Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HoneyBunny13

czy to ciąża? błagam o pomoc

Polecane posty

sprawa wyglada tak, okolo 1,5 miesiaca temu wspolzylam z mezczzyzna, nigdy nie konczyl we mnie, jednak kochalismy sie bez prezerwatywy, od roku biore tabletki anty OC35, wzcseniej bralam plastry Evra, tabletki biore regularnie z dokladnascia, codziennie o tej samej godz, przez soattni czas pobolewal mnie brzuch tak jakbym miala dostac okres jednak do okresu bylo sporo czasu, teraz z racji odstawienia tabletek dostaalm "okres" tak jak powinnam jednak jest to tylko brazowe delikatne plameinie, brzuch boli mnie jak przy normalnej miesiaczce, czuje sie stosunkowo normalnie, piersi mnie nie bola, nie sa powiekszone, nie wymiotuje, nie mam mdlosci, xczasmi pobolewa mnie glowa. czy moze to byc ciąza ?

A na jakiej podstawie ma być ta ciążą, skoro wymieniłaś wszystkie powody, dla których jej nie ma? :O

Jesli dalej bedziesz miala takie plamienie, lepiej wybierz sie do lekarza . kiedy bylas ostatni raz u lekarza i czy przy stosunku lub po cos odczuwalas??

na takiej podstawie ciąża ze to brazowe plamienie, niejedokrotnie moje znajome ktore juz maja dzieci mowily, ze zamaist pojawienia sie miesiaczki bylo takie plameinie a pozniej okazywalo sie ze jest dzidzius.

"nigdy nie konczyl we mnie" od roku bierzesz tabsy dostałaś krwawienie z odstawienia :O co to za uparta mania wmawiania sobie na siłę ciąży z niepokalanego poczęcia? może pigułki się źle wchłaniają i stąd te plamienia