Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabroniłam pieniędzy

Corka chcebym oplacala jej zaoczne studia! Sama niech sobie zarobi!

Polecane posty

Corka chcebym oplacala jej zaoczne studia! Sama niech sobie zarobi! Corka ma 23 lata i 5cioletniego dzieciaka. Dzisiaj oznajmila nam ze od pazdziernika chce isc na studia prywatne - kulturoznawstwo by podniesc swoje kwalfikacje. Ja powiedzialam jej ze to bardzo dobrze, a ona mowi mnie i mezowi ze bedziemy musieli oplacac jej studia. Wkurzylam sie i powiedzialam zeby o tym zapomniala, ale maz w tajemnicy przede mna obiecal jej ze bedzie to robil i jeszcze moj tesc dodal ze powinnam pomagac corce w opiece nad dzieckiem. Bo jak siostra mojego meza urodzila dziecko to studiowala i miala pomoc od rodzicow. Wiec sie wkurzylam i powiedzialam mezowi ze nasza corka wdala sie w jego rodzine, ze tak samo jak jego siostra puscila sie i urodzila nieslubnego dzieciaka i tak samo chce zyc na koszt rodziny. Moja szwagierka urodzila syna , studiowala a jej rodzice nianczyli bachora, teraz moja corka wymaga tego samego ode mnie. Tesciowa dodala jeszcze ze jej wnuczka moze liczyc na jej pomoc i wykrzyczala mi ze jestem wyrodna i podla matka.

Gość eeee tam
słabe prowo. wysil się bardziej :)

To nie prowokacja. Mogla sie ksztalcic kiedy byl na to moment, ale wtedy zajela sie urodzeniem i wychowaniem dziecka, a proponowalam jej by usunela ciaze.

A co ja mam do kochania wnuka? To nie jest moje dziecko tylko mojej córki, za to mój mąż i jego rodzice świata poza tym dzieciakiem nie widzą. Najbardziej boli mnie to że moja córka wdała się w rodzinę mojego męża i jest z charakteru podobna do ciotki. Niech sobie sama zarobi na edukacje, jest już dorosła.

Gość głupia i wredna jesteś autorko
zamiast cieszyc sie ze corka idzie badz co badz na trudne studia, pomoc w wychowaniu nad dzieckiem to jej odmawiasz :(

Gość affa2222
trochę rozumiem autorkę:( Ale pomóc trochę by mogła :(

A ja nie rozumiem autorki. To, ze corka ma dziecko, nie oznacza, ze ma juz ubabrac sie po pachy w kupie. Dobrze, ze chce studiowac! A dla twojej wiadomosci, dopoki nie ma ukonczonych 25 lat, ty i jej ojciec macie prawny obowiazek zapewnic jej kase na edukacje.