Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem z reguly zazdrosna

Dzisiaj moj facet malo co nie zaslinil sie na widok slicznej dziewczyny

Polecane posty

Siedzielismy w samochodzie przed duzym centrum handlowym. Nagle wyszla z niego przesliczna dziewczyna. Na oko 170, szpilki, piekna brzoskwiniowa cera, super zgrabne nogi, tylek jak kim kardashian, pelne usta, wlosy blond blyszczace w sloncu, kazdy facet obejrzal sie za nia! dziewczyna wygladala jak luksusowa wersja barbie!!! Moj facet ,mimo ze nigdy mnie nie zawiodl, nie zdradzil ,nie ogladal sie na wyrost za innymi, to widzialam ze az mu gula skoczyla w gardle....w sumie nie mam mu tego za zle bo kazdy facet za taka sie obejrzy ale tak pomyslalam sobie po jakim czasie by mnie zdradzil gdyby z taka dziewczyna pracowal....ehhh

Gość zlosssssssssnica
dziwisz się ? ja sama się lampię na takie laski jak facet swoim wzrokiem a moja orientacja to czysto hetero, to co dopiero facet . . . wrzuć na luz.

Gość aloha100
A Ty nigdy nie śliniłaś się na widok faceta?

Gość madre slowa
zdradzilby cie :-O pd warunkiem ze taka by go chciala w co watpie :D

ale wlasnie o to chodzi ze nie robilam mu scen, sama lampilam sie za nia tylko pojawily sie mysli co by bylo gdyby z taka pracowal a mam przystojnego faceta wiec taka moglaby sie zainteresowac..

Gość popierdolonamarzycielka
tylko czy ona by go chciała:classic_cool:

Poważnie uważasz, że Twój facet zdradziłby Cię tylko dlatego, że dziewczyna jest atrakcyjna? Nisko cenisz ten związek.

Gość Noxelia pewnie
myslisz ze dla takiej trzeba byc tylko przystojnym naiwniaro :-O forsa forsa forsa forsa. przystojnych to ona moze miec na kazdym palcu 10-ciu i nie truj juz kurwa mac bo kompleksy masz :-O

nie cenie nisko, tylko patrze na zycie realnie

To realnie patrząc - każdy, nawet ona ma jakieś niedociągnięcia i jej chłopak pewnie też nieraz zwróci uwagę na równie atrakcyjną dziewczynę. To wcale jednak nie znaczy, że będzie ryzykował cały udany związek, z kobietą która i tak mu się podoba dla jednego, zgrabnego tyłka.

Gość w dzisiejszych czasach tylko
totalne pasztety nie zdradzaja

Gość aaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa
a pomyśl sobie czy ta atrakcyjna by go chciała...pogapic sie moze ale czy ona wogole go zauwazyła? pewnie nie...wiec nie masz sie co martwic...gorzej by było jakby to ona za nim łaziła :P :P

"w dzisiejszych czasach tylko totalne pasztety nie zdradzaja" właśnie pasztety zdradzają, bo to dla nich JEDYNY sposób na podwyższenie swojej samooceny i potwierdzenie, że komuś się podobają. a atrakcyjna kobieta, słysząca wokół komplementy na swój temat nie musi się w tak marny sposób dowartościowywać. zobaczcie w swoim otoczeniu, jak często zdradzają właśnie nieatrakcyjne osoby.

"właśnie pasztety zdradzają, bo to dla nich JEDYNY sposób na podwyższenie swojej samooceny i potwierdzenie, że komuś się podobają. a atrakcyjna kobieta, słysząca wokół komplementy na swój temat nie musi się w tak marny sposób dowartościowywać. zobaczcie w swoim otoczeniu, jak często zdradzają właśnie nieatrakcyjne osoby." no i właśnie szkoda :( :(

wiesz dziewucho ile kobiet marzy aby sie tak ześlinic na jakiegoś zajebistego faceta??!??! ale niestety w wiekszości to zamiast tego maja ochote wydrapac sobie oczy. :/