Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zrobiłam coś złego??

Popchnęłam pijaka w autobusie - pokładał się na mnie ... a ludzie patrzyli na mn

Polecane posty

na mnie jak na zbrodniarza... koleś był zapity i waliło od niego obrzydliwie, pech chciał że usiadł koło mnie i zaczął posypiac :/ no i nagle jak sie spodziewałam zaczął opadać na mnie... to go odepchnełam! popatrzył na mnie z agresją pyta czy mnie dotknął jakiś oburzony wielce... mówie że tak... coś tam sobie gadał pod nosem potem powiedział przepraszam ...do konca trasy juz nic sie nie działo...ale musiałam wysiadać a on znowu spał :/ to powiedziałam przepraszam chciałam żeby mnie przepusćił i spojrzał na mnie z taką pogardą i nienawiścią :o kurva najlpeiej jakbym była materecam dla wszystkich pijaków ...jak czlowiek chce zachować fizyczną niezależnosc to od razu sie czepiają...

skąd takie ciche przyzwolenie na pijactwo? :o albo baba paliła na przystanku 2 metry od zakazu to wszyscy patrzyli na nią ale każdy bał sie zwrocić uwage żeby nie paliła :/ :o

Gość zadziałałaś impulsywnie...
...a pijakiem się nie przejmuj. Pod wpływem alkoholu on ani nie był świadom tego co zrobił, ani też pewnie jego złość nie wynikła z jakiejś złej woli. Podobnie jak Ty, reagował impulsywnie. Starał się jednak być uprzejmy, a to dobrze o nim świadczy jako o człowieku. Ludzie natomiast ocenili sytuację na podstawie pozorów i tego co bezpośrednio zauważyli, a więc także na podstawie własnych wyobrażeń. Czy zrobiłaś dobrze, nie chcę oceniać, ale zareagowałaś odruchowo. Nie warto tego zbyt dogłębnie analizować.

Z pijakiem masz racje. Ale jesli baba palila metry od zakazu to mozesz jej skoczyc. ile ma odejsc? kilometr? nie przeginajcie z tym dymem, bo to juz nawet smieszne nie jest.

Gość dsvbsdjv dsf
"nie przeginajcie z tym dymem, bo to juz nawet smieszne nie jest." jeśli zapalisz obok mnie i dostanę duszności, trzeba będzie wzywać karetkę, zapłacisz mi później odszkodowanie? nie, nie przeginamy. poza tym w ogóle palenie na ulicy powinno być zabronione, to jest w ogóle jakiś kurwa terror palaczy :O chcecie się truć to proszę bardzo, ale zamknijcie się w swoich mieszkaniach i tam sobie smrodźcie

dsvbsdjv dsf Dlaczego jakiś palacz ma płacić ci odszkodowanie? Niech takie zdechlaki jak ty siedzą w domu, a nie sieją terror. Poczuje taka zapach dymu, albo spalin, albo cholera wie czego jeszcze, zdechnie i potem narobi problemów jakiemuś zdrowemu człowiekowi. :classic_cool:

Gość dsvbsdjv dsf
Gołomp, to ja życzę ci żebyś dostał astmy, to kurwa zobaczysz co to jest :O

Gość lost tyy
jak sie dusisz od dumu z fajek to siedź w domu. To, ze ty sobie powiesz ze zyczysz sobie tak i tak to i tak nikt cie nie poslucha. Fajki przynosza duzy zysk i nie zabronia tego calkowicie, bo musieliby wycofac ze sprzedazy. A tego nie zrobia. Wiec dziecko drogie coz nistety bedziesz sie musiala udusic. Nawet nikt nie zadzwoni po karekte wiec nie martw sie o ubezpieczenie zbieraj na trumienke.

Gość lost tyy
no to jak się jest taka felerna sztuka jak Ty to juz dawno powinnas zdechnac. Felernych egzemplarzy nie powinno byc na tym swiecie. Jeczyduszo udus sie jak najpredzej. Sama bym Ci jeszcze dmuchnela w morde

Podobno nie życzy się drugiemu, co tobie nie miłe bo to do ciebie wróci :P Nie dość, że jakiś niedorobiony egzemplarz, to jeszcze chamka. TFU!

