Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Józek spod ósemki

Nangar Khel

Polecane posty

Gość kirek12345
jebac trepów :) składali przysiege to ich jebac :)

No ale ja nie rozumiem :o dlaczego oni strzelali do tych ludzi skoro bomba czy coś tam wybuchło w pobliżu wioski i nie wiedzieli kto podłożył :o co innego gdyby z tej wioski zaczęli do nich strzelać a tak wydaje mi sie że ich niezupełnie słusznie uniewinnili. Chyba że ja cos źle rozumiem.

Gość Matka gimnazjalistki
Morderców uniewinnili

Zakładam że nie dla zabawy. Ale nie wiem po co sie strzela do wioski, jesli nikt ich stamtąd nie atakował. Wydaje mi sie że ich nerwy poniosły, albo coś im na mózg padło :o

Zajefajna, kulisów nie poznamy nigdy. W temacie chodziło jednak o co innego, mianowicie jak my jako naród potrafimy się wesprzeć.Dla mnie życie tych kilku polskich żołnierzy wydaje się być bardziej ważne niż arabskich cywilów śpiących z granatami w kieszeni i kałachem przy boku... jakże by to inaczej dla samoobrony

A ja uważałabym tak jak Ty, ale nasi żołnierze pojechali tam dla kasy i po nic więcej. No ewentualnie ktoś mógł jechać żeby przeżyć przygodę. Nikt nie jechał na wojnę bo musiał. A co do granatów to nie wiem czy byłbyś taki wyrozumiały gdyby zastrzelono Twoją rodzine bo ktoś w okolicy być moze miał granat pod poduszka :o no ale to bez różnicy kto nie żyje przecież.

I nie rozumiem dlaczego naród ma wspierać dorosłych facetów, którzy zamiast wziać się za uczciwą pracę uprawiają pewien rodzaj turystyki za który w dodatku mają płacone :o

W ogóle widać jak naród interesuje sie takimi tematami :p wolą sobie mierzyć długość pochwy albo utykać skarpety w rozporkach :o

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaa
zajefajna-popieram. i nie wyskakuj Juzek z tekstami o synu na misji. bo syn to tam czyjs zginal.dziecko. oni mieli prawo wyboru-jedziesz za kase albo zostajesz tutaj... nigdy nie poznamy prawdy,moze komus wysiadla psycha?moze cos wzial? ale niewinni ludzie zgineli:(

życie żołnierzy więcej warte niż bezbronnych dzieciaków? niby czemu? tylko dlatego że tamte urodziły się w takim kraju? a w ogóle ta cała wojna jest tylko dla ropy, a my jesteśmy pieskami USA, to dziwne że ludzie się bronią przed najeźdźcami?

W ogóle uważam że to niesprawiedliwe że ich uniewinnili skoro nie udowodnili że nie strzelali ani ze na przykład że ktos z wioski pierwszy ich zaatakowal ani w ogóle nie wyszły zadne nowe fakty:o Wyszło na to że mogli sobie tak strzelać bo są żołnierzami i im wolno :o

Dokładnie przypomina to sytuację Hani bufetowej która wynajęła agencję ochrony, żeby usunąć kupców z KDT. PO kilku dniach złożono wniosek o odebranie koncesji agencji ochrony

Gość Juzek spod usemki
ups ,co tak cicho?

Co do tego ze każdy tam śpi z kałachem przy boku. Gdyby obce wojska okupowały nasz kraj to co byś robił??

Gość prawo nad prawem
kto zabił kogoś nieumyślnie niech zamieszka w mieście ucieczki

Nie no żartowałem, ten temat to jajca, tak sobie wymyśliłem :D a najbardziej to się śmiałem jak w WTC ci ludzie zbiegali na dół i nie mając drogi odwrotu skakali z 50 piętra w otchłań :)