Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzietobestie

kto sie ze mną zgadza?

Polecane posty

Gość ludzietobestie

I wiecie - zeby nie było, że ja byłam NIENORMALNA - byłam normalna wiecie. Dziś od rana myślę nad jedną osobą. Jak to możliwe? No ale gość mówił OD RZECZY i tyle. I wiecie - facet ze mną gada - UWAŻAM, że MÓWI PRAWDĘ - miejsce spotkania TOALETA - naprawdę. No to chodźmy gdzieś w jakieś CYWILIZOWANE miejsce, nie? W jakieś publiczne miejsce. Nie umiem wam tego powiedzieć. A jeśli nie to się odwal bo mam ciekawsze zajęcia a tu NIC. NIC!!! I TO JEST NORMALNE? Bo podobno ja jestem nienormalna bo tyle piszę i.. nic z tego nie mam. A książki obecnie to tylko kasa. To prawda, ale nie powinno tak być i tyle. I wiecie - niektórzy wiele gadają a nie rozumieją , że nie powinni i płacą za to życiem. Inni znowu zyją sobie jakby ich nie było i też umierają. I powiem wam - jak żyć? Nie wiem. Laska po prostu stwierdziła, ze w takim razie - skoro gość nie chce ślubu to ona... go zabije i nie musi miec dzieci bo nie i już. Ale on jej nawet nie dotknął słuchajcie! Po prostu był trochę po piwku i sobie pieprzył. Tylko wiecie - ona się go chyba bała i w sumie może i miała rację, ale jak ona w pracy fizycznej bez dzieci zostać? A co jej zostawało? Powrót do szkoły w takim razie. Klęska przecież - zabójstwo przyszłego męza - klęska - zostaje szkoła i tyle. I wiecie - cos strasznego jaka ta Polska jest OHYDNA. OBRZYDLIWA. Teraz wszystko będzie na mnie, ale rady mi nie dadzą. Bo wiecie jest JEDNA OSOBA dokładnie, która mnie powinna 10 lat wybitą z głowy mieć, a nie. Zabić i tyle. I ogrywam tę osobę, żeby nigdy niczego ode mnie nie chciała. Ta osoba ma prawo byc ZABITA. To nie moja sprawa i tyle. To nie jest przeze mnie. Myślę nawet, że chroniłam tę osobę. Tak mnie polityka interesowała bo na tym sobie w Polsce po mnie jadą, a to był ZBIEG OKOLICZNOŚCI i sie w to WKOPAŁAM np. ślubem jakichś wariatek i tyle. I o matkę musiałam stac i tyle. Ten idiota mi do pięt nie dorasta do dziś. Tyle mądrego się stało, ale było minęło i koniec. Dziś martwię się wiecie o moje studia bo miałam zginąć, ale byłam chytra wiecie bo mam teksty DETEKTYWISTYCZNE wiecie, że ja tak strasznie uważałam. I po co? ktoś powie. I słusznie. Ale mam tez NIESAMOWITY TEKST z roku 2000 że miałam umrzeć w roku 1999 bo przecież klęska - co tu robić dalej? I wiecie czemu nie umarłam? Bo na końcu nie było amen i bym umarła. Ktoś by mnie zabił bo przecież taka byłam i jestem. Ale nie napisałam AMEN i tyle. - To teraz napisz mi mówią. Chcieliby wiecie. Ksiądz ateista a ksiądz agnostyk? Co wy na to ksiądz agnostyk. Beznadzieja :( Trzeba stac o rozgrzeszenie - jedyna prawda o życiu. Wtedy nie trzeba być agnostykiem. Mozna być katechetą na przykład i miec 10 innych fachów. Bo wiecie - NUDZĄCY sie księży - KLECHY po mojemu chcą się do mojego brata - oni sobie wyobrażają, że jak moralny to święty. A całe jego życie to ŚWIAT ROŚLIn i to tak wygląda. Powiem wam czym go ograć bo wciąga jak OŚMIORNICA. No właśnie - OŚMIORNICZKĘ trzeba sobie kupić na niego lub zjeść małza. A ja go ogrywam inaczej bo po prostu bez matki - ŻMIJOWIEC POSPOLITY - jest taka roślina. Tak go ogrywam bo to bez sensu. Kim sie tu zachwycać? Zwykłym ZEREM - jedynie że nie ma zeza mi powie. Nawzajem - i powie, że coś tam - a już mi się nie chce nad nim myśleć. Ma kwiatki ode mnie na grobie - GARŚĆ ŻMIJOWCA. Na tyle zasłuzył. Na zielsko - w razie co. I tyle :(

