Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkakrakow

Łysieje po porodzie :/

Polecane posty

Gość karolinkakrakow

Jestem 4 miesiace po porodzie i zaczeły mi bardzo włosy wypadac...wczoraj podnioslam grzywkę a tam łyse placki :((( jak powstrzymac ich wypadanie?

Gość kirek12345
dac sie wyruchac i zajdz w ciąze :)

Gość idź do dermatologa
wypadanie własów spowodowane jest zachwianiem hormonalnym. Wszystko wróci do normy, ja też tak miałam

Gość spokojnie, spokojnie, spokojni
spokojnie, to normalna kolej rzeczy, większość kobiet tak po porodzie ma. Niestety musisz to przeczekać, gwarantuję że włosy odrastają, bo miałam podobnie. Możesz łykać wspomagająco witaminy, mi pomógł szampon i żel DERMEDIC.

Gość alaaa ma kotaaaaaa
aktualnie przerabiam to samo. też placki... łykam rewalid(według mnie najlepszy na wzmocnienie włosów) , kupiłam szampon z vichy na wypadanie włosów i nakładam odżywkę z waxa. włosy dalej wychodzą ale mniej no i szybciej odrastają . Podsumowując widzę różnicę.

Gość gryczka
Niestety to normalne. Włosy zaczęły mi wyłazić dosłownie garściami właśnie 4 miesiące po porodzie i trwa to już dwa miesiące. Wprawdzie łysych placków nie widzę, ale mam na głowie straszne byle co :-o Po każdym myciu znajduję kilkadziesiąt włosów w odpływie wanny... Trzeba to przeczekać po prostu...