Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hshshs

:( nie mam juz sił...............

Polecane posty

Gość hshshs

od 9 miesięcy prowadze dziwne życie ze swoim byłym.. spotykal i pisał z inna.. potem mnie dla niej zostawił.. po wielu latach bycia razem.. (okolo 6lat) i tak od 9 miesiecy pisze do mnei i gada ze sie pogubił .. i nie wiedzial co robić ze miał dosyc tej rutyny w naszym związku .. ze myslal ze mnie nie kocha ale dopiero to zrozumial jak mnie stracil.. chcial powrotu 3 miesiace prosil o to.. zgodzilam sie i potem znowu bylo to samo.. znowu się z nia spotkal od czasu do czasu.. teraz wiem ze z nią jest.. widzialam ich fotki razem.. boli mnei to bo on ciagle mi pisze jak bardzo mnie kocha ze jest z nim juz nie chce byc.. i nie chce zostac na lodzie.. wiec z nia niby jest... codziennie wydzwania ja nie odbieram wiec pisze mi smsy.. a jak czasem odbiore to udaje stęsknionego prosi mnei o ostatnia szanse mowi ze kopnie ta gowniare w dupe.. zebym tylko do niego wrocila.. ja jestem twarda ale kocham go ale boje się kolejnego rozczarowania.. :( nie wiem co robic.. napisalam tej dziewczynie wszytko jak on mi wypisuje itp ale chyba mi nie uwierzyla albo nic sobei z tego nie robi.. tak mnie boli to że on ma inna nie moge tego wytrzymac .. rozstalismy sie juz 9 miesiecy temu a w moim życiu nie ma dnia zebym o nim nie myslala.. on nie daje mi o sobie zapomniec co robic:(?

Gość rudy346236
Znajdź jakiegoś osiłka i niech mu wpierdoli.

Gość celebreee 2
zmień nr telefonu, i wkońcu zakończ ta dziecinadę bo ty się meczysz a on się toba bawi... zakończ to raz a dobrze

Gość Renatka...,.
ona ma 17 lat, TAK?