Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona znowu

Zaproponowałam facetowi spotkanie na herbatę a on...

Polecane posty

Gość odrzucona znowu

... odpowiedział "Może kiedyś jak będę miał wolną chwilkę". Wiem dobrze, że "może kiedyś" to uprzejme "nigdy". :( Był taki miły, taki serdeczny, skłonny do pomocy, łudziłam się, że może chociaż się zaprzyjaźnimy (choć on mi się spodobał przez swoją dobroć mimo że jest przeciętny z wyglądu), ale niestety... To już trzeci facet odmówił mi spotkania w ostatnich 2 miesiącach. Wiem, że nie mam wyglądu modelki, ale też wybieram facetów przeciętnych, w których widzę ciekawą duszę. Niestety nawet oni lecą tylko na wygląd :( Przykro tak być samej wiecznie, wiecznie...

Gość kwartnik
ja bym przyszedł na herbatę bez zobowiązań , a co :) jest powiedzenie, że kobiecie się nie odmawia ale z facetami różnie bywa, może ten koleś już miał wieczór zaplanowany , generalnie to w środku tygodnia często jesteśmy zajęci do późnej nocy ale jest wolny weekend zatem głowa do góry Proszę Pani :)

pewnie zbyt mocno się narzucałaś, faceci to zdobywcy, tak im sie wydaje:P, a szczególnie Ci przeciętni, może proponujesz nie tym facetom

Gość czytajac was wszystkich
ciesz sie. facet by przyszedl na wino ale tylko po to by cie wyruchac. a na herbatke nie przyjdzie bo z gory wie , ze zysku zadnego z tego nie bedzie mial.

Gość esjsoejr
a może za wcześnie wyszłas z tą propozycją bo gdybyście sie juz zakumplowali dobrze to by poszedł bo by cie zdążyl polubic jak kolezankę a potem jakos by się sama syt rozwineła - skąd się znacie? Pracujecie razem? Długo sie znacie, cześto rozmawiacie?? Może on kogoś ma??

Gość odrzucona znowu
Znamy się że tak powiem służbowo, ale nie ze wspólnej pracy. I znamy się od kilku lat. Był zawsze taki przesympatyczny, myślałam, że chociaż mnie lubi na tyle żeby na to jedno spotkanie się umówić. I nie proponowałam terminu, tylko jak będzie miał czas, żeby się właśnie nie narzucać. A chyba jest oczywiste, że skoro go zapraszam to muszę czuć jakąś miętę. Ale on nawet nie odpowiedział "W najbliższej wolnej chwili z przyjemnością" (byłoby sympatyczniej) tylko "może kiedyś..." :( Naprawdę mi przykro, bo dawał mi oznaki szczerej sympatii i życzliwości, uśmiechał się, żartował ze mną. Ale głupia jestem. Taki pasztet jak ja może zapomnieć nawet o równie przeciętnym z wyglądu kolesiu. :( I po co to gadanie, że najważniejsze jest wnętrze. Dla mnie jest, bo nie wybrałam go z powodu wyglądu. Po kilku latach tego wspólnego żartowania nawet trochę się w nim zadurzyłam. Kurcze, przecież nie proponowałam mu ślubu ani związku, wypicie herbaty nic by go nie kosztowało, a mogłoby być fajnie i wesoło. Jutro go widzę w sprawie poniekąd służbowej i nie da się tego uniknąć. Tyle dobrego, że nie proponowałam mu seksu (a ochotę miałam), przynajmniej nie spalę się ze wstydu, ale jednak będzie trochę głupio i będzie jakieś napięcie. ech :(

raczej traktuje cie jako koleżankę bo gdy facetowi podoba sie kobieta to ruszy niebo i ziemie żeby sie spotkać a wielu facetów jest miłych , nie należy odbierać tego jako miętę do swojej osoby

Gość Przykro mi bardzo
czemu ty proponowałaś?!?!? muszą cie mieć za desperatkę. ja mam 21 lat nie jestem super piękna ,a z charakteru koszmar, a mimo to ciągle którys chce sie umowic , moze dlatego że myslą że jestem niedostepna :D a ja cały dzien przed kompem siedze :( :o

Gość odrzucona znowu
No wiem... ale miałam jednak nadzieję. Wariuję z samotności, nigdy żaden mężczyzna nie wyznał mi miłości. :( Wariuję nawet z samego braku dotyku i przytulenia, nie mówiąc o czymś więcej.

Gość odrzucona znowu
No proponowałam, bo nikt mi nie proponował sam, nigdy! Chciałam mieć choć cień szansy. Niestety.

Gość violetta villlus
a nie pomyślałaś o tym, że on kogoś ma a wówczas nawet wyjście z inną kobietą "na herbatkę" nie jest ok ???