Gość ludzietobestie
No troche byków i tyle. Wiecie co jest ze żmijowca? Trutka na szczury. Akurat dla niego. Boże - jaki on jest piękny by powiedział. No jak żmijowiec. Taki jest. I olej ze żmijowca. Taki chwast. Poczytam coś więcej o tym żmijowcu. Jak on nie będzie stał o tego młodszego to po nim wiecie bo ma siostry, że nie stać o ateizm bo wie jak się zabiły i ma o nie stać. Ksiądz ateista już tam był na mojej drodze i tyle. A kierowniczka pracy stałej mnie zapytają. No zwariowana bo lesbijka, ale ona chyba na matkę się zaczęła lesbić. Nie wiem. Tak by to pasowało. Bo miała się wynieść i pieprzyć całą rodzinę. No i wiecie - jak ona wygląda przy tym moim bracie młodszym? Niech mi z oczu zejdzie. Przy tych siostrach też. Mój brat przepadł tak bez sensu że to sie opisać nie da - jak porównywać Szekspira z Goethem wiecie. Gdzie to można porównywać. Szekspir to był aktor jeszcze i chodziło o teatr. A Goethe to w ogóle co innego. I wiecie co powiem wam - polonistkę w szkole średniej szanuję , ale reszta. Bo wiecie - właściwie książka wspólczesna jak matematyka to dla mnie z filozofii powinno się wziąć i tyle. I wiecie - no to są trudne powieści. Pisarz dla mnie to filozof a inaczej to ciężko, ciężko i tyle. Tak uważam. Fantasy niemieckie zaczął Goethe mi powiedzą. A wymyślają wiecie. Taka silna filozofia to nie może być fantasy - tak uważam. Brytole mogą być fantastami bo myśl filozoficzna kiepska, a oni sie przekreślają i TO JEST KASA. Bo ich fantasy to nie kasa. A Goethe? Co to jest Goethe? Kto sorry. Czy to jest Niemiec? Tak sie ich zapytajcie. Bo Hitler według nich nie był Niemcem, a Goethe? I tyle. A kim był Szekspir. AKTOREM powiem. To był aktor. Co on będzie kiedyś robił? PISAŁ mi powiedzą. No nie - nie mają racji. Nie będzie pisał. Bo nie - bo był AKTOREM. On ZARABIAł. Taki był. On będzie i z głodu zaś będzie zdychał powie. On by coś miał z tego pisania. On grał i tak zarabiał. Teatrem swoim. On zarabiał jako AKTOR i tyle. Nie jako pisarz. Dobrze wyglądał po prostu. Pisarz nie musi dobrze wyglądać. Póżniej sie stał pisarzem , ale on za życia grał i koniec. To sie wyczuwa. On w ogóle pisać nie będzie. To było bez znaczenia, że to jego i tyle. Pewne rzeczy miały znaczenie, ale wartości uniwersalne - W OGÓLE. Wcale. Taki horror to był i tyle. Zarabiał jako aktor w horrorach - grać będzie powiedzą. Na nerwach im powie - taką miał publiczność i wolałby żyć w kina czasach bo gdyby nie Elżbieta Pierwsza to żreć co nie ma i koniec. I to będzie kolega papieża - też tak pisał powie - pisarz powiedzą - nieprawda. Nic nie prawda. Graniem tylko by coś zarobić. Takie coś to było i jeszcze wszystkim w niego rzucali wiecie jak się im koniec nie podobał. On czasem był cały czerwony z pomidorów zwłaszcza. Za dużo krwi - co ty se tam nie myślisz. Byle co tam się działo i tyle. Niszczyli mu wszystko czasem - zwłaszcza, że ta Elżbieta niewydana ciągle - przez niego. Ale do końca życia miał się u niej dobrze. Taki to był pisarz ten Szekspir i tyle. I zawsze będzie żałował, że stał o Londyn bo sie miał wynieść i koniec. I stąd sławne jest miejsce urodzenia jego. I się MUSIAŁ ożenić i ciężko mu było - bo by było,że przez Szekspira sie Elżebieta nie wydał. NO to nawet był żonaty , jakieś dzieci zrobił. Na nią mówili. Na nią głupole im powie - do pięt jej nie dorastał choć on by jej tam wydać się pomógł jakby wiedział jaka ona jest wiecie, ale nie wiedział. WIELKA TAJEMNICA. Oszustka - powie - ale płaciła i mogła być. Zawsze względy u krolowej. Wybitny AKTOR. I tyle.

