL wyjechli sami inteligentni, wykształceni dbajacy o siebie polacy. Jesli postawic takiego polaka przy arabie to moze blado wypadac. proponuje wrocic do kraju i sie na miejscu rozgladnąć, mozesz byc mile zaskoczona

Gość załamana kafeterią
mi sie nie podobaja tacy z taka karnacja, nie moj typ. ! Znam wielu Polakow po 40stce nawet co sa super zadbanymi eleganckimi facetami, to juz nie PRL, a z arabusem to bym nie poszla za chiny ldowe

Gość Królowa Polski
mieszkam w Polsce ale koncze studia i zmykam

Gość Kapitan Bomba!!
Te Królowa ciebie to chyba jeszcze nikt porządnie nie przeruchał w żadną dziurę

Gość ten co wie
do krolowej... taaa i arabów masz u siebie na uczelni?

Gość no nie wiem....
wiec wlasnie ja np mam znajomych czysciutkich pachnacych NIGDY ani nie zauwazylam ani nie wyczulam potu czy nie wiem, brudnych paznokci czy zębów! po 40 to taki przyklad tylko :D nie mowie ze kazdy jest taki, bo nie ma co generalizowac, aczkolwiek predzej facet po 50 zacznie mniej o siebie dbac niz facet 20, 30 letni

wypraszam sobie :D moj tata jest po 40 a dba o siebie jak zaden inny :d balsamy, maseczki, kremy, peelingi :D:D

Gość elektroniczna18
nie wiem dlaczego Polki maja taki dziwny gust co do mężczyzn, nie moge zrozumiec jak wam moga podobać się tacy wyżelowani gogusie w obcislych bluzeczkach...

Gość ehhhhhhhhhhhh
pan na zdjeci jest boski, i studiuje medycyne jak pisala autorka pokaz mi w Polsce faceta zładną buzia i rozumem

Gość dsfgg
teraz wklej zdjecie laski co ja ukamienowali arabusy bo startowałą w miss ukrainy bodajże

Gość Krucy Fix
Arabowie się podobają, bo mają bardziej wyrazistą urodę, są brunetami a więc wyraziste rzęsy, brwi. inaczej wytłumaczyć się tego nie da :classic_cool: