Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

Gość GoGoSmart

Wytlumaczcie mi, prostemu facetowi, taki fenomen. Jak to jest, że sie widzi duzo ladnych, naprawde zadbanych dziewcząt z brzuszatymi podtatusiałymi (nie chodzi o wiek, tylko o wygląd) nieogolonymi facetami, po których widac na kilometr że nie dbają o swoje ciało? Pomijam sytuacje gdy np. dziewczyna to 20-tka, niedoswiadczona i niezarabiajaca studentka, a facecik to 30-paroletni cwaniaczek z duzego miasta na stanowisku dyrektora/kierownika etc. zarabiajacy grube pieniadze. Wtedy sytuacja jest oczywista ze to sponsoring. Ale bardzo czesto widuje mlode zadbane panie u boku jakichs brzydali w mniej wiecej ich wieku. Czesto nawet widac, ze wsiadaja do jakiegos "normalnego" auta, a wiec od razu widac ze motywem takiej laski nie byla kasa. Z drugiej strony moze tacy faceci tez sa majętni, tyle że tego nie pokazują (np. poprzez drogie samochody) ale może np. tym przeciętnym samochodem (zeby sie nie wyróżniać) wiezie babke do jakiegos apartamentu?? No bo innego motywu jakos nie widze...

Gość GoGoSmart
wypowiedzcie sie prosze. Jak komus nie chce sie czytac, to w jednym zdaniu: DLACZEGO mlode ladne panny spotykaja sie z mlodymi brzuszatymi, nieogolonymi i nieogarnietymi z wygladu facetami? co w nich widzą?

Gość GoGoSmart
tak, wiem że mają. ale DLACZEGO ?

Gość GoGoSmart
no wiec wlasnie to jest pytanie do tych dziewcząt, ktore to wiedzą dlaczego tak jest...

Gość gfdgdfgdfg
slyszales cos o milosci ?

jasne miłosc:D a pociąg fizyczny? autorze ja tez to zauwazyłem i juz przestałem zwracac uwage na dziewczyny ja nie mam predyspozycjii aby taki byc jak oni

Gość GoGoSmart
milosc do oślizłego tłustego cielska???

Gość Pawel93.
GoGoSmart ==> Robia to dlatego ze w Polsce jest MALY wybor i jest WIECEJ KOBIET niz facetow , wiec biora co popadnie ,zeby tylko nie byc sama ;[ Sam widze codziennie takie pary '''z braku laku ''''.

chłopie, bab nie zrozumiesz :-) One wolą pomagać zrzucać wagę, rzucać palenie, narkotyki, kryminalną przeszłość chłopaka...lubią pomagać itp ażeby debile, kibole i tłuściochy wyszli z gówna...nie lubią nas przystojnych, ogarniętych, mądrych i pachnących...bo po co takiej taki facet ? One uwielbiają być bite, przygniatywane podczas sexu i wyzwolone. A potem czytasz jacy to faceci są be: bo mnie uderzył, bo woli kolegów zamiast mnie, bo sie nie myje- jak temu zaradzić? bo nie pracuje i pije piwsko bla bla bla....Same sobie wybieracie ćwoków także nie narzekajcie potem kurwy głupie.

Gość Pawel93.
Czesto sa nieszczesliwe ale jak mowia """nie ma lepszego""". Mam kumpele ktore sa w takich pseudozwiazkach.

Gość Prawda w oczy kole11111
To jest coś czego nigdy nie zrozumiecie - MIŁOŚĆ. Ale jeśli na kobietę patrzy się przez pryzmat cycków i tego jaką wielką jest materialistką - to cóż witajcie w świecie prawiczków.

A nigdy tak nie miałeś, że kręciła cię dziewczyna, o której koledzy mówili, że jest pasztetem? To coś w tym stylu

Co to znaczy...."nie ma nic lepszego"...? Kobiety nie chca byc same dlatego tkwia w jakims chorym zwiazku bo wg nich lepszy ten niz zaden.

Ale autor mówi, że to są ładne kobiety, więc na pewno nie jest tak, że byłyby samotne i nieszczęśliwe bez swojego "brzydala". Po prostu, coś w sobie ten grubas musi mieć.

Gość wystarczy ze ja jestem ładna
facet już nie musi ;)))

Gość Prawda w oczy kole11111
Co za bzdury, chyba tylko faceci wierzą w ten mit, że faceci będą z byle kim, po to aby tylko z kimś być. Zresztą skoro widzicie je, obserwujecie, to czemu nie wybrały takiego ciacha, tylko zaniedbańca:D? Cóż teraz pozostaje tylko argument ostateczny - kasa :P Sama mam faceta, dwa lata od siebie młodszego, 4 cm niższego ode mnie, biednego jak mysz kościelna ( praktycznie ja nas utrzymuje), nie porażającego urodą. A mogłabym mieć może nie każdego, ale nigdy nie narzekałam na brak powodzenia.

A ja dzisiaj tez widzialem lysego grubasa,chociaz nie gustuje w facetach od razu widac ze kolez jest brzydki w przeciwienstwie do laski ktora z nim szla z boku.Pomyslalem sobie ze co on takiego ma? Widocznie to "cos".

Gość scdsd
bo my chcemy faceta a nie wygoloną i zadbaną pipkę. facet ma mieć a. maszynkę i piankę do golenia b. mydło i szampon

Gość zyciu juczuciowe
ja wysoka ponetna blondynka jestem z brzuchatym no i co:) kocham go i juz.

Gość scdsd
czasami chodzi o to że ma nie być ładny. po co mi pipa co patrzy tylko na wygląd i wszystkie sie za nim uganiaja. kobiecie jest potrzebna stabilizacja: jednym finansowa innym emocjonalna. faceci tego nie rozumieja bo oni chcą czegoś o 180 stopni innego, zero stabilizacji i super dupe

Gość cozaśpiew
co za downy :D

Gość czerwona truskawka__
uwielbiam brzuszek u faceta poza tym zarost jest bardzo seksowny a mam uczulenie na wyrzeźbionych i opalonych facetów z żelem na włosach bleee

Gość scdsd
no to juz wiesz. czasami nadmiar wypacykowania wręcz działa odpychająco. dziewczyna nie traktuje takiego poważnie tylko jak pipkę. facet ma byc męski a nie wymuskoany. nie mylić z brakiem higieny. po prostu to sie widzi na pierwszy rzut oka. kobieta myśli że ucieknie jak ja rano zobaczy. i rezygnuje.