Gość ludzietobestie
No witaj, witaj - i co dalej, nie? :(Miałam dziś szukać pracy, ale od rana wzięlo mnie na przeglądaniepodręczników z niemieckiego. Muszę się uczyć. Na naukę nigdy nie jest za pózno. TAK MÓWIĄ. I pracy szukać. Załamana jestem. Po pierwszej firmie wiecie ile ja mam ciuchów bez sensu. Ale pasowało kupować, kupować i kupować te rzeczy i tyle. Na tę Iwonkę. Może weźmnie te dzieci. Te dzieci i tak są same sobą zajęte. Nie dawała im rady jak ojciec. Jeszcze tylko ta Małgosia dawała im radę. Ten ojciec uważał, że pewnego dnia NIKT IM NIE DA RADY i go zatłuką. I wiecie co on zrobił? On je zabił i zeżarł. Przez to tych dzieci nie ma. Nikt o nie stoi. Po człowieku powinno COŚ ZOSTAĆ. Jak nie to zeżarty. I wiecie kanibalizm na morzu to jest skomplikowane. O tym sie nie mówi i to jest nie do ogrania. Tak jest i już. Mięso ludzkie po prostu NA MORZU się je i tyle. Niekoniecznie ktoś musi zabić - ile jest wypadków, ile jest różnych rzeczy - np. ktoś idzie pływać i np. coś go zeżera. I TAK SIĘ ZACZĄŁ kanibalizm bo by Pan Bóg z morza wszystkich wyrzucił - ale wiecie - np. mieli super kumpla i np. wskoczył do wody a tu rekin i go zeżarł. No i na przykład szczętki wyciągali, zgrana załoga , płacz co tu robić? I te rekiny krążyły wtedy, ta krew była na morzu i tyle. I jedli kolegę bo i tak zwierzę by go pożarło. I na początku te rekiny się bały takich marynarzy, którzy sie nażarli mięsa ludzkiego, a pózniej nie - zaczęli ich żreć bo przestały sie bać. I wiecie o tym miało coś być - jak sie kanibalizm na morzu zaczął. PRZEZ REKINY. Póżniej zaczęli je zabijać. Kiedyś w morzu było PEŁNO REKINÓW i atakowały wiecie. A teraz niektóre, mało ich w ogóle i tyle. No rekin jest niezły i tyle. Taki wściekły pies to jest. Pies, który sie rzuca do ataku. Bardzo inteligentne ryby to są i tyle :( Trudno je zabić było. Rzucali w nie wiecie, niszczyły wszystko, czaiły sie przy łodziach - tak sie zaczął kanibalizm. O tym coś powinno być. O rekinach. Dużo rzeczy, ale nie i tyle. Bo forsa i koniec. Bo jest bardzo ważne bo tak i już. Jak wstrętne są rekiny. Jak małpy bo to wiem. Nie odpuści, zabije i koniec. W SUMIE - małpy na morzu. One nawet wykradały żarcie - jakoś dziury wierciły do spiżarni chyba w drewnie - takie zębska - tak ich nienawidzi. Dziś nie wiem czy są chronione. Łodzie całe dziurawiły. Takie rzeczy. I tak zaczęło się zjadanie ludzi. To jest bardzo ważne bo tak i juz.

