Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina22zdja

MA KTOŚ Z WAS W SOBIE TO COŚ?

Polecane posty

Gość uswiadamiacz
zwis na szelkach nie wiem o co ci chodzi ale chce cie uswiadomic. ty jestes brzydka I TYLE W TEMACIE, a pisze to facet

no ale żeś jebła tekstem,to,że nie jesteś ładna według uzytkownikow kafeterii nie znaczy,ze Ci kazdy zazdrości i nie dorasta ''do podpaski'' ..btw. długo nad tym myślałas?

Gość popierdolonamarzycielka
ham to szynka po angielsku;) sama nie wiem co gorsze nieuzasadnione kompleksy czy nieuzasadniona pewność swojej urody:)

Gość uswiadamiacz
ktos wmowil tej kobiecie ze jest piekna, ktos ja ladnie skrzywdzil psychicznie....daj jakas inna fotke bo moze akurat na tej wyszlas tak slabo, niekorzystnie

Gość karina22zdja
a i dodam że ona działa w zielonym listku czy czymś takim szanuje przyrode ratuje zwierzęta chrabąszcze żaby czarne ślimaki płacze nad losem skrzywdzonych nosi staruszkom siatki z zakupami przetłumacza podlym chlopom i każe kupywać ich kobietom kwiaty czasmi opiernicza chłopaków którzy idą z dziewczynami i sie na nią gapią ale to jest akurat śmieszne bo ja sie ciesze ja jakiś z laską idzie i ona sie wkurwia nie rozumiem jej to jakis frik takich ludzi już nie ma bez kitu

Gość karina22zdja
zna nawet język migowy nosi dzieci na barana 9 lat trenowała sztuki walki śpiewa w rockowej kapeli kończe bo sie pogrążam

ta jasne, nie wierzę w to.

Gość asiakasiabela
chciałabym ją poznac i zobaczyć co w niej takiego wyjątkowego

Gość karina22zdja
też mi trudno w to uwierzyć ale jak sobie wszystko przypominam to mogłabym o niej pisać jeszcze i z 10 stron kurffa a ja nie mam w sobie nic ładnego jestem głupia i pusta i chyba nie jestem zbyt dobrym człowiekiem bo obrabiam jej dupe

fakt, jesteś zepsuta do granic.

Gość karina22zdja
raz przejechałam żabe na drodze a ona zrobiła pogrzeb zakopała ją grzebała w piachu rękami i ułożyał ładny grobik zkamieni miałyśmy po 16 lat ja pierdziele umie też krowy doić zasuwa na truskawki grzyby jagody świetnie gotuje kiedyś zemdlałam na słoncu a ona targała mnie do chaty takiego kloca

Gość gdfbhsfrthss
a jest bardziej śmiała czy nieśmiała?

Gość karina22zdja
jak mi spodnie w budzie przeciekły to mi zapierała pod kranem żeby plamy nie było przebijała mi uszy farbowała włosy umie łowic ryby z każdym pogada a ja stoje i czuje sie gówno warta bo nic nie umiem i nie mam z kim o czym gadac tylko narzekam i zazdroszcze śmieje sie z potknięć innych bo wtedy sama sie lepiej czuje ale chyba nie tylko ja ta robie

o koorwa. Wiesz co to natura?spójrz na swoją fotkę koorwa pełno czarnej kredki pod oczami,sweet focia z góry - to jest natura ja się pytam? :O klasy to Ty też nie masz ... ''ham'' :O 🖐️

Gość karina22zdja
nie wiem czy śmiała czy nie zawsze radosna umie z każdym pogadać n iezależnie od wieku i na jaki temat taka życiowa jest bardzo i wszystkich rozśmiesza jek cos opowiada to wszyscy płaczą ze śmiechu a ja nie wiem o co biega bo jak zwykle nie zajarze

Gość karina22zdja
raz kurfa odbierała poród źrebaka roździelała psy jak sie gryzły wynosiła i chowała przejechane koty zamarźnięte chodziła i sprzątała z dzieciakami okolice jak było sprzątanie świata chocież jest starą krowa z dziećmi bezinteresownie zasuwała umie drzewo porąbać a i remonty może robić bo jej tato jest budowlańcem umie szpachlować kłaśc fłytki fugi zna sie na hyraulice gada o jakiś sprzetach i premumeruje castorame czy coś takiego to jakiś wydziwił nie dziewczyna mi samej trudno uwierzyć w to co pisze a moge pisać godzinami

Gość karina22zdja
a i sama kopała staw na bagnie i teraz ma tam takie ładne jakby oczko wodne i rybki nawet są wszyscy sie zachwycają a mnie skręca

Gość karina22zdja
a najlepsze jest to że jak sie wyjebie albo cos w tym stylu to śmieje sie najglośniej a gdy mnie to spotka spalam sie ze wstydu czasami mam ochote uwieść jej faceta żeby choć raz być górą

Gość karina22zdja
jak mam problem to sie jej żale i ona zawsze mi radzi a jak czasami ona chce sie wygadać to to olewam i gadam o sobie dobrze jej tak

Gość poszukajcie tematu
up

Gość poszukajcie tematu
up

Gość risaliczka
szczerze mówiąć po tym całym opisie brzmi jakby była grubą wiejską dziewuchą tak ją opisałaś