Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina22zdja

MA KTOŚ Z WAS W SOBIE TO COŚ?

Polecane posty

Gość karina22zdja

Mam taką koleżanke mamy po 22 lata.Nie wiem co w niej widzą faceci.Nie chodzi do fryzjera,kosmetyczki ma poobgryzane paznokcie odrosty na włosach ja robie co moge by lepiej wyglądać ale jak szłyśmy gdzies razem to wszyscy patrzyli tylko na nią.Chłopaki sie z samochodów wychylają krzyczą że ją kochaja ze sklepów wychodzą gdy zobaczą ją za szybą gdy przechodzi obok rozmowy milkną.Dodam że urodziła i nawet sie cieszyłam że będzie rozwalona po porodzie a gdzie tam tylko cycki ma wieksze i jest bardziej kobieca.Ona ma gdzieś tych facetów jest z jednym od lat a ja prześpie sie z każdym kto mnie zechce.Kumpel mi mówił że jest w niej jakaś magia to COŚ co sprawia że chce sie jej dotknąć patrzyć godzinami rozmawiać.Nie tylko faceci ale i każda kobieta dziewczyna sie za nią oglądają wszyscy mówią że jest radosna i ma wyjątkową urode.żal mi dupe ściska czy tego można sie wyuczyć czy z tym sie rodzi?ma z was tak ktoś?

Gość karina22zdja
nikt nie ma?

Tego się nie da nauczyć. Jedna kobieta, niby nic, a robi facetom papkę z mózgu, a inna piękna, kształtna itp i nic...

Gość miki rourk
ja znam taką laske wszystkie jej dupe obrabiają i wytyczają jakieś NIBY BRAKI w urodzie tak naprawde jej zazdroszczą

Gość karina22zdja
no ona nawet jest niezła jak o niej pomyśle ma ładne piersi kształtny tyłek wcęcie w tali ma figure jak brazylijki a ja jestem spasła kwadratowa

Gość karina22zdja
nwet taka ZANIEDBANA wygląda zajebiście myslałam że faceci edą lecieć na mnie o dbam o siebie i mase kasy wywalam ni chuja dołuje sie strasznie a najbardziej rozwaliła mnie jej figura po porodzie ja będe obwisła do ziemi

Gość miki rourk
zwis na szelkach co ty sie wypierdoliłas z tym zdjęciem satanistycznym jesteś marna nie wychylaj sie

Gość karina22zdja
wszyscy padają jak idzie tak jej zazdroszcze że jej nienawidze czasami a ona jest dla mnie taka dobra sawa cały czas jak sie spotykamy bo ja zawsze jestem spłukana przez to dbanie o siebie pożycza mi a raczej daje ciuchy i kosmetyki ostatnio dała mi ot tak tusz giorgio armani

Gość miki rourk
zwis sris jetem faetem koneserem kobieceg piękna i zgozałym prenuatorem PLAYBOY CKM w których nie masz szans sie pojawić

Gość karina22zdja
a jeśli chodzi o CKM to dstała 2 razy propozycje sesji ale mie skorzystała i babki proponowały jej jakies sesje w reklamach czy coś w tym stylu nigdy nie skorzystała nie rozumiem tego

Gość kokoszanelllll
Ja tak mam ale zdj nie wkleje uprzedzam bo chce dalej być anonimowa.

Kurde nie wiem czy mam ,miałam zawsze największe powodzenie w moim otoczeniu :D ale ''tego czegoś'' chyba nie mam..

Gość katarinka 2000
podobno ja mam Chodź cudem nie jestem i za taką sie nie uważam Podobam sie facetom Nie ze wszystkim ale adoratorow non stop mam Ponoć jestem bardzo seksowna, tak mi mowili wiec nie zmyslam, ani tym bardziej sie nie chwale Tez mysle ze nie uroda decyduje o tym czymś To sie ma albo nie i koniec

Gość karina22zdja
a najbardziej mnie rozwaliła taka baba jak byłyśmy na zapiekankach t tak sie na nia gapiła że podeszła i wyhwalała jej urode gadała że nigdy ogoś takiego nie widziała i żeby nie mówiła oj tam bo ona to mówi jako kobieta a to już coś a i jeszcze 2 razy byłam świadkiem jak obcy faceci padli przed nią na kolana i prosili by została ich żoną szlag mnie prawie trafił

ej jestes piźnięta. Ona ma Cie za koleżankę/przyjaciółkę a Ty na nią jebiesz na forum..co za spierdolina :O

Gość katarinka 2000
jak jestes taka zazdrosna to na cholere utrzymujesz z nia kontakt Weź sie lecz dziewczyno bo normalne twoje wypowiedzi nie są na pewno

Gość malinkdfa
jestem bardzo ciekawa jak wyglada ta osoba moglabys wstawic jej zdjecie albo np podac na maila?

Gość karina22zdja
na nią lecą wszyscy faceci chłopcy dziewczyny kobiety staruszki mali chłopcy wszyscy mam obsesje na tym punkcie wszyscy faceci najpierw do niej stertowali a ja zbierałam resztki bo ich olewała a oni nie mogi tego przeżyć nawet płakali bo ich nie chciała jest taka porządna że aż sie rzygać chce

ale boli Cię to?Jak możesz nazywać się jej koleżanką?Nie pogrążaj sie ,zaraz narobisz w majty :O 🖐️

Gość malinkdfa
ciężkie musi byc życie w cieniu takiej osoby

Gość karina22zdja
nie chce zerwac z nią kontaktów bo ona jest moją jedyną przyjaciółka i tylko na nią moge liczyć czasami myśle że jestem lesbą nie wkleje jej foto bo jak bedzie przypał(ona siedzi czasami na kafe) to bede miała przesrane moge ją opisać; jakieś 165 cm 62 kg długie włosy szatynka z resztkami farby ciemna karnacja jej tato jest włochem brązowe oczy zadarty nosek pełne usta cyc,tyłek i wcięcie w talii jak pisałam tak ją kojarze że to mieszanka jakby kim kardashiam z nicole sherzinger ale bardzo naturalna

miałam już mnóstwo propozycji do sesji zdjęciowych ale nie chciałam aby tacy faceci jak ty patrzyli się na mnie i ślinili, wyobrażali sobie w rtóżnych sytuacjach... żal mi was brzydale

Gość karina22zdja
na baletach może była z 5 razy w życiu ja dawałam sie macać a ona tańczyła sama ze sobą nie dała sie tknąć oczywiście ja mam opinie puszczalskiej no i zasłużenie bo dawałam na prawo i lewo nawet dorabiałam na boku w ten sposób chciałam ją wciągnąc ale ona myślała że żartuje czasami obrabiałam jej dupe żeby nie była taka nieskazitelna wśród znajomych a jak jej powtwrzali to im nie wierzyla wiem że jestem świnia i tak mamy słaby kontakt bo odkąd urodziła tylko małą sie zajmuje ale jak coś sie dzieje to mam tylko ja żeby sie wyżalić

Zwis wcale nie jesteś taka ładna za jaką sie uważasz,nie wiem kto Cie oszukał :O

Gość miki rourk
zwisa menele i emo wyobrażali w różnych sytuacjach np jak połyka ich mocz i kał hahhaha

Gość karina22zdja
raz sie najebałam to srzątała po mnie rzygi i opatrywała rany jak piana na pobite szkło stanełam

nie tykaja mnie wasze podłe komentarze, mam dużo powodzenie u mężczyzn aby wiedzieć że podobam sie płci przeciwnej, nie musze słuchac zazdrosnych bab które nie dorastają mi do podpaski