Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........W.niewiedzy....

Czy to możliwe że okres spóźnia mi się przez

Polecane posty

stresy związane z egzaminem na prawo jazdy ? Ost okres miałam w święta wielkanocne, a od tego czasu nic. Spóźnia się już 2 tyg. Jednak w międzyczasie miałam sporo stresu związanego z egzaminami na prawo jazdy, jak również sporo stresu związku .. Czy możliwym jest to, aby okres spóźniał się aż tyle czasu przez stres ??

Gość kirek12345
tak to stress ze bez gumy sie ruchasz pusta ladacznico :)

Gość za około
9 miesięcy okres powróci,nie martw się

bardzo zabawne :)

ja sie pytam tylko ,czy mozliwe, ze przez stres okres sie spoznia tak dlugo ... prosze o rozsadne odpowiedzi...

Gość Suchyyy
Mojej żonie spóźniał się raz okres 3 miesiące, własnie było to spowodowane stresem

Możliwe. Jeśli będzie się spóźniał nadal - idź do ginekologa.

mnie kiedys sie rowniez spoznial dlugo, niby nie przez stres, ale teraz sie troche dziwie ... 3 miesiace ? to sporo ... nie chce robic testu, poczekam moze jeszcze troche ... jakies poltora tyg temu mialam niby ale to bardzo delikatne plamienie (1 plamka na caly dzien) i nic poza tym...

Sporo sie wydarzylo w moim zyciu, przez co sie stresowalam, potem te egzaminy itp ... Poczekam jeszcze z tydz i zobaczymy. ... moze nie trzeba bedzie robic testu... oby... Nie uprawialam seksu bez zabezpieczen , ale wiadomo nie ma nigdy 100 %..

Wg mnie jeśli nie pojawia się dłużej niż miesiąc, należy iść do ginekolog koniecznie! To nie są żarty. Stres stresem, ale może okazać się, że to coś poważniejszego.

mialam juz kiedys torbiel na jajniku, wtedy sie tez spoznial dluzej .. moze znowu mam to cholerstwo ? Poczekam jeszcze kilka dni i wtedy na pewno pojde do lekarza ... tylko nie lubie ginekologow, poniewaz po tamtym pobycie w szpitalu, niezbyt dobrze to wszystko wspominam i moich wspanialych "lekarzy"