Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UPetit PLAYER - oszusci -opine

UPetit PLAYER - oszusci - opine

Polecane posty

Gość UPetit PLAYER - oszusci -opine

Dalam nabrac na 1 zl, rzczywiscie zaplacicie 25 zl ... mogalam prezczytac regulamin, tam rzcezywiscie jest wstawka ze zwykly sms 25 zl, ale nie sadzilam ze to moze byc oszustwo.... zbytnio sie nie przejmuje tymi 25 zl... ALE najgorsze jest to ze na tej syfiastej stronie nic nie ma.... prawie wszytskie filmy ktore wyszulalam nie dzialaja lub ich w ogole nie ma ;/ chyba 3 filmy tam ogladnelam dopiero, a konto mam juz z 2 miesiace... ODRADZAM STANOWCZO !!!!

Ja rowniez dalam sie nabrac, jak wszyscy oszukani nie czytalam regulaminu, wyslalam sms, potem sprawdzilam stan konta, myslalam, ze komputer rozniose. Niestety nie mozna takim oszustom nic zrobic :((( W efekcie ta 'przyjemnosc' kosztowala mnie ponad 23zl...

polecam serdecznie stronę kinolive.pl. Wszystko jest jasno napisane, nikt tam Was nie nabierze, spokojnie można korzystać,a na strony typu pobieraczek już się nie dam nabrać nigdy

Gość VampireHunterD
Tak to jest jak się nie czyta regulaminu. Ja przeczytałem i od razu zauważyłem, że koszt przelewem PayPal wynosi 1zł, a SMS to ponad 25zł. A na stronie nigdzie nie znajdziecie informacji o tym, że SMS kosztuje 1zł... bo nie ma tam takiej informacji. Jest tuż obok opcji SMS informacja o przelewie za złotówkę :P Zachęcam do czytania regulaminów. Dodatkowo wpiszę, że na innych forach ta stronka ma opinię oszustów i wyłudzaczy. Ci co zapłacili większości filmów nie mogą oglądać, bo już są niedostępne.

Gość Umbert
Proszę osoby poszkodowane przez Upetit do zgłąszania mi dancyh. Szukuję pozew zbiorowy przeciwko temu oszustowi i zostanie wszczęte postępowanie prokutratorskie. Mój adres programy@provence.com.pl. Udzielę wszelkich informacji osobom, które tego zażadają w celu przystąpienia do pozwu. Nie wolno takim darować ani grosza. Pozdrawiam Robert

Gość kolonizatorka
oszusci oszusci i jeszcze raz oszusci!nie logujcie sie tam!! zeby chociaz za te 25 zl moznaby obejzec cokolwiek ale nic podkreslam nic nie dziala!!!!!

Gość monikana
Mam pytani ile się płaci za korzystanie z kinolive.pl?

Gość agaK.1970
też sie dałam nabrać!! pisałam na maila ale zero odpowiedzi!!!!! banda złodziei, co mamy zrobić? gdzie to zgłosić??

Gość Leira
Zgadzam sie! To sa oszusci i to jacy. Bylo napisane 1 zl a w regulaminie nie zauwazylam by bylo cos wspomniane o kosztach heh... niestety dalam sie nabrac na takich darmozjadaczy jak oni. Czasami nie chce sie wierzyc ze tacy ludzie istnieja! na dodatek filmy nie dzialaja i ciekawi mnie czy maja czyste sumienia. Niech ich szlag trafi za przeproszeniem, Pozdrawiam.

Gość basieczek5
kurcze tez się dałam nabrać, jestem zła!

Gość wtajemniczam was
ludzie wystarczy wiedziec ze kazdy sms ktory zaczyna sie na liczbe 7 kosztuje netto tyle ile kolejna JEDNA liczba po siodemce np 7173 sms kosztue 1 zł plus vat czyli 1.23zł !! natomiast sms ktory zaczyna sie cyfra 9 kosztuje tyle ile DWIE kolejne cyfry np: 92501 zaplacisz 25 zł netto !!!!!!

Gość eliku
Też chciałem się tam zarejestrować ale przeczytałem rgulamin i wysłałem 1 zł przez Paypal'a. Okazało się oczywiście, że upetit nie jest wogóle zarejestrowany na Paypal'u więc wiadomo, że tylko chcą wyciągać kasę z SMS'ów. Prześledziłem też ich adres internetowy i wygląda na to, że firmą, która hostinguje serwis UPETIT jest ionic.pl. Może jeśli ionic.pl dostałby kilka maili, że jeden z ich klientów jest oszustem to chociaż by wyłączyli ten serwis (oczywiście upetit pewnie znajdzie inną firmę hostingującą ale zawsze to jakiś problem).

Gość prawie nabrany
bardzo nieczysta zagrywka ze strony upetit. na szczęście przeczytałem regularmin i zorientowałem się o kosztach. Ewidentnie liczą na osoby które nie przeczytają regularminu i będą musiały zapłacić. Nawet w regulaminie jest podana kwota 1zł z paypall a kwota za sms jest już napisana słownie, licząc na to że człowiek szybko czyta regulamin wyłapując jedynie cyferki=koszty a jak napiszą słownie to każdy to pominie i zapięta 1zł...szukam dalej portalu który mnie nie wykiwa.powodzenia z pozwem

Gość Scerface
LUDZIE CZYTAJCIE REGULAMINY !!! TO NIE BĘDZIECIE MIELI TAKICH PRZYKRYCH KŁOPOTÓW SAMI JESTEŚCIE SOBIE WINNI 1 zł TO KOSZT PRZY PŁATNOŚCI PAYPAL, SMS KOSZTUJE 30.50 PLN. CHWYT MARKETINGOWY A NIE ŻADNE OSZUSTWO, CZY TEŻ PRZESTĘPSTWO!!! PAMIĘTAJCIE, KAŻDY SERWIS MA SWÓJ REGULAMIN , NIE BĄDŹCIE NAIWNI ...