Gość ludzietobestie
Taki morski rotweiler to jest wiecie rekin. Nie ma rady jak się wścieknie to jak szaleniec. Zdechnie ale nie da się i tyle. A ilu ludzi poginęło bo np. nie wiedzieli na co lecą - no jakieś wściekłe ryby - tak piranie na krew. CHYBA Z PIRANI się domyślili, że na krew. Nie mieli pojęcia. Myśleli że na kasę. Statki zatapiały i tak dalej. Nic. Ludzie nie wierzyli - właściciel łodzi widział dziurę - no wiecie na bezludną wyspę dali towar i tyle. Ile płaczu było przez rekiny i tak dalej. A pózniej była stal i było lepiej. Ale kiedy? I tu TITANIC -góra lodowa. I tyle :( Nikt w to nie mógł uwierzyć. Na szczęscie nie towarowy wiecie. Tyle ludzi i na szczęście nie towarowy. Ale mieli bagaże tyle kasy. Chociaż machnęli ręką. I czemu samoloty. Bali się towarych kolosów. Stal to wiecie - rekin nie działał i tyle. No ale... góra lodowa. :(

Gość ludzietobestie
Psy też zagryzą człowieka, nie? Wiecie to moje zycie to LUDZIE LUDZIOM ZGOTOWALI ten los. I wiecie, żeby ten młodszy nie poszedł na morze bo po nim. Shekspir wiecie on był - daleko mu. A gdzie on ma dziś rodzinę do wyżywienia zapytam tej FILOLOG. Wiecie czemu one go tak nazwały? Bo szkoła nazywała sie GOETHEGO i żeby być Niemkami. Takie pizdy. On się miał nimi W OGÓLE nie interesować i czytać podręczniki chirurgii. plastycznej im powie bo takie piękne były obydwie. Miał być chirurgiem plastycznym i baby poprawiać bo to mu pasowało. Bo kim chciałby być? Na przykład baby z jego klasy - czemu na nie leciał. Po operacji plastycznej im powie kiedyś. Jedyny facet w klasie i TAKI koniec. A największy Szekspir to był jak mu sie ojciec stracił wiecie - OJCZE gdzie jesteś. Kogo to obchodziło? Ale grób ma a on mi powie? A ja mu powiem :( I tyle :(

Gość ludzietobestie
nie leciał miało być - cdn.

