Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna porazka

spotkalam sie z fcetem ktory mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość totalna porazka

ale tak sobie pomyslalam .ze sie z nim umowie bo w rzeczywistosci moze wcale nie jest taki zly.no i sptkalam sie oooo matko boska !!!!porazka!!!!!!na zdjecie o wiele lepiej wygladal

Gość totalna porazka
chodzi o wyglad ,bo tak to fajnie sie gadalo ale przyszedl na spotaknie ubrany jakby szedl na rower.nie mowie ze moglby zalozyc garnitur czy cos takiego.no ale sory koszulka na ramiaczkach a do tego spod pach dlllugie wlosy,o matko.na nim tylko skora i kosci ja waze 65 to on chyba 55.wiem napewno ze juz sie z nim nie spotkam .wczoraj napisal jak wrazenie.i zapytal czy odpoczelam,wiec mu odp tylko na drugie pytanie,kurcze ja mam pecha do facetow

poszukaj takiego co ci sie bedzie podobac i po problemie .a co do twojej wagi jezeli masz 175 cm to ok w innym wypadku jestes grubaska :O

poszukaj takiego co ci sie bedzie podobac i po problemie .a co do twojej wagi jezeli masz 175 cm to ok w innym wypadku jestes grubaska :O

Gość totalna porazka
heheh akurat moj wzrost to 173 i co tez grubaska

Gość kirek12345
wieprz musi miec wieprza szukaj rolnika z polem i obórka zebys miała gdzie spac swinio :)

Gość totalna porazka
do autora wyzej,bardzo inteligenta wypowiedz nie ma co. a dka ty mozesz wiedziec ze wygladam jak wieprz,to ze nie waze ponizej 50 kg.smieszne a to ze on mi sie nie podaoba.no coz uwazam ze zasluguje na kogos lepszego

no to jak tak to tak Krem nie byłąm wczsoraj jednak coś mi wypadło innego

Gość onatu
to po co sie spotykacie

Gość Racjonalistka!!!!!
ja się spotykałam z facetem, który mi się w ogóle nie podobał, był niski, łysiejący i nie za ładny. A dzisiaj kocham go jak szalona i wychodze za niego. Potem ten wygląd już nie jest taki ważny, ważne jest to jakim jest człowiekiem, i co ma w głowie.

Gość kirek12345
jak to po co :) wymieniaja sie dietami :) ty chyba za duzo zresz mlekopanu dlatego masa ci spadła suczko :)

Gość cream_pojeb
cream ale ty jesteś pojebana ile ty masz lat? 65 cm przy wzroście 175 to normalna masa ciała

Gość totalna porazka
wiem ze nie ocenia sie ksiazki po okladce,ale musi byc chociaz te minimum.zreszta nie bede sie rozpisywac zeby czytac jakiego idityczne wypowiedzi typu rolnik.swinia pole.nie wiem o co chodzi po prostu mze byc moim kolega nic wiecej napewno ne bedzie przeciez wam tez sie ktos podoba i ktos Niepooba.a nie od razu swinio sie wyzywa

autorka ma racje aby stworzyc związek trza sie wzajemnie spodobac z wyglądu (nikt nie wymaga abi lasia była super piękna ale minimum musi byc )