Gość dsvbsdjv dsf
palacze mają przydymione mózgi i są głupsi niż niepalący nawet ostatnio widziałam, babka paliła na ulicy, 2 metry od niej śmietnik z popielniczką, a ta kretynka na trawę rzuciła i przydepnęła lekko :O idiotka :D

Gość lost tyy
taa wróci, a niech wraca. Nie bedzie mi tu jakas pierdolnieta podskakiwala. Nie umie zyc w spoleczenstwie to niech zdycha. Palenie jest dozwolone i chuj mnie obchodzi ze ma astme.

Gość dsvbsdjv dsf
Gołomp astmę już mam, bardziej mieć jej nie mogę :O

Inwalidzi i przewlekle chorzy też nie przynoszą żadnego zysku. Może ich również należałoby zlikwidować? Jakie korzyści dla NFZ, opieki społecznej, ZUSU itp. itd. No i nie trzeba by w każdym nowym budynku czy pojeździe transportu zbiorowego instalować podjazdów dla inwalidów? :D

Gość lost tyy
ja tez nie wyrzucam petow do kosza. Pierdole to niech potem cwele niedomyte sobie zbieraja moje pety z wdzecznoscia jeszcze. A jak nie to niech sobie żuczki sprzataja.

Właśnie! Jakby nie rzucać petów na ulicę to co by robili ci podludzie od sprzątania? :D

Gość lost tyy
w ogole powinni rozstrzelac polowe spoleczenstwa wszystkich chorych, nierobow i bezdomnych. Zostawic tylko elite zyloby sie od razu lepiej

Gość widać po was jak nic że macie
nie więcej jak 25 lat, z tym że jeśli bliżej górnej granicy to wskazywałoby to już na lekki niedorozwój

Gość dsvbsdjv dsf
"lost tyy w ogole powinni rozstrzelac polowe spoleczenstwa wszystkich chorych, nierobow i bezdomnych. Zostawic tylko elite zyloby sie od razu lepiej" ty się nie ciesz bo byś na pierwszy ogień poszedł :)

Jakie 25 lat? Jestem młody, wykształcony, skończyłem prywatne studia nikomu niepotrzebnego kierunku... Aaaa no i głosowałem na PO i popieram rząd i nierząd Donalda Tuska :D

Gość lost tyy
Ja akurat swojej pozycji jestem pewna więc dziewczynko tę swoją złotą myślą podetrzyj sobie dupę

Gość widać po was jak nic że macie
gołomp się akurat zgrywa, zawsze umiem wyczuć to specyficzne poczucie humoru. ale już lost tyy jakoś skłania do podejrzeń, że jest lekko zacofany/na

Gość dsvbsdjv dsf
dupę to sobie mogę podetrzeć twoim ryjem. a teraz idź grzecznie dziecinko spać, paciorek zmów, bo na 9 do kościółka musisz iść :)

dsvbsdjv dsf teee astmatyczka! Weź tu już nie podskakuj. Do wycierania dupy służy papier toaletowy.Boże, co za kretynka! Nie dość, że terroryzuje swoją aastmą ludzi, to jeszcze wychodzi na dwór z brudną dupą, bo nie ma niczyjego łba do podtarcia. :o OBRZYDLIWOŚĆ.

Gość lost tyy
Boże co za plebs.

Gość dsvbsdjv dsf
IKEusia o tej godzinie siedzą tu tylko nolify 100lejarze i pasztety potwierdzasz? :D Gołomp nie denerwuj mnie bo dostanę ataku, później cię pociągnę do odpowiedzialności i będziesz mi płacił odszkodowanie :)

Gość lost tyy
podszywie tak Ci sie podoba moj nick to sobie go bierz. Uzywaj do woli. 🖐️

Gość lost tyy
uzywaj też mózgu, ja swojego nie potrafię :(