Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interpol.pl

Ale mam ochote na mojego FACETA:)

Polecane posty

Gość Interpol.pl

Ktora dziewczyna tez ma chcice na swojego mena a nie ma Go w poblizu:P ja mam dzisiaj taki dzien cały czas pisze mu sprosnosci i mówie gdzie bym Go zmacała:P Co piszecie swoim Chłopakom??:)

Gość znajdź sobie napalonego
ruchacza

Gość Interpol.pl
Ruchacz to bedzie ciebie ruchał, ja mam kogos kogo kocham idioto

Gość pixxy
Ojjj kochana ... wiem dokładnie co czujesz ;) jak tylko o moim pomysle to już mam chetke

kochasz czy nie kochasz - chcesz zawsze to samo :classic_cool:

Gość pixxy
ja do mojego dzwonie zazwyczaj i gadam mu jakiego bym mu zajebistego lodzika zrobiła heh

Gość Interpol.pl
znajdź sobie napalonego jak to kiedys ładnie Frytka powiedziała: "Wypierdalaj z baru" wont!!!! pixxy heheh ja uwielbiam opowiadac mu co bym z Nim robiła, zwłaszcza jak mówie, ze mógł by sie sposcic mi na siusie to podniecony jest max, opowiadajcie co jeszcze swoim mówicie hehehe

Gość Interpol.pl
mógłby*

widać że jesteś na poziomie tej pustaczki , dlatego mąż ma przejebane tak , że cię kiedyś zmieni na inną heheheh

Gość Interpol.pl
cipka;-P inaczej mówiac

Gość Interpol.pl
znajdź sobie napalonego to był tylko cytat z jej akurat odpowiedniej wypowiedzi;]...widac, ze na ciebie nawet pies kulawy nie skacze a co dopiero powiedziec zeby jakas kobieta miala ochote..SWOJA FRUSTRACJE wsadzic sobie mozesz w dupe;]

Gość hamskie baby tego forum
interpol, dlaczego tak najezdzasz na tego "znajdz sobie napalonego"? jestes zadowolona, bo masz kogos, ale wyobraz sobie jakby ci bylo samej i ktos by tak do ciebie pisal..

Gość chamskie baby tego forum
gdybys nie miala tego swojego spuszczacza siusiowego, to bys pisala tematy o tym jak ci zle i gdzie sa ci normalni faceci. z reszta po co ja to pisze. myslisz tylko o sobie i masz nieszczescie innych w dupie

to jedna z kolejnych otylych uzytkowniczek tego forum ktora nie kontroluje swojega szczescia bo w koncu ktos ja chce. jak ktos nie ma problemow i nie leczy kompleksow to nie chwali sie nikomu ani nie dopieka innym

Gość Interpol.pl
chamskie baby tego forum interpol, dlaczego tak najezdzasz na tego "znajdz sobie napalonego"? jestes zadowolona, bo masz kogos, ale wyobraz sobie jakby ci bylo samej i ktos by tak do ciebie pisal.. Po 1 a czy kurwa ktos sie mna przejmował kiedys?? JA TEZ BYŁAM SAMA, dopoki nie znalazłam porzadnego mezczyzny , 2 Ludzie jestescie tacy przewrotni, ze az szkoda;/ jakbym biadoliła jak mi zle i była taka frustratka jak Wy to byscie jechali, ze nie mam wiekszych problemów- HIPOKRYZJA z was kipi;] sory ale samotnosc to nie koniec swiata, swoj na swego zawsze trafiiii ale jak sie nie ma czym kogos zauroczyc( czytaj poczucia humoru, optymizmu, energii i błysku w oczach i sie wiecznie steka to sie nie dziwcie zescie nadal sami jak palce)

Gość Interpol.pl
znajdź sobie napalonego zabolało co?? mam gdzies Twoje głupie komentarze, chory na łep człowieku poza tym to jest babskie FORUM idz sobie na jakies meskie bo szkoda mi Ciebie i skad niby dobrze wiesz, ze niby jestem gruba??? hmm tego nie da sie zobaczyc przez internet ale TWOJA FRUSTRACJA wyzywania sie na szczesliwych ludziach az kipi, szkoda mi ciebie naprawde smieszny jestes...

