Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domisola

HTC Wildfire BATERIA i SŁOWNIK

Polecane posty

witam, od dwoch dni jeste posiadaczką telefonu komorkowego HTC Wildfire. mam dwa pytania- moze ktos bedzie potrafil mi pomoc. pierwsze dotyczy baterii- mimo ze mam go dopiero od 2dni musialam go juz 2x ladowac. czy z poczatku bateria tak szybko idzie, czy raczej cos jest nie tak i zglosic reklamacje? i teraz drugie pytanie. czy wie ktos skad moge sciagnac darmowy slownik pol-ang na ten model telefonu? z gory baaardzo dzieki za odpowiedz:):):)

co do baterii to kazda baterie/akumlator trzeba po wyprodukowaniu naladowac na maxa i rozladowac do zera. i potorzyc to operacje najlepiej 3 razy. wtedy akumaltor osiagnie swoja pelna moc. co do slownika to nie wiem

Gość Widac ten typ tak ma
Telefony na androidzie z regoly sa pradozerne. I prawdopodobnie w tym tym telefonie to normalne. Wiekszosc dotykowych telefonow trzeba ladowac codziennie czy co drugi dzien

poprzednio mialam samsunga avile i tez ni formatowalam baterii- nie bylo to wymagane, mimo to trzymala czasem dobre 4dni.. no ale avila nie byla w androidzie

Gość avila to chyba jedyny
telefon z dotykowym ekranem co tyle trzyma :D Poczytaj sobie opinie w internecie ze wszyscy chwala avile pod tym wzgledem

Gość w ustawieniach
pozmieniaj trochę - wygaszacz na jak najkrótszy czas. Prawdopodobnie bawisz się nim non stop, bo jest nowy i dlatego bateria tak siada, a jeżeli jeszcze grasz na jakis gierkach to zżrera na maxa.

Gość w ustawieniach
a sównik znajdziesz w zainstalowanej aplikacji adroid market.

juz wiem w czym tkwi problem- nie przeczytalam instrukcji przed wlaczeniem a mowia tam, ze trzeba naladowac do pelna akumulator jeszcze przed wlaczeniem telefonu;/ a ten slownik platny, prawda?

Gość Prinzesska27
JA mam tez htc i bateria trzyma bardzo slabo...tzn duzo sie nim bawie...gadu skype net.

Gość Prinzesska27
Tak ale android pozera duzo energii ze tak to nazwe...

94% bodajze;/ kurde moze jak ja bym tak zrobila to by ta bateria tak nie szla.. a tak z innej beczki- orientujesz sie jak przestawiac widgety na ekranie?