Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calena

szukam faceta

Polecane posty

powiedz tym facetom jak wyglądasz , czy np masz ładny biust i wiek bo oni chcą wiedzieć tylko wstydzą sie zapytać :D

Gość kwartnik
stuprocentowych dowodów nie mam ale tak myślę, że na kafeterii sporo ludzi się poznało i są w stałych związkach, więc Calena wszystko jest możliwe :)

Gość Calena
aliksandra a ja jeszcze nie chce im tego powiedziec;Czy Ty uwazasz ze ja tu pisze cos nieprzemyslanego i potrzebuje wskazowek?

Gość Calena
kwartnik i to mi sie podoba.Pozytywne myslenie

Gość Calena
konik polny pa

Na mnie też. Pani bardzo wysoko zadziera nosek . Mógłbym jeszcze kilka spostreżeń dopisać ale po co? Bye:)

Gość Calena
wlasnie nie ma i stad moj pomysl.Niech sie cos dzieje

Gość Calena
nie zabawny powiem Ci na uszko ze nie mam powodow zeby nie zadzierac noska ale to nie temat dla Ciebie wiec pa pa

Haha:D Tak jak myslałem...Ty też zapewne jesteś z tych "pięknych i inteligentnych" których dziwnym trafem faceci na ulicy zupełnie nie zauważają:) Założyłaś topic w celu "nie matrymonialnym" i zamiast sie tym bawić jak koleżanka Ci podpowiada, to Ty prowadzisz swoistą selekcję...zapominając o tym że to tylko net i napisać o sobie można wszystko. Sam fakt bycia kobietą nie sprawi że faceci będą się bić o to abyś ich zauważyła bo czasy są takie że i o nas też już się biją:) Pewnie nie uwierzysz. Nie musisz:)

Gość Calena
nie zabawny i tu sie z Toba zgadzam.To net i mozna napisac co sie chce. Dlatego co mam Ci napisac? Nic nie bedzie wiarygodne ale zapamietaj, wa wazne ze budzic emocje a Ty widze je masz. Pamietaj czasami zycie moze Cie zaskoczyc .....

Gość porujna regeracja długich włos
mój za chwilą ze mną zerwie :classic_cool: mogę Ci go oddać, tylko uprzedzam - będziesz z nim miała ciężko. ale jak poprosisz to udzielę Ci kilku cennych rad, możesz wytrzymasz :D

Gość Calena
tez bym chciala zeby moj ze mna zerwal a wlasciwie sie rozszedl ale jakos nie chce wiec moge Ci tylko zazdroscic ale nie jestem zainteresowana.

Nie obraziłaś się - brawo, wyciągasz wnioski:) Zresztą nie takie były moje intencje Szukasz odskoczni od rzeczywistości i być może ją znajdziesz, bo wielu tu w facetów podobnej do Twojej sytuacji. Nie wykluczone, że w dłuższej perspektywie okazałabyś sie całkiem interesującą kobietą, lecz niestety dla mnie to za mało. Nie spełniasz pierwszego i podstawowego z moich warunków (tak tak, my też je mamy:D ) ...nie jesteś wolna:)

Gość porujna regeracja długich włos
zerwał :(

Gość Calena
to sie ciesz ze zerwal. Wiesz co stracilas ale nie wiesz co zyskasz;)

Gość Calena
nie zabawny mam cholerny dystans do siebie a co do mojej wolnosci to ja Cie na nic nie namawiam.Kazdemu wedle potrzeb.

Gość Calena
mam ochotę strzelić loda nieznajomemu na wyjeździe jestem w tym dobra

Gość Calena
podszywy tez mnie nie wkurzaja wiec poszalej sobie

Gość Calena
koniku nie chodzi o ilosc tylko jakosc:)

Gość Calena
opis tego co lubię : jestem bardzo zboczona , obciągam długo, mocno i głeboko , z facetem byl sex klasyczny to skakałam tez bardzo szybko , anal byl tez bardzo ostry przy tym wszystkim krzyczałam wniebogłosy i mowilam sprosne rzeczy typu 'rznij mnie , pierdool moja cipke, pupcie ' itd a na koniec jeszcze raz robilam mu loda i polknelam spreme...... bylam ubrana w seksowną bielizne....... myslalam ze powinien sie cieszyc ze ma taki wspaniały sex a nie jakąs cnotke niewydymke co nawet loda nie zrobi bo sie brzydzi dałam z siebie wszytsko a pozatym bylam taka wyposzczona ze cholera, nie robilam tego ze 100 lat i dlatego takie zwierze ze mnie wyszło podczas tego wszytskiego!!!! i nagle cisza, przestal sie odzywac , znaczy napisał cos tam od niechcecnia,ja probowalam rozmawiac tak jak wczesniej prezed tym, ale to juz nie bylo to samo.... postanowilam sie nie odzywac i czekac az on pokaze ze mu zalezy-czyli odezwie sie. i cisza juz baaaaaardzo dlugo .....wczesniej pisalismy tez rozne zboczone rzeczy tak pol zartem pol serio i wiem ze on tez tego chciał,a le nie nalegał.... a na dansingu oststnio widzialam jak bawil sie z jakas taką szarą myszką która bez obrazy ale pod względem wyglądu naprawde nie moze sie do mnie równać (opinia znajomych ktorzy to widzieli). mysle sobie ok, chce cnotke niech ma cnotke, ja nia nigdy nie bylam, nie jestem i nie bede , jestem sobą. trudno, szkloda tylko ze pokladalam w tym takie nadzieje i poprostu chciałam miłości ehhh nie wiem juz nic, nie rozumiem tego swiata...... dlatego teraz tu szukam faceta

Gość Calena
widze ze podszyw ma fantazje erotyczne.Nie mecz sie tylko wez w reke i go zwal

Gość Calena
juliusz cezar mam swoja urode i jestem z niej zadowolona a innym sprawia przyjemnosc wiec nie bede substytutem nikogo

Gość Calena
konik polny dobrze ze masz glowke, to cos nia wymysliles