Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysl na obiad

szukam gotowego dania z supermarketu- co najlepsze na obiad

Polecane posty

Gość gość
aż się skuszę, jak bedę na zakupach i sprawdzę, bo w życiu chyba nic od nich nie jadłam, a zawsze mam jakieś takie danie jedno w zapasie, gdyby było potrzebne, polecacie od nich coś konkretnego?

Gość gość
Chyba większośc z nas lubi gotowe dania obiadowe. Naprawdę moge każdemu polecić, ponieważ smakują jak takie prawdziwe domowe jedzenie.

Gość gość
jezeli chodzi o dana gotowe, to moim zdaniem najlepszą opcją są te firmy frykas - nie są drogie a są mega smaczne! Biją na głowę takie droższe! Sama jadam od czasu do czasu i na inne nie zamienię :)

Gość gość
też mi się wydaje, że cena/jakosć wypada u nich najlepiej. Nie ma co przepłacać. Czasem są takie dania, ze kosztują krocie - to już się naprawę mija z celem, nawet jakby miały być super smaczne.

Gość gość
Frykas ma bardzo fajne przetwory, smakują prawie tak samo dobrze jak domowe, i to jest naprawdę mega komplement :D dania gotowe widziałam, jeszcze nie próbowałam, ale chyba sprawdzę, bo od czasu do czasu to jadam takie rzeczy

Gość zwitka
Jak są upały i nie mam siły gotować to lecę tak na szybko. Sos do spagetti Łowicz i do tego makaron i z głowy, bez ślęczenia w kuchni pół dnia i dogrzewania mieszkania.

Jak potrzebuję na szybko ze sklepu to też najczęściej kupuje np kociołek meksykański czy rosyjski łowicz,  smaczne danie, mam szybki obiadzik.