Gość esjsoejr
dziewczyno nie zalamuj się - jutro zachowaj twarz i bądź taka jak zawsze - żartuj itp. nie daj po sobie poznac że cos przeżywasz, wiesz napisze tobie coś - ja jestem sama mimo iż często ktos chce sie ze mną umówic i jestem ładna - mam za to popaprany charakter i nic mi z tej urody - widuje przeciętne laski z facetami bo uwierz nw to że charakiter sie liczy - cisz sie ze jestes niormalną dziewczyną, dbaj o swój wygląd i nie poddawaj się - na bank jest gdzies faceta który czeka na kogos takiego jak ty

Gość odrzucona znowu
Chciałabym w to wierzyć. Ale mam 30 lat i nigdy nie byłam w związku. Mam już depresję od samotności. Oddałabym pięć lat życia by móc chociaż czasem przytulić mężczyznę. Nie chcę już mieć nadziei, bo rozczarowania bolą tak okropnie i miażdżą mnie psychicznie. Czuję się śmieciem. Kiedyś jeden zabawił się moimi uczuciami. Też przeciętniak z wyglądu i trochę się jąkał, ale ja go strasznie i szczerze polubiłam (żeby nie powiedzieć więcej), a on sam z siebie zaproponował mi bycie w związku. Przez jeden wieczór i noc byłam taka szczęśliwa ciesząc się na obiecane spotkanie kolejnego dnia już jako para. No i oczywiście olał mnie, a że wygadał mi się jaki ma stały nick na jakimś czacie (ja go nie poznałam z czata ani netu, tylko normalnie), to zobaczyłam, że w czasie gdy ja czekałam, on flirtował na ogólnym na czacie z dziewczynami. Myślałam, że mi pęknie serce, że zwariuję, przez to że specjalnie mnie zranił nie mając zamiaru ze mną być. Chyba niektórzy urodzili się by cierpieć.

a dlaczego jesteś taka wrażliwa ? świat jest okrutny a ty nie możesz widzieć w każdym mężczyznie szansy na miłosć trzeba wiele przejść zanim trafi się na swojego bosz .....kompletna załamka to twoje podejście

Gość odrzucona znowu
Może dlatego, że w ogóle choruję na depresję, może dlatego że w 30-letnim życiu ani razu nie usłyszałam "kocham" od faceta, nawet jako nastolatka, żadnej szczeniackiej ulotnej miłości, żadnej miłości, może dlatego że nie mam żadnej prawdziwej przyjaciółki - i także nie miałam jej nigdy, nawet jako nastolatka - miałam dwie, z których jedna "przyjaźniła się" ze mną, bo pisałam jej niesamowite wypracowania na polski, a druga była podłą dziewczyną, której nikt nie lubił, więc udała przyjaźń do mnie, drugiego wyrzutka, żeby na studniówce zgnoić mnie i poniżyć tak jak jeszcze nikt. Mam tyle miłości w sobie i już nie mogę znieść, że nawet nie mam choć jednego wspomnienia o czułym spojrzeniu mężczyzny. Wiem, użalam się, ale niestety wieloletnie cierpienia sprawiły, że jestem rozgoryczona.

Gość letargg
Też przeciętniak z wyglądu i trochę się jąkał Niestety brzydcy i przecietni faceci, mimo iz samo doswiadczyli odrzucenia z powodu wygladu wola byc sami i marzyc o nieosiagalnych laskach niz zwiazac sie z kims podobnym do nich samych. Wiele razy bylam swiadkiem jak brzydale nasmiewali sie z calkiem ladnych dziewczyn.

Gość me here now
Po prostu zyj. Znajdz szczescie w czyms innym, a facet sam sie pojawi. Faceci nigdy nie umowia sie z dziewczyna, ktora jest zdesperowana, bo boja sie ze po takiej niezobowiazujacej herbatce juz sie jej nie pozbeda. To dziala rowniez w druga strone, bo ja tez bym sie nie umowila z facetem, ktory mowi mi ze swiata poza mna nie ma. A to ze masz 30 lat to nie jest problem - ludzie zakochuja sie w roznym wieku. Sama poznalam mojego meza gdy mialam 29 lat, a pierwszego faceta mialam w wieku 27 lat. Nigdy jakos nie bylam zdesperowana i zwykle byly wazniejsze rzeczy niz facet. Ten pierwszy zwiazek nie moge zreszta nazwac powaznym, a po nim znow mialam ochote na bycie sama, wiec jak poznalam mojego meza to bylam dla niego bardzo niemila. On mi mowil o powaznym zwiazku a ja mu proponowalam pomoc w znalezieniu dziewuszki na jedna noc... heheh... nie padlam z wrazenia, bo zaczal mi opowiadac o zalozeniu rodziny, tak jak inne i to go chyba zaintrygowalo :) Jutro zachowuj sie normalnie. W koncu to bylo tylko zaproszenie na herbatke, a nie wyznanie milosci. Jak bedziesz sie dziwnie zachowywac, to faceta utwierdziosz w przekonaniu, ze o cos wiecej ci chodzilo i ze jestes zdesperowana.