Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemkowaa

pomożecie ? :(

Polecane posty

Gość przemkowaa

Witam. Mam dosyć dziwny problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. 14,15 Maja kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. Po czym przez tydzień czułam że chce mi sie sikać i zaraz to zrobie a jak szłam już do kibelka to kropelki tylko poleciały.. :( i pojawiał sie ból pochwy... parcie na pęcherz ciągle czułam. Po czym 25 dostałam okresu, który powinnam mieć 2 Czerwca ;/ nie wiem dlaczego tak wcześnie mnie przywitał... i jeszcze strasznie obfity jakich ja nie miewam . Gdy sie skończył znów mam ten sam problem z sikaniem . I jeszcze dziś zauważyłam jakąś odstającą dość dużą chrostke na macicy :( tak wystaje... a i w dodaku bolą mnie piersi jeszcze :( co to może być ? ciąża raczej nie, prawda? co mam robić? :( do lekarza wstydze sie iść.

Gość takajednamalaczarna
jaka krosta na macicy?? macica jest wewnatrz ciebie wiec nie mozesz nic zobaczyc :]

Gość przemkowaa
oj no na pochwie :(

Gość kmjokmo
hahaha to pewnie rzeżaczka;p

Gość przemkowaa
tak o wzgórek łonowy . . .

Gość kirek12345
weneryka złapała walnieta suka i teraz skomple :) tak to jest jak sie ruchasz z żulem bez gumy :)

Gość jednak
idź do lekarza, dla ginekologa to chleb powszedni. jestes pewnie b. młoda ale wstyd nie jest ważny gdy chodzi o zdrowie! wybierz panią ginekolog, będzie łatwiej...:)

Gość jednak
problemy ginekologiczne maja równiez b. młode kobiety, nawet dziewczynki. byc moze,że to tylko zapalenie pęcherza, ale sprawdź koniecznie!

Gość przemkowaa
nie nie depilowałam w ostatnim czasie. . . jeszcze chodzą mi myśli, że to może efekt poronienia? :(

Gość takajednamalaczarna
pewnie jakies problemy hormonalne (jesli chodzi o bol piersi i okres) natomiast jesli chodzi o bol i kroste, to moze byc zapalenie pecherza a krosta jakies podraznienie od depilacji, od optarcia itd...

napewno przeziębiłaś pęcherz... i w wyniku przeziębienia wyskoczyła Ci krostka... wymocz się dzisiaj w gorącej wodzie... i jeśli masz termofor, wlej do niego gorącą wodę, i przyłóż sobie, jak będziesz szła spać... jeśli przez dwa dni nie pomoże, zwróć się do lekarza...

Gość takajednamalaczarna
boze - PORONIENIA?? DZIEWCZYNO puknij sie w glowe. nie masz pojecia o swoim ciele a współżyjesz a potem umierasz z jakis dziwnych domyslow.

Gość asefsf
Mysle ze masz zapalenie dróg moczowych, idz do lekarza pierwszego kontaktu to przepisze Ci antybiotykami. A wczesnym okresem sie nie przejmuj, zdarza sie.

Gość jednak
teraz jeszcze się denerwujesz i nakrecasz i wtedy podwójnie się wszystko czuje ;) Sprawdź u fachowca, on nie pomysli źle o Tobie. Wręcz odwrotnie - to ze zareagujesz odpowiednio, dobrze zaswiadczy o Tobie. Powodzenia i oby to były błahe sprawy.

tak... bo z tego co wiem to współżycie przyspiesza okres:) może, brałaś jakieś witaminy, lub piłaś czerwone wino, lub stresowałaś się czymś...to wszytsko powoduje przyspieszenie okresu...

Gość przemkowaa
dziekuje :) ale jeśli to zapalenie to może trwać ona prawie 3 tyg?

raczej tak... ja często też tak mam, że boli mnie pęcherz i mam ból cewki moczowej, gdy się załatwiam...i to zazwyczaj przed okresem i kilka dni po nim...

Gość przemkowaa
dobrze dziekuje Wam bardzo ;)

Gość przemkowaa
a mnie to już strasznie męczy :(

Gość PO KOLEI PO KOLEI
bolesne sikanie to albo zapalenie pęcherza albo objaw jakies choroby przenoszonej drogą płciową więc zalbo kup Urosept i wybierz całe opakowanie albo idź do gina zrobić wymazy i wykluczyć rzęsistka lub chlamydię co do krostki, jeśli to pęcherzyk wypełniony płynem a po jego pęknięciu jest ranka to oznaka zakażenia opryszczką genitalną

to najlepszym rozwiązaniem będzie pójście do lekarza... dzisiaj wymocz sobie tyłek w gorącej wodzie, i jeśli masz taką herbatę-rumianek.Zaparz sobie go we wrzącej wodzie i poczekaj aż trochę wystygnie i podmyj się tą wodą:)

Krostka może być też objawem takiej choroby jak opryszczka. Opryszczkę można mieć nie tylko na twarzy, na pochwie również:) i być może zaraziłaś się od partnera, bo u mężczyzn opryszczka jest praktycznie bezobjawowa. A co do bólu, to fakt, mogłaś przeziębić pęcherz. Ja tak miałam. Ale miałam tak również, kiedy zaszłam w ciążę (a nie wiedziałam, że jestem w ciąży:)). I myślałam, że znowu zapalenie, mówię "przejdzie", ale ból się nasilał i był już nie do wytrzymania. Zrobiłam test, wyszedł pozytywny i dopiero poszłam do lekarza:) nie chcę Cię straszyć, ale i w ciąży krwawienia się zdarzają, więc najlepiej idź do lekarza, bo nie ma żartów. A jak już masz takie straszne opory to chociaż test zrób, przynajmniej jedno się wyjaśni. Ale tak czy siak- lekarz będzie Ci potrzebny.