Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacanic

Czy spisywaliście się przez internet???

Polecane posty

Gość niewiedzacanic

Ja poszło źle bo zadało mi raptem 5 pytań i koniec:o Chyba coś zrobiłam źle.

W ogóle mówili w tv że cos było nie tak z tą ankietą i jeśli ktoś siespisał to jest to nieważne :o ja osobiście próbowałam sie spisać ale ciągle wyskakiwało że system mnie nie identyfikuje i zrezygnowałam w końcu.

Gość moze i twoja narzeczona
ja mialam po 5 stron na jedna osobe....a w domu 4 osoby..wiec chyba z godzine mi zajelo spisywanie...a i tak niby blad gdzies byl i rachmistrz przyszedl;/ a specjalnei przez neta wypelnialam zeby nikt mi do domu nie przylazil

Gość spoko loko
Ja tez spisał siebie i cała rodzine przez internet. Jak spiywałam ciocie mieszkajaca w miescie, tych pytan było znacznie wiecej. Jak spisywałam mame, która mieszka na wsi było to zaledwie kilka pytan.

Gość niewiedzacanic
no tak ale...żeby nie zapytali o wyznanie, wykształcenie?? Toż kurde przez 10 lat wiele się przecież zmieniło u mnie. Wtedy byłam niepełnoletnia. Czuje, że przyplącze się jakiś zbuk pseudo rachmistrz a specjalnie nie chciałam żeby ktoś lazł :o

ja spisywałam całą moją rodzinę.. też było kilka pytań. Kilka dni temu zaczęły mi przychodzić maile z potwierdzeniem, że dane zostały sprawdzone i spisane - ale trwało to z miesiąc. :) więc może poczekajcie?

Gość niewiedzacanic
no trzeba będzie poczekać zresztą wyczytałam w necie, że takie długie ankiety i odp.. na pytania udzielają wylosowane grupy reprezentacyjne, więc pewnie mnie do tej grupy nie wylosowali i taka była ankieta. W d...to mam :) zrobiłam swoje reszta nalezy do nich:) Dziękuje Wam i miłego dnia!

Gość myslec o przyszlosci
a na jakiej stronie mozna sie spisac?

Gość fdfdfffgfg
ja tez spisalam cala rodzine bylo ale bylo tylko kilka ogolnych pytan, o narodowosc, czy czujesz sie polakiem, jaki język... dziwne ze nic o wyksztalceniu

Gość dumny anarchista
jakim trzeba być idiotą żeby się dobrowolnie dać spisać :o

Gość jolan
Są dwa rodzaje ankiet tzw. wywiad reprezentacyjny ( miało być 20% społeczeństwa) i pełny gdzie jest około 6 pytań . Nie ma znaczenia wieś czy miasto to są dłuższe albo krótsze ankiety. A nie wszyscy rachmistrze to zboki...... bo ja jestem kobieta i fakt zboków to spotykam na spisie ;)