Gość wefewfwe
wygodniej jest zassać film na dysk i obejrzeć go sobie na tv zamiast męczyć się przed kompem :classic_cool: dziwią mnie ludzie którzy dali się tak zrobić w konia :classic_cool:

Gość koziolekfmr
na szczęście ja przeczytałem opinie wasze i nie dałem się nabrać ale kiedyś też wciągnęło mi 25 zyka tylko na innej stronie teraz nie pamiętam jakiej . Dziękuję wam i pozdrawiam PS nie dajcie się więcej

Fakt regulamin trzeba bylo przeczytac przed wyslaniem sms-a a nie po ale cóż :) po mimo wpłaconych pieniędzy nadal nie moge ogladać filmów ... też tak macie ? :))

Gość artinen
No powiem tak.Prawie złapałem się na ten wybieg.Dobrze , że wysłałem sms-a z tel na którym miałem tylko pare złoty.Mysle , ze na ten numer mozna złapać ludzia tylko raz

Gość maksio1
no to witam wszystkich którzy tak jak ja dali się nabrać, regulamin regulaminem ale skoro napisane jest na stronie głównej 1zł, to 1 zł i powinno tak być.

Jestem zła, zawsze rozważnie szukałam luk, gdzie tacy kanciarzy mogli by ukryć myk, jak naciągnąć potencjalnego użytkownika, ale cóż... tym razem się śpieszyłam a cena 1zł, która wyraźnie sugeruje, że to cena za sms skusiła... Cóż, gdybym tylko wcześniej wpisała w google opinie co do tych oszustów, to bym wiedziała, że nie warto a tak... szlak mnie trafia! Ponadto, nie mogę obejrzeć żadnego filmu! Dlaczego nikt nie zainteresuje się działalnością tej cholernej stronki?!

Gość adamgro
OK nie dopatrzylem tak wiec zaplacilem wszystko jest w porzadku.Na poczatku program dzialal obejrzalem kilka filmow ale od jakiegos czasu nic nie moge obejrzec.Dla mnie w tym momencie jest oszustwo poniewaz zaplacilem i nie moge korzystac.Przestroga ,nie kupujcie tegobo szkoda zdrowia tylko nerwy stracicie. Pozdrawiam.

Gość dari
Ja dzisiaj również dałam się nabrać , mama co miesiąc daje mi 30 zł na doładowania a i fajnie teraz przez 30 dni do 8 lipca mam "przeżyć" za 5 zł na fonie :(

Gość aneczka512512
ja rozwniez sie nabralam... uuu nerwy mam... takie kanciarze... i nawet nic nie da sie obejrzec ...pisza zebym wyslala jeszcze tylko jednego sms zal i bol poprostu

sorry ale pozew nic nie da, czy to ich wina, ze czytać nie umiecie?

Upetit.com to złodzieje. Uważajcie i nie dajcie się nabrać. Koszt 1 sms to ok. 24 złote a trzeba wysłać dwa żeby się zalogować. Filmów mała ilość, przy czym większość to kiepskiej jakości lub w ogóle nie działających. Play Tube ma z nimi jakąś umowę bo wiekszośc filmów ma przekierowania na upetit.com. Jak dałam tam komentarz, że dany film nie działa na upetit to został on automatycznie usunięty.

Gość pasteur
To nie zadne oszustwo tylko nieumiejętność czytania. Jesteście leniami bo nie chce Wam sie klikać i czytać regulaminów. Jest napisane jasno jak byk - 1 PLN - PAYPAL lub sms-em 23 zł + VAT. Składajcie pozew, sędzia Was wyśmieje że nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Inną sprawą jest to czy filmy działają czy nie. Gdyby wszystko tam było OK - w sensie wszystkie filmy były dostępne - to pewnie ludzie by tak nie narzekali. Może to brutalne, ale sorry, takie jest życie.

Gość php
Na stronie nigdzie nie ma linku kierującego bezpośrednio do regulaminu informującego o rzeczywistych kosztach tego wirtualnego badziewia. Regulamin znalazłem dopiero po przez google. (http://www.upetit.com/regulamin.pdf) / Jeżeli na stronie nie ma oficjalnego linku do regulaminu to już jest to oszustwo. A tak ogólnie nie ma co z tym iść do sądu. Najlepiej takie strony po prostu zdalnie zamienić w kupkę wirtualnego gruzu. Tak na marginesie upetit korzystał ze źródeł serwisu http://megavideo.com/ - jak już pewnie słyszeliście tą głośną aferę - ten serwis nie istnieje - zablokowany przez FBI.

Gość anuska643aa
Mi się udało nie nabrać. Trzeba dokładnie i spokojnie obchodzić się z takimi serwisami. A link do regulaminu jest kolego przy naciśnięciu przycisku rejestracja. Bądźcie ostrożni.

Gość GrzeGu
kilka darmowych stron... zero oszukaństwa... sami sprawdzcie :) zalukaj.tv -filmy seriale wszystko na bierząco iitv.tv -świat seriali kinomaniak.tv -Filmy i seriale ekino.tv -jw PS. Jak chcecie pooglądać film na w.w. stronach i nie przejmować się limitami polecam korzystac z serwisu putLOCKER

Gość kubbar
Przekierowało mnie na UPetit i już miałem przygotowany sms do wysłania, ale na szczęście coś mnie ruszyło i postanowiłem sprawdzić opinie o tej stronie w googlach. Tak to jest, gdy nie czyta się regulaminów! Pozdrawiam opiniotwórców