Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ktos tam...........

nie pasuje do was...:(

Polecane posty

nie mam bogatego meza, nie mam studiow, nie mam pracy, nie mam czasu dla siebie, nie mam wlasnego domu, nie mam zadnej przyjaciolki.....ale lubie czasem pobyc na kafe, poczytac waszw wyznania, poradzic komus , poradzic sie was, posmiac z wami, poplakac....

Gość a co masz?
?

Coś tu nie rozumiem???...Piszesz, że nie masz pracy i jednocześnie nie masz czasu dla siebie...jak to możliwe???

Gość WDR - Wujek Dobra Rada
wyjątek potwierdzający regułę :P

mam dwoje dzieci, jeden w gimnazjum, drugi 2 lata. jestem wiekszosza czesc roku samotna mama*(maz za granica). zajecia domowe, opieka nad dzieckiem zajmuja mi prawie caly dzien. wlasciwie caly. az maly usnie. czas mam gdy spi w dzien, ale to tez nie mam go wtedy dla siebie tylko cos tam zawsze sie znajdzie do zrobienia. tak to wyglada.

a czesc jeni! to bylo tez o tobie. glownie o tobie. zazdroszcze ci wielu zeczy. masz cudowne zycie, i zycze wszystkiego dobrego. szanuj to co masz. a gotowanie nie jest trudne, szczegolnie gdy gotujesz dla kogos kochanego:) nauczysz sie szybko. powodzenia

nie ma czego zazdrościć bo nie wiadomo kogo co w życiu czeka:) za to wdzę ,że masz dobre serduszko i wiem że kiedyś to zostanie wynagrodzone a przy małym dziecku jest masa roboty wiem bo miałam taką zbuntowaną 2-latkę ,teraz mam bardziej samodzielną ale też zbuntowaną 4 latkę.

No tak, przy dziecku czas szybko leci a już przy takim małym. Ale przynajmniej lubisz gotować:-) i sprawia Ci to radość więc nie jest tak źle.

nie no ogolnie to jest ok, tylko wiecie, samotnosc(bez meza), nie ma sie do kogo przytulic, porozmawiac, poradzic....ale tak ogolnie to nie...nie jestem pesymistka...tylko tak mnie dzis naszlo.....na smedzenie.....dziecko nie jest takie meczace, tylko ze jak to dziecko , potrzebuje nieustannej uwagi, kontroli, no i niestety duzo pracy przy nim jest(obecnie jestesmy na etapie nauki sikania) wiec duuuzo prania:):) najgorsze ze nia go kto popilnowac gdy chce cos zrobic dla siebie, jakis makijaz, czy cos. kapiel wchodzi w gre pozno w nocy, gdy zasnie....takie tam....marudzenie....