Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnadziewczyna

Męski punkt widzenia, potrzebna opinia.

Polecane posty

Gość niepewnadziewczyna

Byłam z facetem ponad 3 lata ( mamy 20 lat ) rozstaliśmy się. On ciągle mówił ,ze nie chce związków, że chce być sam. Jeszcze jakieś 2-3 miesiące temu mówił to samo. Jednak między nami zaczęło się coś dziać. Codziennie rozmawiamy , spotykamy się ( mieszkamy obecnie w innych miastach ale od pazdziernika bedziemy w jednym mieście ) spędzamy razem weekendy. Jednak tematu nas nie ma. Z jednej strony widzę , ze nie chce mnie puścić , a z drugiej ,ze chyba dalej nie chcę być w związku. Jego rodzina jest przekonana ,ze jesteśmy razem. przed znajomymi się ukrywamy... czy powinnam zaczynać z nim temat czy poczekać aż będzie gotowy i sam zacznie ? A może jestem tylko zabawką?

Gość LolekZDzikiegoKraju
z mojego punktu widzenia, jeżeli on nie chce się angażować i jest zatwardziałym samotnikiem nie warto, bo rozwinie się coś, ty będziesz za nim szaleć a on powie że ci powiedział kiedyś co o tym sądzi, taki liść w twoją twarz, ewentualnie udaj że interesuje cię inny facet poważnie i czekaj na reakcje, jak coś czuje to zareaguje jak trza :-)

Gość niepewnadziewczyna
Już tak było , wściekał się... Ale on też zaczął pisać do innej więc się zdenerwowałam i mu to wygarnęłam ( u niego było to jednodniowe ponoć ) obiecał ,ze już nei będzie. nie jesteśmy ze sobą od kilku miesięcy nie wiem jak na to patrzeć , nie chcę go wystraszyć , a z drugiej storny był ze mną tyle wie jaka jestem . Wie ,ze łatwo mnie zranić i mi na nim zależy.. tak długo się ciągnąć tego nie da. Chciałabym po prostu wiedzieć na czym stoje czy coś od tych 2-3 miesięcy się już zmieniło

Gość LolekZDzikiegoKraju
wie że łatwo cię zranić, ale rani mniej lub bardziej świadomie. Nawet jak coś miałoby z tego wyjść to byłby raczej ciężki związek, ale nic na 100% nie można przewidzieć :-)

Gość niepewnadziewczyna
Po prostu nie wiem czy znów zaczynać te rozmowe i dać mu do zrozumienia ,ze ja nie dziewczyna na chwilę i powinien o tym wiedzieć. Ze nie zgadzam się na taki system jak " fuck frends " itp. jednak boję się ,ze go wystraszę...

Gość LolekZDzikiegoKraju
moim zdaniem powinnaś bo ta sytuacja jest z lekka chora, a związek jakikolwiek nawet przyjaźń powinien opierać się na szacunku, którego tu brakuje z jego strony :-)

Gość niepewnadziewczyna
Jednak nie chcę też mu powiedziec albo tak tlbo tak bo nie chcę serio go przestraszyć ale tu chyba nie ma innego rozwiązania...

Gość LolekZDzikiegoKraju
no ja nie widzę, inaczej będzie jak jest albo jeszcze gorzej, osobiście życze najlepszego 🖐️

Gość niepewnadziewczyna
hm nie znam na tyle facetów, ale czy można po tak długim związku wykorzystywać dziewczyne/ Bo gdy mówię " ja mam nadzieję ,ze to nie na seks to mówi nie jak mogłaś tak pomyśleć blabla

Gość TapMadlNo100
jak nie zrobisz czegoś to się nie dowiesz ;-)

Gość niepewnadziewczyna
Ejj ale on może mieć inną na seks a mnie tym rani i dobrze o tym wie !

Gość niepewnadziewczyna
Szmaciana byłabym jakbym się puszczała z kolesiami na lewo i prawo , a nie jak sypiam z jednym cały czas w dodatku tego którego kocham nie uważasz? To u was seks odgrywa rolę najważniejszą , a u mnie nie liczy się tylko zaspokojenie ale również osoba

Gość . . . . . . . .
ALE ON CIE NIE KOCHA DZIWKO

Gość niepewnadziewczyna
Ciekawe czy Ty też zaciągasz swoje laski od seksu na noc do domu przy rodzicach i jesz z nimi śniadanie itp , może Ty się lubisz puszczać na lewo i prawo , a dziwkę męską możesz robić z siebie ew.

Gość niepewnadziewczyna
Nie będę się wykłócać z kimś takim bo chyba nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam. Nikt mnie nie zdradza i nie zdradził ;)