Gość chamskie baby tego forum
jakos nie przypominam sobie, zeby zabraklo mi ktorejs rzeczy z wymienionych przez ciebie. owszem, sa zle dni. nie wydaje mi sie, ze "swoj na swojego trafi" dotyczy kazdego, nawet nie koniecznie osob atrakcyjnych, porzadnych..

Gość Interpol.pl
chamskie baby tego forum to czego sie mnie czepiasz?? lepiej zobacz 1 wpis tego przygłupa "znajdź sobie napalonego ruchacza " soryyy ale jesli ktos mnie bezpodstawnie atakuje to ja nie pozostaje nigdy dłuzna, tak robia łosie, którzy sie nie bronia;].... I czego Ty chcesz ode mnie??? co mam Cie przytulic i powiedziec jaka Ty super, ze bedzie dobrze?? bo nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi??? Popełniam morderstwo piszac o tym, ze szaleje za moim facetem?????;/

Gość cholera noo
ale po chuj wypisywac takie rzeczy na forum?:o trzeba miec jakas spaczona psychike. chce Ci sie go - spoko, ale nie nie musisz tego glosic wszem i wobec, ile Ty masz lat, bo zalatujesz gimgownem:o

Gość Interpol.pl
cholera noo a wypisywanie po 100 razy, ze sie jest prawiczkiem albo topiki typu "robie kupe" nie sa smieszne??????????? do nich sie przypierdalaj;/ ps masz syndrom gimgowna widze

Spokojnie dzieciaki :) Autorko, wszyscy sie cieszymy z Twojego szczescia ;)

Gość Interpol.pl
Beliar ;] bardzo smieszne...piszecie o wiele durniejsze tematy i sie nimi podniecacie ;] narqa;/

Co bylo smiesznego w tym co napisalem? Ja tam nie pisze zadnych tematow a juz na pewno sie nimi nie podniecam :D wieeele rzeczy mnie podnieca ale akurat nie tematy na kafe :P

Gość marcin84w
kup sobie jakiegoś gumowego przyjaciela.Widzę że tylko tym możesz zająć sobie czas.Gdybyś nie zacytowała tej szmaty frytki to bym może nawet polecił Ci jakąś książkę,ale widzę że jesteś na jej poziomie.

Gość Interpol.pl
marcin84w a ty znajdz sobie kogos bo ci sie w głowie chłopczyku

Gość cholera noo
no ja wlasnie widze, że jesteś na tym samym poziomie co ludzie zakładający tematy "robię kupę" albo, że są prawiczkami, o ile nie niżej, bo oni zazwyczaj sobie robią jaja, a Ty na poważnie :D współczuje Twojemu facetowi tak dziecinnej laski 🖐️ po sposobie pisania, stylu - "narqa" widzę, że nie ma co wdawać się z Tobą w dalsze rozmowy, bo gadam z dzieckiem, które pewnie dopiero co zostało rozdziewiczone i musi ogłaszać wszystkim jakie to nie jest dorosłe, bo "ma ochote na swojego FACETA i by go zmacała".

Gość Interpol.pl
cholera noo jak Ci żal to sie spal jest tez i takie przysłowie...i jesli nie masz innych argumentów i czepiasz sie zwrotu "narqa" to daruj sobie swoja pseudointeligentna wypowiedzto wyjdz juz z mojego topikui zakoncz ta dyspute;] jesli nie wiesz ile mam lat ( a z liceum juz dawno opusciłam) a twierdzisz, ze jestem dzieckiem to idz lepiej do lekarza i sie zbadaj na głowe;] skoro takie twierdzenia stawiasz to ja moge postawic tobie tylko takie;] stara rura, której nikt nie chce przeczyscic i nikt nie kocha i jak miło ci?? PS moj topik nie zrobił nikomu nic złego wiec sie juz odpierdziel ode mnie

Gość Interpol.pl
nie mogę znieść tego, ze każdy mi zazdrości ...same mendy społeczne tu siedzą

Gość Evilucifer
żeście się do dziewczyny dojebali za dobry humor:P zluzujcie poślady, jest piątek, temat o chęci na fiki-miki jest jak najbardziej na miejscu