Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooogi

MAM OBRZYDLIWE NOGI!!!

Polecane posty

Gość nooooogi

Ważę 58 kg i mam obrzydliwe nogi... nogi pokryte cellulitem, rozstępami i wyglądają jak balony. ja mam 20 lat, nie jem mięsa i staram się unikać tłustych potraw.czuję się okropnie.

Gość nooooogi
niestety nie mam. mieć 20 lat i posiadać rozstępy na cyckach, nogach i tyłku to już wielki problem w tym wieku....nie urodziłam 4 dzieci a tak wyglądam.

Gość pixxy
no to zacznij używac kremów na rozstępy..... bo rozstępy pojawiają sie jak sie tyje i chudnie , i jak twoja waga bedzie sie np. ciągle zmieniac to rozstepy moga sie pojawiać..... niestety....

idź do hospicjum dla dzieci, albo na oddział onkologiczny to zobaczysz co to są ludzkie problemy...

Gość prawda swietaaa
myslisz, ze tlyko ty masz taki problem. ja tez zdrowo jem a mam mega cellulit, żylaki, rozstępy i 21 lat;p i mam to w dupie;p chodze w dlugich spodniach;p

No cóż.. Takie geny.. Możesz jakoś załagodzić objawy, ale całkowicie się swojego "wielkiego problemu" nie pozbędziesz..

Gość dziekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
na celulit odkurzacz?!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masuj cosziennie rura po 15min afekty po 3dniach juz.

nie kobieto, ty nie masz problemów... problem to by był jakbyś się dziś dowiedziała że masz białaczkę, albo HIV a nie rozstępy na za przeproszeniem dupie

Gość nooooogi
skoro się tak bulwersujesz, to nie czytaj.

Gość pixxy
Ginger 21 , co ty tak z tymi chorobami ?? to juz dziewczyna nawet na rozstępy na nogach nie moze ponarzekać bo ludzie choruja na raka czy cos tam innego ?? wiadomo nikt nie chciał by mieć białaczki ale to nie znaczy ze nie mozna juz na nic ponażekać ....

Gość nooooogi
dużo słyszałam o kremach na rozstępy ale niby słabo działają i tylko na rozstępy, które są "świeże"

mi się w pale nie mieści że ktoś kto jest całkowicie zdrowy, ma czelność narzekać na coś czego w gruncie rzeczy nie zagraża jego życiu i jest kosmetyczną fanaberią, którą oprócz niej samej nie dostrzeże nikt... Ale ja widocznie przebywam za dużo wśród ludzi którzy mają prawdziwe problemy...

Gość nie gyg iyu
nie wpierdalaj chipsow to nie bedziesz miec rozstepow

Gość pixxy
ginger21 , albo masz dzisiaj zły chumor... wiadomo chormony/ciąża ;) Dla mnie np. duzym problemem jest brak pracy :( a o chorobach które mnie nie dotyczą wole nie myslec... a tobie co poradzic na te rozstępy to nie wiem ... moze zgłos sie do jakiegos specjalisty , lepsze to niz nic , a moze pomoze :)

Gość miilkaaaaaa
idąc twoim tokiem myślenia ginger21 to nawet jesli się ma nowotwor to nie mozna narzekac bo w afryce umierają mioliony dzieci, coz taka jednostka przy tym znaczy. Jak tak cie ten temat drazni to nie wchodz albo idz na wolontariat tylko nie wiem czy taka zgorzkniała osoba jak ty to dobre towarzystwo dla chorych To zycie autorki, jej problemy i gowno ci do tego A to ze w takim młodym wieku nie ma innych problemow i nie jest taka zgorzkniała i skrzywiona jak ty to akurat powod do radości

Gość gratulujeeee
"nooooogi Ważę 58 kg i mam obrzydliwe nogi... nogi pokryte cellulitem, rozstępami i wyglądają jak balony. ja mam 20 lat, nie jem mięsa i staram się unikać tłustych potraw.czuję się okropnie." to pewnie masz zajebisty dar wysysania celulitu z powietrz.