Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesco club card

Tesco club card-tankowanie na stacjach

Polecane posty

Gość Tesco club card

Jak w temacie ,;powiedzcie mi czy tankując na Tesco można nabić punkty na club kart?Tz moj brat nabija ,ale te punkty chyba nie sa uwzględniane,po za tym płaci karta wiec najpierw trzeba zeskanować karte ,a potem tankuje.To glupie po co najpierw skanować karte skoro nie wiadomo za ile zatankuje.Tankujecie? maciew club kart?Ktos cos wie jak to dziala jezeli chodzi własnie o tankowanie

Gość jfkdgdfkjghj
jesli masz karte tresco club to po zatankowaniu dajesz ja i nabijaja ci na konto pounkty za ilosc paliwa....proste i tylko tak to dziala. potem daja ci kuponiki za uzbiera punkty

Tankuje na stacji tesco , ide do kasy laduje punkty( czyli daje karte tesco do zaladowania punktow za paliwo) i potem place( mozesz placic jaka karta chcesz, nie ma znaczenia) tak to wyglada. Nie wiem po co skanuje karte przed??? Chyba ze mowisz o czyms innym.

A ja sie wlasnie dowiedzialam ze moge moje nieuzyte kupony odzyskac , tzn one sa na moim koncie :) kurde myslalam ze przepadly, nazbieralo mi sie 25.50 i wymienilam je na 3 bilety do Legolandu :)

Gość Tesco club card
Mowie o tym ze mój brat płaci przy dystrybutorze ,i przed zatankowaniem , wyświetla mu sie informacja aby zeskanował kartę,ale dla mnie to nie am ani ladu ,ani skladu.Wiec pewnie moje pytanie musi brzmieć kiedy skanujecie karte płacąc przy dystrybutorze?Przy dystrybutorze placi sie karta ;platnicz

Gość Tesco club card
ostatnio robiłam rzadko zakupy w tesco,ale moj brat co tydzien tankuje na tesco i nabija mi punkty,zgadalismy sie ,bo przyszly kupony ,ale dosc malo,wiec byl zdziwiony.Wtezdy tez powiedzial mi jak on placi i kiedy skanuje,jest to dla mnie troche dziwne,ale nie wnikałam,ale szkoda punktow bo on tam zostawia miesiecznie 200 f,a ja niestety nie robię zakupów w tesco na taka kwotę

Gość fjfjfjfjfjfjkokokk
Mozliwe !!!!! Skanuje karte i jej numer, potem lejesz paliwo , punkty automatycznie sa za tyle ile zatankowales i ida na dane konto. kiedy w sklepie ladujesz punkty pani kasjerka wciska guziczek, a przy dystrybutorze jest to automatyczne dlatego wczesniej skanujesz karte. tak ja to widze.

Gość Tesco club card
No tak ,ale w sklepie pani kasjerka najpierw skanuje nasze zakupy ,a potem klub carte ... muszę sie temu przyjże bliżej

Gość jghfjhfjghgh
mam rade..niech placi przy kasie i po bolu;)

Gość cretkowa
czasami najpierw kasjerka skanuje karte, jezeli chodzi o dystrybutor to fakt najpierw skanujesz club card, potem wkladasz karte platnicza, klikasz pin, wyciagasz karte i wtedy mozesz tankowac!!! .............tez tej kolejnosci nie rozumiem,ale wsio dziala i punkty sie nabijaja.

Gość cretkowa
chodzilo mi o to ,ze czasami kasjerka skanuje mi club card

Gość justyna1131
Hej :) bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety dotyczącej poziomu satysfakcji z programu lojalnościowego Tesco/Carrefour. Wyniki ankiety zostaną wykorzystane w mojej pracy magisterskiej. Ankieta znajduje się tu: http://www.ankietka.pl/ankieta/114781/poziom- satysfakcji-klienta-z-uczestnictwa-w-programie-lojalnosciowy m-tesco-clubcard-oraz-carrefour-rodzinka.html Pozdrawiam i dziękuję za każdą wypełnioną ankietę

Gość Na mojej stacjii
Na stacji, w ktorej tankuje niestety 9 razy na 10 ten skaner nie dziala niestety. nie chce mi sie isc placic przy kasie wiec punkty po prostu przepadaja karte skanuje sie zawsze pierwsza, potem placisz

Gość gość
Najlepiej jest tankować na lokalnych stacjach paliw, które mają paliwo dobrej jakości i obsługa jest też na odpowiednim poziomie. Polecam na chełmżyńskiej 249 - http://www.rawski.pl/ - mają dobrej klasy paliwo.

Gość gość
Te club karty to sciema. Ktos w firmie tesco kradnie ludziom te punty, ktore zbieraja. Byla nawet w gazeta afera o to, ale ucichlo i ludzie dalej sa okradani. Np jedna kobieta zbierala punty, zeby potem je wykorzystac na prezenty dla rodziny na swieta w grudniu, jakie bylo jej zdziwienie jak zamiast ok 200 funtow bylo zero. Mi tez znikly punkty, od tego czasu skonczylam z jej uzywaniem...

Gość gość
ja nie lubie tego typu stacji paliw. paliwo z nich nigdy ni ejest pewne. wole znane stacje, ktore maja dystrybutory od www.petronova.pl/ znana nazwa zobowiazuje i prawie zawsze paliwo jest w porzadku. rzadko zdaarza sie niewypal.