Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

fawila, obrazanie ludzi przychodzi ci z niesamowita latwoscia. żałosne. swiadczy to o twoim poziomie. ciekawe czy w realu bys takie cos powiedziala... pewnie nie, bo w realu nie jestes anonimowa jak tu na forum. żegnam

wrocmy do tematu: czekam na ciekawe wypowiedzi - dlaczego ładne zadbane szczuple dziewczyny czesto mozna spotkac w towarzystwie brzuszatych facetow o atrakcyjnosci fizycznej duzo mniejszej niz prezentuja owe dziewczyny? prosze o powazne wypowiedzi. trolli ignorowac.

GoGo - ilu ludzi w tym temacie już obraziłeś, wliczając mnie i nazywając "nienormalną"?

przy okazji, od dawna nie jestem na tym forum anonimowa i owszem, powiedziałabym to samo.

jak na razie to mnie obrazaja. bo sa anonimowi w sieci. w realu by tak sobie nie pozwalali. zreszta nie o tym temat. prosze o wypowiedzi na temat. czemu brzuszaci faceci maja powodzenie?

fawila, nie masz ochoty nie dyskutuj. w takim razie żegnam. nie musisz ze mną gadac. masz nadmiar wolnego czasu?

Gość Ty faktycznie masz zryty beret
🖐️

Gość do gogosram
spieprzaj

Gość do Ofermy
offerma ty się ciesz imbecylu że w ogóle jakaś cię chciała. offerma patrzcie a kretyn dalej nie odpuszcza " Racja - która by takiego nienormalnego chciała, co podbija temat i wciąż nie rozumie.

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
gogo,wg mnie mozesz byc calkiem calkiem, powiem ci ze moj facet jest szczuplejszy od ciebie :)) sa kobiety,co lubia miskow,ale z reguly oni tymi miskami staja sie w stalych zwiazkach. z reguly kobieta woli szczuplego, wysportowanego,przynajmniej ja i moje znajome. nie wyobrazam sobie,zeby mnie taki "ciazowy" brzuchol przyciskal np. podczas seksu :-P

asiaaaaaaaaaaaaczek, wlasnie o tym caly czas mowie - wydaje mi sie ze seks z facetem 110-kg to musi byc trauma. przeciez taki koles jak przycisnie to ta laska w ogole czuje ze zyje?

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
no mi tez sie tak wydaje,ze to trauma. ja wole mojego szczupaka :-D jak widze szwagra, to .... heheh bełt ;-P

asiaaaaaaaaaaaaczek, no ja mam ciut powyzej 75kg przy ciut powyzej 180 cm wzrostu. uwazam ze to jest jak najbardziej OK. troche miesni mam, ale daleko mi do jakiegos nabitego wygladu. ale uwazam ze wygladam przyzwoicie. zreszta patrzac na bylych mojej obecnej dziewczyny widze ze oni byli bardziej "nabici" ode mnie, wiec jak widac nie dla kazdej laski liczy sie tylko masa ciala tylko niektore lubia szczuplych normalnych facetow :) i cale szczescie.

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
moj ma 186 i wazy mniej wiecej tyle co ty. wiec ty na pewno wygladasz dobrze. ja w ogole nie lubie grubych ludzi,bo kojarzy mi sie to wlasnie z lenistwem i obzarstwem

dokladnie tak samo uwazam. lenistwo, obżarstwo, niechlujstwo, czyli bardziej opisowo mowiac brak dbałości o siebie. :) czyli widzisz, sa jeszcze fajne normalne dziewczyny na tym swiecie :)

Gość pomysl mam dobry
GOGO myslalam ze w temacie sie pomyliles przez przypadek piszac "brzuszatymi" ale widze ze ty rzeczywiscie myslisz ze tak sie pisze/wymawia to slowo:D:D:D hahahha, ktos cie juz poprawial a ty dalej to samo. kogos poprawiasz i mowisz ze nie zna poprawnej polszczyzny a sam wyzmyslasz nieziemsko BRZUCHATY ktos moze byc !!! CH !!!

"pomysl mam dobry", nie wiem czy zauwazyles, ale "brzuszatymi" jest w cudzyslowie. KPW?

Gość pomysl mam dobry
nie "roszumiem" :/

Bagdad Cafe, cos pomiedzy tym ze zdjecia nr 1 a nr 2 :) Czyli ogólnie brzuch ciążowy. Ten ze zdjęcia nr 2 ma minimalny brzuch, nie jest to na pewno brzuch odrażający.

Rozumiem. Wiec nie jestem zwolenniczką "brzuszatych". Chociaz, ten z drugiej foty mi nie przeszkadza, wazniejsze jest to, ze ma szerokie barki (jesli oceniamy wygląd). A czy facet ma kaloryfer czy taki Damon'owaty brzuch, to ani mnie grzeje ani ziębi. Dziękuje, dobranoc

no i spoko. ale brzuchy ciążowe facetów to porażka totalna. na szczęście są tu dziewczyny na forum, które ze mną się zgadzają :)

Gość sffsagaga
Ale się rozpisaliście :( Nie nadążam. Słuchajcie, ja wolę szczupłych i sama jestem drobna, ale po dłuższym namyśle chudzi mimo wszystko mnie odrzucają. Co innego szczupły wysportowany, a co innego patyczak. Generalnie lubię facetów w normie. Wiem, że na mnie niektórzy faceci nawet by nie spojrzeli, bo jestem zbyt szczupła. Za to inni się za mną ślinią. Trzeba się pogodzić z tym, że ma się różne gusta. Nie mogłabym być z kimś, kto mnie nie pociąga, dlatego nie będę też na siłę przekonywać do siebie faceta.

Gość pomysl mam dobry
GoGo mowiszz ze kobiety lubiace grubawych to kobiety z epoki kamienia lupanego; a myslisz ze dlaczego faceci (w tym Ty sam) lubia babki z duzym cycem? duze Piersi spokojnie wykarmia potomstwo wiec cycate sa lepszymi kandydatkami na matki waszych dzieci

"pomysl mam dobry", zgoda - faceci lubią cycate i mające duże tyłki, bo lepiej łatwiej taka kobieta zniesie poród. To są atawizmy. Ale co to ma do "brzuszatych" facetów? Czy brzuchaty facet jest seksowny i bardziej męski od szczupłego? śmiem wątpić.

Gość kasiasta kucharka
gruby sasiad w majtach przetartych otwiera drzwi.... trgedia. co ta laska z nim robi to ja nie wiem...