Gość ludzietobestie
Wiecie bo on się mnie pytał - a czy on jest tym Szekspirem? No nie bo nie jest AKTOREM. Tylko to sobie musiałby przemyśleć wiecie i PO BABACH. Obydwie by wyleciały. Bo tak i już. A tu ...nic. No ale takie jest życie i tyle. I wiecie - dlatego tak zaczęli wybijać wieloryby. I dlatego zdarzył się Titanic, nie? na pewno, nie? :( nba pewno tak było. Marynarze mówili, że COŚ wygryzło ale nikt nie doceniał rekinów. Wieloryby to tylko na małe łodzie jak akurat coś tam też , ale to z powodu wielkości. A tych rekinów to długo nikt nie doceniał. Właściciele statków mówili, że źle kotwicę rzucali a póżniej zwalali na byle co. I tak dalej i tak dalej wiecie. Jedni na drugich. I dopiero chyba w Ameryce Południowej się dowiedzieli, że najgorsze są rekiny i tyle. I w sumie WILK MORSKI, nie? A powinien być REKIN i tyle. Takie są rekiny i tyle. I tym bym się zajęła rekinami, wielorybami i piraniami. Czy można je uczłowieczyć. Ale ludzie za bardzo się ich bali. Do dziś ich nie znają. Po prostu muszą być DOBRZE NAJEDZONE i tak dalej. A płaszczki? Też. Ta co zabiła tego przyrodnika była głodna. Po prostu...zapolowała wiecie. Oni nie rozumieją czemu ona to zrobiła. ZAPOLOWAŁA i już. Coś płynęło i PLUM. I tyle. Muszą być najedzone bo inaczej wszystko możliwe - jak pływali to właśnie widać mieli zabitych rzucać rekinom, ale to znowu by je zwabiali i tak dalej. Dlatego też żarli ludzi, żeby ich nie przywabiać bo już sie nauczyli , że krew to przywabia i tak dalej... rekin jako WAMPIR morza. A wieloryby zrobili rekinami. Ale wiecie - nie pasowało. One to się wynurzały. I Z NICH się wzieły łodzie podwodne - z wielorybów i tyle. Takie jest życie morza i już. Tym bym się zajmowała, ale bym nie nurkowała. Niemniej pokazywaliby mi rózne zwierzęta i wszystko bym wiedziała. O lądzie nie. To rośliny I ZWIERZĘTA. W Europie tylko zwierzęta mam. Gdzie indziej nie. I tyle. Ale morskie bym miała wszystkie. Krokodyle też bym miała. Nic by mi nie zrobiły. Bo tak i już. Wiecie kogo nie żrą krokodyle? Tych co stoją o Egipt. Stoisz o Egipt? Krokodyl cię nie zagryzie nigdy. Wręcz pójdzie bo tak i już. A nie - to po tobie. Ile ludzi zagryzły krokodyle bez sensu. Zawsze trrzeba stać o starożytny Egipt i dasz radę, a nie to pożre jak pirania. Bo to są piranie. A rekiny to rotweilery są. Wieloryby to są owczarki niemieckie, a reszta bez znaczenia. Orki przesadzone są, a wieloryby niedocenione w ogóle - na pewno mogą być tresowane - ciągnąć byle co - takie traktory - nie umieją ich ogarnąć wiecie zupełnie. Orki mają - a to chyba są wrogowie i tyle. A mieli mieć wieloryby i tyle. W USA chyba właśnie przepadają, że z rekinami nic im nie wychodzi to za to orki i wielorybów brak, a wszystko źle i tyle :( Dlatego nie mają morza i ... NIE PO MNIE. A tak po mnie tam i tyle. Bo tak i już i koniec :( A czemu to tak jest? Bo Amerykanina chcieli na statki chyba dać i na filologa ale pasowała matma, w końcu poszedł na infę i tyle z tego i ZNOWU NIE MAJĄ morza bo wiedzą, że już był WSZYSTKIM - nawet gównem byleby nie iść na morze. Bo chcieli z niego zrobić marynarza ale sie nie dał wiecie. Bo sie go chcieli pozbyć. Oni by sie go pozbyli, ale ląd i koniec. BO PASOWAŁO IM MORZE - a co oni o tym morzu wiecie? A wiecie czemu - bo piwo pił. A to jest normalne tyle pić im powie? I z picia marynarz bo często chodził do klopa i tyle :( Wiecie co - ale te USA są. Z picia piwa marynarz i piwo mógł wozić do USA. No ciekawe jak moi mi życzą. Pływać z chmielem mógł wiecie. A on chyba dobrze rysował, byle co robił i tyle :( No i jest po mojej stronie. Ernest Hemingway to jest to. Ja też tak uważam. Kupka kasy to najważniejsze co może być w życiu. Ale gdzie ona mi powie? A to już każdy musi znaleźć i tyle. I wszyscy go widzieli na tym morzu, a on siebie nie i dlatego wyjechał. JEDYNY POWÓD. Bo by poszedł do pracy fizycznej ALE RODZINA co by powiedziała rodzina. I nic - wyjechał. Samolotem wyleciał. I tyle ten jego kumpel wie o jego życiu ale sie mądrzy wiecie nie wiem ile. To miał coś zrobić. Bo nic nie napisałam w 5 rocznicę śmierci. Lepiej się pomodlić niż pisać głupoty mu powiem i mam go gdzieś też choć może i miał więcej racji, ale piwa od dziecka nie pił, marynarzem być nie musiał. Co on wie o życiu mu powie? I w zadku wszystko. I tyle :(

