Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiarczyk

opieka nad psem na wakacje

Polecane posty

Gość psiarczyk

WItajcie, Jeżeli nie macie co zrobić ze swoimi psiakami podczas wakacji i nie możecie zabrać ich ze sobą, oferuję opiekę u mnie w domku z ogrodem na okres lipiec do konca wrzesnia wlacznie. Posiadam baaardzo duze doswiadczenie, pasjonuje sie szkoleniem pozytywnym. Gwarantuje duzo czulosci, zabaw i ruchu. Psy traktuje jak czlonkow rodziny. Posiadam tylko dwa wymogi: 1. pies nie może być agreswyny do ludzi 2. pies nie może być agresywny do swoich pobratymców

Gość psiarczyk
jako że zajmwanie się psami sprawia mi przyjemnosc cena jest naprawde niska

Gość Renatam
Witam! Szukam kogos z Krakowa lub okolic, kto zaopiekowałby się moim Bazylem w okresie 18-29 lipca. Najchętniej u siebie, bo osoba , która zostaje w domu nie chce się zająć psem i nie będzie tolerować kogoś innego. Mój mail to renatamis@op.pl. Proszę o szybką odpowiedź na mojego maila i z góry dziękuję.

Gość Martynaxx
Posiadam psa rasy yorkshire terrier. Jest to rasa piesków, którym dosyć często kołtuni się sierść i przy których wymagana jest odpowiednia pielęgnacja, aby psu nic złego się nie stało. Właśnie dlatego, dobrym wyborem jest skorzystanie z usług dobrego fryzjera.http://1shot.pl/kiedy-wybrac-sie-z-psem-do-fryzjera/