Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjc

Mam pewien problem, zadna mnie niechce

Polecane posty

Gość mnjc

Mam pewien problem, zadna mnie niechce, jestem w jakims stanie nie do opisania, bylem ladnym eleganckim chlopakiem, ale cos bylo nie tak, myslami gdzies bylem zawsze, chlopaki jakies tam dziewczyny sobie dorywali, potem sie popobierali, one niby na mnie wszystkie leciały ale ja zawsze bylem sam, popadlem w masturbacje, nic mnie w zyciu juz nieciekawi, nie jestem w stanie nawet pojsc na dz1wke bo jak ją usłysze to sie podniecam odrazu, a gdy jestem na miejscu i mam sie spotkac nic nieczuje. Chcialbym sie z jakąs spotkac ale nie ma jak, mam 31lat, one sie obmacuja, zaliczają po kilka kolan(p1erdola) z kim popadnie, ja nic nie moge, patrze na fora internetowe i zycie i niewiem o co w tym chodzi, ogarnac tego nie moge, zycie to tylko awantury, wystarczy ze sie cieplej zrobi i sie ostro dzieje, czuje ze znam całą zagadke zycia, wiem co tym wszystkim rządzi, kobieta mezczyzna i sex, reszta to sciema ale sie mnoży, zapisuje kolejne tomy, wyslowic sie niemoge bo mnie cos dreczy, spotkac sie z zadna nie moge, poszedlbym do klubu czy na dyskoteke ale doznam jakiegos szoku bo niebede wiedzial co i jak, poszedlbym do pracy, zeby miec jakies kontakty z ludzmi ale boje sie ze bedzie mecząca, a nie jestem w stanie nawet zadzwonic gdzies. Jedna powiedziala mi ze jak jej doladuje 30zl to bedzie mi pokazywala na sky co chce i sextelefony, ale jak mam sie dluzej znac zaczyna mnie to nudzic, chcialbym zeby poprostu jakas do mnie zagadala i sie umowila, ale nie ma tak. Ratunku

Gość mnie...........
:( psychologa na gwałt!

Nie załamuj się. Wydaje mi się że normalne dziewczyny jeszcze są na tym świecie, ale w klubie takiej nie znajdziesz, w złym miejscu dziewczyn szukasz

Gość mnie...........
chłopie, psychoterapeuta potrzebny od zaraz! Mówię serio, chyba że to prowo. Mnie pomogła terapia a rozsypka była juz niezła... Teraz jest tylko lepiej. tylko trzeba trafic na dobrego.

Gość mnie...........
sam się nie wydobędziesz, problemy masz najprawdopodobniej od dzieciństwa. to jacy jesteśmy w zyciu dorosłym zależy od tego w dużej mierze jakie było dzieciństwo. Przyczyny i skutki...

Gość mnjc
niewazne jakie dziecinstwo, dla mnie to zupelnie zapomniana sfera, chodzi o to z jakim jadem kobiecym sie ma doczynienia, to ze sa jeszcze normalne dziewczyny malo mnie pociesza

Gość hcwd
czlowieku, ty nie masz problemu z kobietami, tylko ze soba samym. jakas depresja lub inne problemy natury psychicznej. psychiatra moze przepisze ci jakies fajne dropsy na szczescie, to troche ci sie poprawi. :D

Gość scdsd
zejdź z chmur na ziemie. idź do pracy i do psychologa. jak juz psychicznie będziesz ustabilizowany wtedy sie bierz za dziewczyny. dziwki sobie odpuść i sex czaty i masturbację. zacznij chodzić na imprezy i kochać kobiety i sie z nimi umawiać. wiem że sie łatwo pisze trudniej robi ale moze masz depresję. idx do psychologa, nie bedzie cie przeciez znał. to rzaden wstyd.

Gość scdsd
juzek-> józek spod ósemki :D ortograf sie znalazł

Gość mnjc
no wlasnie nie potrafie najgorszego wroga kochac, mowia zaprzyjaznji sie z wrogiem ale jak? najchetniej bym te kobiece swinie żerujace na mezczyznach zdeptal

Gość hcwd
buhaha, czyli pod tymi 'psychicznymi' farmazonami kryje sie gleboko skrywana nienawisc do kobiet :D

Gość scdsd
no niestety takie czasy nastały. szkoda ze ktoś cie tak skrzywdził ale uwierz ze nie wszyscy sa tacy. dobrze dla siebie i swojej psychiki zrobisz kiedy pozbędziesz sie tej zawiści z serca. ona szkodzi najbardziej tobie.

Gość mnjc
jak mam sie pozbyc nienawisci ktora ma miec ujscie na kobietach? w sposob taki ze chce widziec jak cierpią? nieskrzywdzila mnie zadna, tylko ród kobiecy, p1erdolone svki ktorych mi sie niechce w tej chwili okreslac

choc sama jestem kobieta musze przyznac ze potrafią byc wrednymi żmijami i i wstyd mi za nie. Wśród facetów też dupków nie brakuje. Ironia losu polega na tym że te kobiece żmije i męskie dupki trafiają na fajną osobę którą ranią.

Gość hcwd
skoro cie zadna nie skrzywdzila, to o co kaman z ta nienawiscia?

Gość mnjc
orwia sie tylko, urzadzaja sex igraszki, wszystko za kase mezczyzn

Gość hcwd
to dziwne kobiety musisz znac :P swoja droga mezczyzni sami oferuja kase za seks, nikt ich do tego nie zmusza ;]

Nie określałabym tak wszystkich kobiet, masz ogromnego pecha że tylko takie miałeś okazje poznac

Gość hcwd
a ja podejrzewam, ze on nie mial okazji poznac zadnych kobiet, a ich obraz wzial z internetu i telewizji, do tego moze stosunki z matka mial nienajlepsze i tak oto powstal kolejny psychol nadajacy sie na seryjnego zabojce kobiet...

Gość mnjc
jak to nikt nie zmusza mezczyzn do oferowania kasy? a jakie maja wyjscie mezczyzni jak kobiety sie tylko sprzedaja?

Gość hcwd
heh, jak to jakie maja wyjscie? nie kupowac :D

Gość mnjc
ktos ci placi za zgrywanie barana?

Gość hcwd
mi nie, lecz tobie z pewnoscia ;] imaginujesz sobie jakies glupie problemy i chcesz zeby ktokolwiek podszedl do tego powaznie? nierealne

Gość mnjc
to jest powazny problem, to graniczy z zostaniem zabojcom kobiet

Gość hcwd
wiec odpowiedz juz dostales kilka razy - idz do psychologa

Gość mnjc
hehe, po pobycie u psychologow i terapiach przyszlem na kafeterie:)))