Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVVVVVVB

Czy Wy też uważacie ,że obecne programy i seriale w tv to dno i żenada ?

Polecane posty

Gość TVVVVVVB

sytuacje ratują takie kanalny jak hbo,canal+,axn,comedy central i universal - ale wiekszosc ludzi tego nie ma. Reszta musi oglądac gówno w stylu M jak milosc, Barwy szczescia, You can dance, 10 raz taniec z gwiazdami i masa innego gówna z talentami,śpiewami,i tańcami :( Teleturnieje? nie ma juz ich w ogole ,z wyjątkiem'' /jeden z dziesięciu/ , /jaka to melodia/

Gość njnjk
uwierz mi, polskie produkcje, nawet te rozrywkowe to glebia do kwadratu w porownaniu z programi wloskimi🖐️

Gość hujnia i pogo sam cymbał
jesteś kretynie ! Jak chcesz to oglądaj swoje YCD ,IDOLE CZY inne X FACTORY :O gówno do potęgi ...a taniec z gwiazdami przerodził sie w forme lansu dla hooj wie kogo !:O :O -tancerz większą gwiazdą od "gwiazdy"

Gość nie wiem bo nie oglądam tv
od paru lat..

Gość rs222
Taniec z gwiazdami - ale ja nikogo nie znam z tych ''gwiazd'' :D

Gość a już Drzyzga bije
wszystkich o głowę :O co tam się za bzdety ustawiane i reżyserowane wyprawiają, aż wstyd

Gość hujnia i pogo sam cymbał
dla mnie w swojej durnocie to majewski zjechał już na samo dno rozpaczy A ta chora reklama banku to już gwóżdż do trumny :O i pomyśleć ,że kiedyś go lubiłam !

Gość rs222
hahahha ostatnie tematy od drzyzgi: -jestem 18latką ,chodze na dyskoteki ,chlam i biorę ''dropsy'' :D -moje trzy 15 letnie córki są w ciazy - to fatum -Jestem blondyną, nie "pustakiem" i figa Ci z makiem! -Dziewczyna ze wsi pozna miastowego - problem z dorastającym dzieckiem: pilnuję cnoty mojej córki! -problem w związku: mój mąż nie chce być przy porodzie! - uroda: jak pozbyć się rozstępów? - zdrowie kobiety: jak radzić sobie z bólem miesiączkowym? Ewa drzazga jest gównem ,sory , mialam do niej kiedys szacunek , poruszala ciekawe tematy ,a teraz? smiechu warte

to jest ogłupianie społeczeństwa durnymi programami ambitne kino (czasem) można obejrzeć po 22, kiedy człowiek musi iść spać, bo jutro do roboty (patrz stopka) dlatego tez obraziłam się na TV i nie oglądam "odmóżdżaczy" oprócz 1 z 10

Gość jjjgmkdkmmf
A slyszeliscie co powiedziala kiedys krolowa polskiej telewizji , Nina Terentiew : Inteligentni ludzie w nocy nie śpią :D:D

Gość musi być
prawdziwe dno w naszej tv (mało oglądam, czasami discovery, historia) skoro i niektórzy z Was niewybredni i nie przebierający w słowach są podobnego zdania. Ale myslicie, że telewizyjni magnaci się tym przejmują? Zacznijcie czytać, słuchać radia wtedy stwierdzicie, że "taka" tv nie jest wam wcale potrzebna do życia

Gość Jedyny sensowny serial to
Pierwsza miłość ! :) reszta o kant d.. potluc.