Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkujka

Nieśmiały facet

Polecane posty

Gość alkujka

Mam problem, facet jest bardzo nieśmiały, wydaje mi się,że proste zagadanie do mnie sprawia mu problem. Jak go ośmielić ? Proszę o normalne rady, żadnych wulgaryzmów :)

podejdź , chwyć go za krok i szepnij mu do ucha swoje imię :) jak to nie zadziała to znaczy ,że mu się nie podobasz

Gość typek
Sama do niego podejdź, skoro sam tego nie zrobi.

Gość alkujka
Generalnie to się znamy, zwykłe witaj i tyle. Ostatnio pierwszy zagadał , przywitał się przeszedł koło mnie i wrócił i coś tam zaczeliśmy gadać. Po tym właśnie wywnioskowałam, ze ma jakiś problem ze zwykłą rozmową. Przejąć incjatywe , ale co zrobić konkretnie, pierwsza go zaczepiać ?

Gość alkujka
zjem gówienko otyłego pana z łysiną

Gość typek
Skoro już rozmawialiście, więc się znacie, przejmij inicjatywę i rozmawiaj na różne tematy, zagaduj, chłopak jest nieśmiały ale z czasem się ośmieli, i będzie gites. Powodzenia życzę;D

Gość alkujka
Dzięki , ale nie chcę się też narzucać. A czy po tej wyżej opisanej sytuacji dobrze doszłam waszym zdaniem do wniosku, że ma problem z zagadaniem ?

Gość bumbum111
Zaczepiaj wkońcu po kilku dniach.tygodniach sie ogarnie co się kroi i sam będzie działał;) a w jakim jesteś wieku?

Gość typek
no to łatwo wyczuć czy ktoś jest nieśmiały, wiesz nie narzucaj mu się, ale inicjuj "przypadkowe" spotkania, co jakiś czas zagaduj.

Gość alkujka
ja 25 on po 30 stce