Gość ludzietobestie
ciekawe czy ma dziecko ten jego kumpel wiecie. Pewnie ma i dlatego nie umiem im dać rady. Na szczęście z Chinką. Z Amerykanką to po mnie. Ależ ona jest z USA - jak ja mu powiem i tyle. I to ateistka jest - jak każda Chinka. Bez sensu wszystko. Amerykanin taki nie był. Przepadł przez to, że taki nie był. Może i miał być filologiem wiecie. Jasne, że był lepszy od kumpla no ale pijcie sobie piwo od dziecka. Bez sensu i tyle. Po prostu był niepozbierany i tyle. Poza tym ile on miał lepsze serce. W ogóle bez porównania i tyle. Nigdy go nie dam bo miał spotkać AMERYKAŃSKIEGO EKOLOGA wiecie - ciekawe czy takich mają. I miał być ekologiem właśnie. Przynajmniej miał miec takie hobby. Inaczej po nim. No nie po nim ale cudem, a to tak powinno być? I wiecie LATAJĄCY HOLENDER -tej legendy to chyba nie miał nikt. Ja to mam. I tyle. Ale rekiny też są niezłe, nie ma co. I tyle. I nimi bym się na morzu zajęła. Czym się zająć na morzu - nimi. Bo tak i już. I one też nie żrą ludzi, ale TYLKO W JEDEN SPOSÓB jak się o nie stoi. I ja wiem jaki. Wiem też jak słoń nic nie zrobi człowiekowi. Też w jeden sposób. Bo tak to chwyci trąbą i głowę urwie. Nieraz tak bywało. Walnie ciałem , łeb zostanie i tyle. A takie dobre zwierzęta. Jak i ludzie :( I wiecie stado rekinów lepsze niż nasi za granicą i jakby mnie ktoś dał do zwierząt MORSKICh to od razu. Do lądowych - zależy, ale do morskich - od razu. Wilkom czy dałabym radę? Myślę , że tak . Też tylko jeden sposób jest, żeby wilki nie zagryzły. Ale wiecie bo powiedzą tyle zwierząt w Polsce i ty sie W POLSCE wybić nie mogłaś. Mają rację jak mi powiedzą kiedy nie gryzie wilk, kiedy rekin , a kiedy słoń Ci nic nie zrobi. A jak tego nie wiedzą to niech spadają bo stałabym o bezkręgowce. Reszta nic nie warta jak sie takich rzeczy nie wie. Tak samo owady, tak samo węże - wszystko to samo. Po co się tym zajmować jak nie umiesz okiełznąć, żeby cię nie użarł - to można tylko zbierać jad, ale uważać STRASZNIE trzeba, ciagle się bać, a powinno się zbierać jad i nic poza tym - zero strachu. Robię coś dobrego, zwierzę mam opanowane. Czy dobrego mi powiedzą? To zwierzę tego jadu potrzebuje. Żarcie mu ciepnąć i odejść, żeby nie było, że nie umie polować bo mu jad wzięłam. Ale ja stoję właśnie o rośliny np. zioła mogłabym zbierać i suszyć, przetwarzać, takie rzeczy i tyle jeszcze mogę z botaniki. Bo co ja jeszcze mogę? Wziąć DYNAMIT kupić i wysadzić pierwsza firmę w powietrze. W DZIEŃ. W nocy powiedzą - W DZIEŃ. i tyle. I że się nocy bałam widzą - głupki, o gwiazdy stałam. Ale to są kretyni. Zamiast mi dać pracę to takie rzeczy. Oby ich piorun W BIAŁY DZIEŃ ZABIŁ jak tę Glorię Polo - same ćwoki i mędy wiecie na tym Zachodzie są. Oby ich Chiny wykończyły bo ja nie umiem. Chiny ich wykończą i ROSJA i tyle. AMEN - żeby nie było, że zaś zapomniałam AMEN na końcu :( Bo by mnie nie było i tyle mnie ten świat obchodzi. Amen se zapomniałam napisać i przez to 10 lat bez sensu żyję :(

Gość ludzietobestie
Gdyby świat trochę dłużej trwał to Chiny I Rosja by Europę wykończyły , a oni na mnie wiecie, że USA by ich wykończyło. USA??? Dziś są jutro ich nie ma - ani morza nie mają, zwierzęta wybili. BEZ PRZESADY. Co tam jeszcze w ogóle rośnie? Chyba niektórym wali na łeb. CHINY I ROSJA i taki byłby świat piękny. Już nieraz tak było. Zwłaszcza jak były wędrówki ludów. Tak by Pan Bóg zarządził bo to wiem. USA - a Ameryka Południowa? Wszyscy poszaleli i koniec :(

Gość KaraFukstafa
napisz list do obamy, może cie do białego domu zatrudnią :classic_cool: